Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, potrebujem sa poradiť
Menzes mi meška vyše dvoch týždňov a dnes som bola na vyšetrení robila mi doktorka sono cez pošvu a vravela že mám pekné endometrium ako pred menzesom. Nemala mi zobrať krv na HCG? alebo keby som tehotná by to už na sone zbadala? alebo podla toho endometria videla ze niesom tehotná a príde MS, len mešká? Dnes mi bolo celý deń zle. A doma ma napadlo či mi nemala zobrať krv aleo pychnúť vyvolávačku aby menštruácia prišla. ďakujem za každur adu
Stejne tak muze byt zvysene endometrium pri rannem tehotenstvi. A test jsi si delala? ja bych tak brzy na gyndu nesla, ale uz se stalo, jsou to zbytecne nervy.
14 dni po vynechani by nejspis neco videla, pokud bys ovulovala presne 14. den cyklu. Pokud to bylo pozdeji, tak nemusela. hCG si 14 dni po vynechani zkontroluj testem z moci, v pripade pozitivity jdi k dr. za dalsi minimalne tyden, spis 2-3. V pripade negativity a stale nedochazejici MS test zopakuj.
A neobjednala ťa znova? Počkaj ešte dva týždne alebo si sprav test.
@Blešík píše:
Test sis nedělala?
ahoj, robila som si test ale je negatívny
Tak to je zasadni informace
ta me chybela…ale cekala bych a treba za pard ni kdyz ms neprijde ho zopakovala, neb mohla byt ovulace pozdeji, jak uz tady nekdo psal
proto ja si merim teplotu abych vedela vzdy co se deje a nemusela toto resit ![]()
Baby robila som testy a sú negatívne,,zdá sa mi to ozaj čudné lebo naposledy som mala MS prvý tyzden v decembri..ale mne to stále mešká, len toto sa mi už zdá ozaj dosť. musím ešte teda počkať nič iné mi už nezostava
..len keby mi aspon nieje zle ![]()
@Rovnanova píše:
Baby robila som testy a sú negatívne,,zdá sa mi to ozaj čudné lebo naposledy som mala MS prvý tyzden v decembri..ale mne to stále mešká, len toto sa mi už zdá ozaj dosť. musím ešte teda počkať nič iné mi už nezostava..len keby mi aspon nieje zle
hlavu vzhuru, jedno vime jiste endometrium je vysoke, takze to bud dostanes uz brzy anebo jsi tehotna, jen si otehotnela nekdy pozdeji nez myslis…kdyz pises ze ti to casto meska..takze kliiid, anovulak to nebyl ![]()
Já jsem byla 4 dni po zpožděné MS na vaginalnim utz a už to bylo vidět - byla jsem 5+0.
@KackaDoup píše:
hlavu vzhuru, jedno vime jiste endometrium je vysoke, takze to bud dostanes uz brzy anebo jsi tehotna, jen si otehotnela nekdy pozdeji nez myslis…kdyz pises ze ti to casto meska..takze kliiid, anovulak to nebyl
Ďakujem si moc moc zlatá a ďakujem za povzbudenie ![]()
@KackaDoup píše:
ahoj ja som ešte stále MS nedostala..a už dva dni som strašne moc precitlivená, strašne mi všetko na čo si spomeniem tak mi to príde smutno a začnem slzkať a zle mi je od žalúdka,,stale citim nutkanie vracat,,ale tak to môze byt aj tym lebo mam haklivy pankreas.. test si idem zajtra kupit.uz ma z tohoto môjho zdravotneho stavu naozaj porazí
si pripadám niekedy čudná
aj s tou citlivostou aj vracanim, a aj stym meskanim..stále mam daky problém ![]()
@Rovnanova sprav si ten test a uvidíš ale mne ukázal asi len 1 zo štyroch že som a a bola som a to som si kupovala tie najcitlivejšie.
@tuttina píše:
@Rovnanova sprav si ten test a uvidíš ale mne ukázal asi len 1 zo štyroch že som a a bola som a to som si kupovala tie najcitlivejšie.
ahoj
a tebe v akom čase ukazal ten test ze si tehotná?