Kedy vidno embryo na sone?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1935
27.1.14 10:12

6.5. som mala poslednú ms a až nejak 20.6. som bola u doktorky a medzi tým som si robila testy. A to vtedy u doktrorky srdiečko ešte vidieť nebolo len mi ukázala na sone taký krúžok, že je to uhniezdené vnutromaternicové tehotenstvo a srdiečko sme videli až dva týždne na to. A teraz už budeme rodiť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.1.14 12:55
@tuttina píše:
6.5. som mala poslednú ms a až nejak 20.6. som bola u doktorky a medzi tým som si robila testy. A to vtedy u doktrorky srdiečko ešte vidieť nebolo len mi ukázala na sone taký krúžok, že je to uhniezdené vnutromaternicové tehotenstvo a srdiečko sme videli až dva týždne na to. A teraz už budeme rodiť ;)

no ja som mala poslednú 1.12.2013 a odvtedy nič.. ja som bola u doktorky tyzden dozadu a mi vravela ze mam vysoku endometriozu, ze čo chvila dostanem menzes,,a testy negatívne,,takze tehotná niesom,,uz len zistiť a vyriešiť toto meškanie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.1.14 13:06
@Rovnanova píše:
no ja som mala poslednú 1.12.2013 a odvtedy nič.. ja som bola u doktorky tyzden dozadu a mi vravela ze mam vysoku endometriozu, ze čo chvila dostanem menzes,,a testy negatívne,,takze tehotná niesom,,uz len zistiť a vyriešiť toto meškanie

endometrium, endometrioza je tezka nemoc ;)

• Citovat
  • Upravit
68
27.1.14 13:08
@KackaDoup píše:
endometrium, endometrioza je tezka nemoc ;)

to naozaj?? :((( a čo to je?? :( mi vravela ze mi to aj spada trosku do bršnej dutiny či čo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.1.14 13:30

Aha tak ja jsem myslela ze jsi pouzila spatny vyraz ze myslela ze jsi pred ms a ze mys vysokou sliznici. Tohle je nemoc kdy se vystelka z maternice stehuje kam nema…vsude mozne v brisni dutine, divim se ze ti nic nevysvetlila…chce to asi odbornika..
 http://www.endometrioza.cz/

• Citovat
  • Upravit
69117
27.1.14 13:33

Ja bych rekla, ze pokud to dr. pouzila ve spojeni s tim, ze je to vysoke a zaroven z toho odhadla blizici se MS, tak opravdu pouzila jen slovo endometrium a tazatelka si jen trochu popletla pojmy. Endometrium je delozni sliznice, zcela normalni zalezitost, kterou ma v deloze kazda zena, v prubehu cyklu se jeji vyska meni a pred MS nebo v tehotenstvi byva hodne vysoka.

Endometriozu by asi jen tak pri pohledu na ultrazvuk nediagnostikovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.1.14 13:35
@ugluk píše:
Ja bych rekla, ze pokud to dr. pouzila ve spojeni s tim, ze je to vysoke a zaroven z toho odhadla blizici se MS, tak opravdu pouzila jen slovo endometrium a tazatelka si jen trochu popletla pojmy. Endometrium je delozni sliznice, zcela normalni zalezitost, kterou ma v deloze kazda zena, v prubehu cyklu se jeji vyska meni a pred MS nebo v tehotenstvi byva hodne vysoka.Endometriozu by asi jen tak pri pohledu na ultrazvuk nediagnostikovala.

ale pise ze to ma v brisni dutine a to uz nesouhlasi

• Citovat
  • Upravit
69117
27.1.14 13:42

@KackaDoup no, ja bych radeji dr. cinkla, zda jsem to spravne pochopila, prijde mi neprilis pravdepodbne, ze by dr. jen tak zfleku koukla na utz., doagnostikovala od pohledu endometriozu (je to vubec realne?), odhadla blizici se MS a dal to neresila :think:
Fakt samozrejme je, ze endometrium kdekoliv mimo delohu je endometrioza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.1.14 13:42
@ugluk píše:
Ja bych rekla, ze pokud to dr. pouzila ve spojeni s tim, ze je to vysoke a zaroven z toho odhadla blizici se MS, tak opravdu pouzila jen slovo endometrium a tazatelka si jen trochu popletla pojmy. Endometrium je delozni sliznice, zcela normalni zalezitost, kterou ma v deloze kazda zena, v prubehu cyklu se jeji vyska meni a pred MS nebo v tehotenstvi byva hodne vysoka.

Endometriozu by asi jen tak pri pohledu na ultrazvuk nediagnostikovala.

ano :) hej endometrium vravela :) a o tej endometrioze mi vravela pred tromi mesiacmi ked mi brala krv..ale tak ja tomu nerozumiem ze bolo endometrium v pondelok to jest 20.1. vysoké a ešte stale MS nikde :( a ta endometrioza je nebezpečná? môže byť že práve kvôli nej nemôzem otehotnieť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
27.1.14 13:46

@Rovnanova pokud by to byla endometrioza, tak ta casto opravdu souvisi s obtizmi pri poceti ditete, nejake markery se opravdu muzou projevit pri krevnim rozboru, spolehlive se to diagnostikuje laparoskopickou operaci. Jinak to, ze se tehotenstvi neukazalo pred tydnem, nemusi znamenat, ze dnes uz by test pozitivni nebyl ;) Kazdopadne pokud si nejsi zcela jista tim, co ti dr., rekla, poptala bych se primo ji, my tu muzeme jenom spekulovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.1.14 13:47
@ugluk píše:
@KackaDoup no, ja bych radeji dr. cinkla, zda jsem to spravne pochopila, prijde mi neprilis pravdepodbne, ze by dr. jen tak zfleku koukla na utz., doagnostikovala od pohledu endometriozu (je to vubec realne?), odhadla blizici se MS a dal to neresila :think:
Fakt samozrejme je, ze endometrium kdekoliv mimo delohu je endometrioza.

doktorka na ultrazvuku mi vravela o tom vysokom endometriu,, ten vyraz endometrioza som splietla,,to mi vravela ze mam vysledkami z krvi asi pred tromi mesiacmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
27.1.14 13:48

@Rovnanova aha, tak to je lepsi zprava. Vysoke endometrium je opravdu bud stav pred MS a nebo v tehotenstvi. Test dnes stale negativni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.1.14 13:49
@ugluk píše:
@Rovnanova pokud by to byla endometrioza, tak ta casto opravdu souvisi s obtizmi pri poceti ditete, nejake markery se opravdu muzou projevit pri krevnim rozboru, spolehlive se to diagnostikuje laparoskopickou operaci. Jinak to, ze se tehotenstvi neukazalo pred tydnem, nemusi znamenat, ze dnes uz by test pozitivni nebyl ;) Kazdopadne pokud si nejsi zcela jista tim, co ti dr., rekla, poptala bych se primo ji, my tu muzeme jenom spekulovat.

zajtra idem ku nej a chcem aby mi dala vyvolávačku, sa čudujem že mi ju nepichla uz pred tyzdnom ked som tam bola,, a za tu injekciu sa platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
27.1.14 13:49
@ugluk píše:
@Rovnanova aha, tak to je lepsi zprava. Vysoke endometrium je opravdu bud stav pred MS a nebo v tehotenstvi. Test dnes stale negativni?

robila som rano a negatívny..tak zajtra chcem ist ku nej na tu vyvolávačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
27.1.14 13:50

Aha… tak to je ta vyvolavacka a nova konzultace s dr. dobry napad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí