Kedy vidno embryo na sone?

68
21.1.14 20:45

kedy vidno embryo na sone?

Ahojte, potrebujem sa poradiť :( Menzes mi meška vyše dvoch týždňov a dnes som bola na vyšetrení robila mi doktorka sono cez pošvu a vravela že mám pekné endometrium ako pred menzesom. Nemala mi zobrať krv na HCG? alebo keby som tehotná by to už na sone zbadala? alebo podla toho endometria videla ze niesom tehotná a príde MS, len mešká? Dnes mi bolo celý deń zle. A doma ma napadlo či mi nemala zobrať krv aleo pychnúť vyvolávačku aby menštruácia prišla. ďakujem za každur adu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12127
21.1.14 20:47

Test sis nedělala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.1.14 20:48

Stejne tak muze byt zvysene endometrium pri rannem tehotenstvi. A test jsi si delala? ja bych tak brzy na gyndu nesla, ale uz se stalo, jsou to zbytecne nervy.

• Citovat
  • Upravit
69111
21.1.14 20:49

14 dni po vynechani by nejspis neco videla, pokud bys ovulovala presne 14. den cyklu. Pokud to bylo pozdeji, tak nemusela. hCG si 14 dni po vynechani zkontroluj testem z moci, v pripade pozitivity jdi k dr. za dalsi minimalne tyden, spis 2-3. V pripade negativity a stale nedochazejici MS test zopakuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
21.1.14 20:50

A neobjednala ťa znova? Počkaj ešte dva týždne alebo si sprav test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.1.14 20:51
@Blešík píše:
Test sis nedělala?

ahoj, robila som si test ale je negatívny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.1.14 20:53

Tak to je zasadni informace :mrgreen: ta me chybela…ale cekala bych a treba za pard ni kdyz ms neprijde ho zopakovala, neb mohla byt ovulace pozdeji, jak uz tady nekdo psal ;)proto ja si merim teplotu abych vedela vzdy co se deje a nemusela toto resit ;)

• Citovat
  • Upravit
68
21.1.14 20:54

Baby robila som testy a sú negatívne,,zdá sa mi to ozaj čudné lebo naposledy som mala MS prvý tyzden v decembri..ale mne to stále mešká, len toto sa mi už zdá ozaj dosť. musím ešte teda počkať nič iné mi už nezostava :(..len keby mi aspon nieje zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.1.14 20:57
@Rovnanova píše:
Baby robila som testy a sú negatívne,,zdá sa mi to ozaj čudné lebo naposledy som mala MS prvý tyzden v decembri..ale mne to stále mešká, len toto sa mi už zdá ozaj dosť. musím ešte teda počkať nič iné mi už nezostava :(..len keby mi aspon nieje zle :(

hlavu vzhuru, jedno vime jiste endometrium je vysoke, takze to bud dostanes uz brzy anebo jsi tehotna, jen si otehotnela nekdy pozdeji nez myslis…kdyz pises ze ti to casto meska..takze kliiid, anovulak to nebyl :hug:

• Citovat
  • Upravit
30833
21.1.14 21:01

Já jsem byla 4 dni po zpožděné MS na vaginalnim utz a už to bylo vidět - byla jsem 5+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.1.14 21:06
@KackaDoup píše:
hlavu vzhuru, jedno vime jiste endometrium je vysoke, takze to bud dostanes uz brzy anebo jsi tehotna, jen si otehotnela nekdy pozdeji nez myslis…kdyz pises ze ti to casto meska..takze kliiid, anovulak to nebyl :hug:

Ďakujem si moc moc zlatá a ďakujem za povzbudenie  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
21.1.14 21:08
@Rovnanova píše: Ďakujem si moc moc zlatá a ďakujem za povzbudenie :hug:
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
68
26.1.14 19:25
@KackaDoup píše: :hug:

ahoj ja som ešte stále MS nedostala..a už dva dni som strašne moc precitlivená, strašne mi všetko na čo si spomeniem tak mi to príde smutno a začnem slzkať a zle mi je od žalúdka,,stale citim nutkanie vracat,,ale tak to môze byt aj tym lebo mam haklivy pankreas.. test si idem zajtra kupit.uz ma z tohoto môjho zdravotneho stavu naozaj porazí :( si pripadám niekedy čudná :( aj s tou citlivostou aj vracanim, a aj stym meskanim..stále mam daky problém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
26.1.14 21:00

@Rovnanova sprav si ten test a uvidíš ale mne ukázal asi len 1 zo štyroch že som a a bola som a to som si kupovala tie najcitlivejšie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.1.14 05:59
@tuttina píše:
@Rovnanova sprav si ten test a uvidíš ale mne ukázal asi len 1 zo štyroch že som a a bola som a to som si kupovala tie najcitlivejšie.

ahoj :) a tebe v akom čase ukazal ten test ze si tehotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí