Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem v 29 tt. doted jsem pribrala 3,5 kila a ted za 4 dny jsem zhubla nahle 2 kila. Stalo se to nekomu? stravovaci navyky jsem nezmenila, jim jako driv ![]()
@inthense klid.. tělo mohlo přestat zadržovat vodu atd.. hubnutí není takový problém, jak kdybys náhle začala hodně přibírat.
V 1.trim jsem zhubla 7kg, pak jsem 9 nabrala a v posledním měsíci 2zhubla… malý rostl, tak to nikdo neřešil. neboj, jeto ok ![]()
V prvnim tehu jsem vodu zadrzovala. prstynek jsem musela sundat uz na zacatku.ted prave neotekam. doktorovi uz se tak male pribirani nelibilo ![]()
@atominnka dekuju, snad na ult ve 30 tt bude mit vahu v pohode ![]()
@inthense
nechápu, proč by Tě měl nutit přibírat. Já u kluka do 7 měsíce přibrala jen zoufale málo a pak každý měsíc 5 kg.. děsný
lepší pomalu a v klidu.. ![]()
@martina.se to jo, ale mimi nemelo takove prirustky jak by melo mit.ale ja jim dost, dam si klidne i dve cokolady atd.to doktora prave uklidnilo, ze nepribiram zamerne. v prvnim tehu jsem pribrala dost kolem 23 kilo, ale 12 kilo vycurala po porodu.sama voda.
@inthense doktor at si škubne
já u prvnmí 20kg nahoře, teˇ0 a nikdo neřekl nic… malý měl 3300g
@inthense nemohla ses nějak hodně odvodnit? Vážíš se pořád na stejné váze, ve stejnou dobu a stejně oblečená a nejlépe na stejném místě? Nedochází jí baterky? Nám váha váží nejlíp na jedné rovné dlažce, jinak je schopná navážit i 2 kg rozdíl…
Holky, ono asi bude i záležet na výchozí váze. Mám v okolí případ, kdy měla ženská těhotenství jako odtučňovací kůru (zhubla asi 5 kg celkem) a dítě se jí narodilo 4,5 kg. Ona byla před těhotenstvím celkem oplácaná a i k porodu šla s nadváhou, tak to nikdo neřešil.
Kolegyně vypadala jako zduřelá špageta a u ní to řešili od začátku, protože byla na hranici podváhy a každé hubnutí u ní byl problém.
Hlavně záleží doktor od doktora. Taky jsem zhubla (zatím 5,5 kg) a včera už se to přestávalo líbit a to rozhodně nejsem hubená a mám kde brát. Tak mi řekl, ať jím aspoň vitamíny… U bývalé doktorky jsem zhubla ještě víc a nikdy mi k tomu nic neřekla.
@inthense njn,a le s Tvým váhovým přírůstkem nemá velikost dítka nic společného. Já přibrala nakonec 13 kg a po 6ti nedělí jsem měla o 25 kg méně. U mě veškerý přírůstek jen voda a kluk (měl 3,75 kg). Už s porodnice jsem šla se svojí váhou a doma skončila na 55 kg při 175 cm výšky ![]()
Prvni trimestr minus tri druhej plus patnact a treti minus tri
@Billi vazim se porad rano na stejne vaze a zhubnuti jsem poznala i na bunde.dnes mi sla zase lepe zapnout pres boky. nejsem nejak hubena 68 kg a 167 cm.za posledni dny se mi nezda ze bych se nejak vic odvodnovala. zachod porad stejne a jidlo neubylo.
snad to bude v pohode, uz minukle doktor moc nekoukal dobre
@martina.se to je pravda, to by pak holka co pribere 20 kilo musela mit petikilove miminko ![]()
@dani24687 a bylo vse v pohode, jo? tak treba fakt telo od tela a tehu od tehu je jine ![]()