Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@P4ja
To všechno mám, ale antikoncepce co teď beru mi to tak trochu brzdí ![]()
Antikoncepce jako taková nezpůsobuje přibírání, ale máš po ní větší chutě a víc jíš. Jo, jinak ještě kondom ![]()
@Deany Ja po jakékoli naberu pět kilo. A ze uz jsem jich měla. Moc mi to neva, aspoň mam ženské křivky
a po vysazeni to zase zmizne.
@Aduš8
To já právě mám už půl roku přísný jídelníček kdy se nepřejídám a s ním přesně takovou porci jako mám, ale od doby antiny je jedno jestli projdu jen kolem lednice nebo si z ní něco vezmu, ale prostě přiberu a kondom u mě doma neprojde ![]()
I na ha kterou jsem brala dlouhé roky jsem hubla. Strava a pohyb.
@Deany proč to zakládáš 2×? Když v první diskuzi máš odpovědi.
kdyby se po antině hublo tak baby nežerou nic jinýho
já ji beru taky,nepřibrala jsem po ní,ale spíš je to o vodě a hormonami které zadržuje a dává,ale taky se snažím něco dát dolů,cvičím jak pes,a taky mi to jde hůř než v čase,kdy to šlo samo a NEBRALA jsem ji,takže asi tak ![]()
@Deany píše:
@P4ja
To všechno mám, ale antikoncepce co teď beru mi to tak trochu brzdí
To nvm, já ji brala a když jsem přibrala, tak svým snažením a stejně tak jsem i potom hubla. Vše dvakrát. Ale HA už ne. Na co do sebe cpat hormony. Ono pro chlapce je to pohodlné,ale ty do sebe cpeš bordel.
@lachtanice86 bylo to omylem, stránka mi hlásila, že diskuse s tím tématem byla založena, ale nevšimla jsem si, že to byla ta moje tak jsem založila novou a chtěla jí pak taky smazat, ale z nějakýho mně neznámýho důvodu nemaj na téhle stránce tlačítko smazat příspěvek ![]()
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nevíte o antikoncepci, při které by se spíš hublo než tloustlo
Předem děkuju za opovědi