Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jsem už skoro v 16 týdnů a vůbec nepřibírám, naopak viditelně jsem zhubla a váha ukazuje o 1kg min než na začátku.
Mám si raději skočit k doktorovi?
Jezis bud rada, ja jsem 11 tyden, a mam o 5 kilo min. Dulezite jestli jis nejlepe vyvazenou stravu ![]()
@Tiger-lily byla ale kontrolu další mám až za 14 dni
tak abych něco nezanedbala
@Tyyynka píše:
@Tiger-lily byla ale kontrolu další mám až za 14 dnitak abych něco nezanedbala
jestli dodržuješ normální životosprávu, tak to těch 14 dní vydrží ![]()
Miminko si z tebe vezme, co potřebuje, já byla v 16 týdnu o 7 kg lehčí, než-li na začátku těhotenství, normálně vážím 62 kg a v 16 týdnu jsem u obou těhotenství měla kolem 55 kg, bylo mi zle a nedokázala jsem skoro nic spolknout i čistá voda mi vadila. Kluci měli oba při narození přes 3 kg a zcela v pořádku.
@Tyyynka A co bys měla zanedbat, spousta lidí nepřibírá či lehce hubne… a tedy 1 kilo není nic podstatného. A v 16 týdnu bys ani nic navíc mít neměla, není nutné v těhotenství nějak výrazně přibrat, já za celé přibrala 7 kg a to až někdy v druhé půlce.
Já jsem v 19tt a teprve teď jsem začala trochu přibírat…dr mi říkala, že se nic neděje ![]()
Kilo bych řekla, že není nic dramatického. To se stačí jednou pořádně vy… ![]()
Drobné hubnutí není ke škodě, pokud není důsledkem třeba dlouhodobého zvracení. Navíc si teprve 16TT, ono to ještě půjde nahoru, neboj se nic ![]()
Já jsem začala přibírat až teď v 7.měsíci, tedy zatím mám jen o půl kila nahoře ale dle vyšetření se malé daří dobře
Zatím teda vypadám jak kdybych čekala dítě z Twillight Ságy
asi mě sní
@Tyyynka píše:
Zatím teda vypadám jak kdybych čekala dítě z Twillight Ságyasi mě sní
citim se odst podobne ![]()