Hudba pro děti - 2.třída a výš

409
19.9.13 14:01

hudba pro děti - 2.třída a výš

Ahoj všem, prosím o radu maminky děvčat, které jsou ve 2.- 4. třídě. Od října začínám předcvičovat dětský AE a tak přemýšlím, jakou vybrat hudbu. Mám nějaký dětský písničky z pohádek - O statečném kováři, Lotrando Zubejda, princezna Koloběžka, pak něco od Maxim Turbulenc… ale přemýšlím, jestli mě holky s takovým výběrem nepošlou domů :-)Není to na ně v dnešní době Justinu Biebrů, Bena Christ…(ani nevím jak se to píše :-D ) moc dětský? Co poslouchají vaše děti?
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14624
19.9.13 14:13

No, Nevím jestli je naše temer 8 leta dcera průměrný vzorek, ale momentálně miluje všechny pisnicky z Mamma Mia. Kromě toho si přestává hrát a „zira“ na televizi u písniček od Britney Spears, Pink, Depeche Mode a atd…

Doporučuji udělat si nějaký mix a pak se Tvých holek zeptat, co poslouchají, určitě Te budou inspirovat… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
19.9.13 14:16

Tak my jsme teď v první třídě ale u nás jede EUPHORIA, GANGNAM STYLE, a podobné :roll: Ale myslí že když to bude v kolektivu tak to půjde ;)
AE je aerobik?? :think: to by chtělo spíš něco tanečního néé :think: (první mě napadla Abba :nevim: )
A předpokládám že ve čtvrté třídě už budou holky velké na pohádkové písničky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
19.9.13 14:20

@nattallia jj, AE je aerobik… před těhotenstvím jsem cvičila AE s holčičkama ze školky a na tyhle pohádkový písničky se krásně cvičily sestavičky :-) Teď to bude asi oříšek, asi budu vytáhnu CD, co mám normálně pro ženský - Justin Timberlake, Miley Cyrus, Will.I.Am a pod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
19.9.13 14:25

Já být tebou udělám hodinu podle sebe a zeptala bych se jich co poslouchají a na co by chtěly dělat AE a když si vyberou tak by je to mohlo dost bavit a ty bys neměla hlavu z toho jestli to nebude trapné apod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.9.13 17:57

@Siisule kluk je druhák, cvičí na aktuální disco hudbu, takže takový ten ganga style a podobné kraviny. nechtěj po mě, ať to jmenuju, neznám :mrgreen: ale prostě hudba, co běží na óčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí