Hubnutí, které nechci

Anonymní
23.3.23 00:38

Hubnutí, které nechci

Zdravím,

jezdím s přítelem kamionem linku, kde máme čas pouze na jedno teplé jídlo + spíme cca 7 hodin. Moje tělo už to očividně přestalo bavit. Začala na mě únava padat, jindy jsem neměla problém cokoli zvedat, teď už i ten problém mám, jsem taková úplně bez chuti. Jídlu bohužel moc nedávám, jak není čas. Jsou nějaké potraviny, nebo vitamíny, které by mi pomohly? Vzhledem k časové vytíženosti máme opravdu čas na jedno teplé jídlo denně. Ráda bych něco, co by mi dalo případně ty živiny. Chleba s máslem mi moc nepomáhá. A kafe bohužel nepiju.

( Jezdíme to kvůli penězům, je to zhruba na rok a konec)

Děkuji za rady.

AB

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21905
23.3.23 05:24

Tak skoro vetsina lidi, ji jen jedno teple jidlo denne…muzes koupit Nutridrinky, proteinove tycinky, delat si svaciny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
23.3.23 06:03

Jedno teplé jídlo denně je v pohodě. Do kamionu se snad dá nabalit kolik jídla chceš. Aspoň co vidím u souseda. Spíš se zamysli nad skladbou jídelníčku. Jestli si dáš jednou denně nějakou hotovku na čerpačce, tak to výživově asi není nic moc.

• Citovat
  • Upravit
2997
23.3.23 06:09

Denně teple jídlo a sedmihodinovy spánek je úplně v pohode. Při jizde v kamionu můžeš chroupat x zdravých veci, nechápu, kde vidíš problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
23.3.23 06:44

Tak jedno teple jídlo denně je v pohodě, taky nejim několikrát denně vařené jídlo, ale záleží co jis mezitím. Chleba s máslem fakt to prave není no, ale dat si místo toho třeba sýry, lepší šunku, vařené vajíčko, uzobavat zeleninu, ovoce, ořechy, musli tyčinky apod to přece můžeš i za jízdy :nevim: 7 hodin spánku je taky v pohodě. Celkove to nemáš tak hrozne, já v práci kolikrát neměla čas se najist za cely den, o teplem jidle se mi mohlo tak snít :D proste si nabal normalni jídlo sebou třeba do přenosné ledničky :nevim: v kamionu přece sedíš, tak nerikej, ze nemáš čas nic uzobnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
23.3.23 07:53
@Kriss Tina píše:
Tak jedno teple jídlo denně je v pohodě, taky nejim několikrát denně vařené jídlo, ale záleží co jis mezitím. Chleba s máslem fakt to prave není no, ale dat si místo toho třeba sýry, lepší šunku, vařené vajíčko, uzobavat zeleninu, ovoce, ořechy, musli tyčinky apod to přece můžeš i za jízdy :nevim: 7 hodin spánku je taky v pohodě. Celkove to nemáš tak hrozne, já v práci kolikrát neměla čas se najist za cely den, o teplem jidle se mi mohlo tak snít :D proste si nabal normalni jídlo sebou třeba do přenosné ledničky :nevim: v kamionu přece sedíš, tak nerikej, ze nemáš čas nic uzobnout.

přesně, navíc jedou ve dvojce, jeden řídí, druhý odpočívá a může mezitím sníst tunu zdravých věcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5713
23.3.23 13:00

Taky nějak nechápu. Sedíš v autě a nemůžeš se najíst? :think: Jedno teplé jídlo je úplný stadart, to má většina lidí. A 7 hodin spánku? Pro mě už dva roky nedosažitelný luxus s malým dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
23.3.23 13:06

Dělej si svačiny, spousta lidí má jen jedno teplé jídlo denně a spí i méně jak 7h :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
23.3.23 18:00
@Kriss Tina píše:

Copak v práci, tam většinou jdeš na oběd když je pauza, aspon já většinou byla někde kde se chodilo, ale na mateřský to bylo horší, to tě ty děti fakt nenechají kolikrát :mrgreen: po obou porodech jsem přežívala na kefirech a jogurt. nápojích, osvěží a nějaké bílkoviny v tom jsou. Dá se konzumovat i za jízdy, i v té práci je to pohodlné jen upijet. Nebo různé směsi oříšků, müsli sušenky, proteinové/müsli tyčinky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí