Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, prosím o radu maminky děvčat, které jsou ve 2.- 4. třídě. Od října začínám předcvičovat dětský AE a tak přemýšlím, jakou vybrat hudbu. Mám nějaký dětský písničky z pohádek - O statečném kováři, Lotrando Zubejda, princezna Koloběžka, pak něco od Maxim Turbulenc… ale přemýšlím, jestli mě holky s takovým výběrem nepošlou domů
Není to na ně v dnešní době Justinu Biebrů, Bena Christ…(ani nevím jak se to píše
) moc dětský? Co poslouchají vaše děti?
Děkuju ![]()
No, Nevím jestli je naše temer 8 leta dcera průměrný vzorek, ale momentálně miluje všechny pisnicky z Mamma Mia. Kromě toho si přestává hrát a „zira“ na televizi u písniček od Britney Spears, Pink, Depeche Mode a atd…
Doporučuji udělat si nějaký mix a pak se Tvých holek zeptat, co poslouchají, určitě Te budou inspirovat… ![]()
Tak my jsme teď v první třídě ale u nás jede EUPHORIA, GANGNAM STYLE, a podobné
Ale myslí že když to bude v kolektivu tak to půjde ![]()
AE je aerobik??
to by chtělo spíš něco tanečního néé
(první mě napadla Abba
)
A předpokládám že ve čtvrté třídě už budou holky velké na pohádkové písničky ![]()
@nattallia jj, AE je aerobik… před těhotenstvím jsem cvičila AE s holčičkama ze školky a na tyhle pohádkový písničky se krásně cvičily sestavičky
Teď to bude asi oříšek, asi budu vytáhnu CD, co mám normálně pro ženský - Justin Timberlake, Miley Cyrus, Will.I.Am a pod ![]()
Já být tebou udělám hodinu podle sebe a zeptala bych se jich co poslouchají a na co by chtěly dělat AE a když si vyberou tak by je to mohlo dost bavit a ty bys neměla hlavu z toho jestli to nebude trapné apod. ![]()
@Siisule kluk je druhák, cvičí na aktuální disco hudbu, takže takový ten ganga style a podobné kraviny. nechtěj po mě, ať to jmenuju, neznám
ale prostě hudba, co běží na óčku…