Kvalitní barvy na obličej

2100
16.9.13 11:08

Kvalitní barvy na obličej

Ahoj :mavam: Neporadíte, prosím, někdo kvalitní barvy na obličej? Mladší syn si je už dlouho přeje, tak bych byla vděčná za vaše případné zkušenosti s nimi, které se vám osvědčily nebo třeba naopak které nekupovat. Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
158
16.9.13 12:35

Ahoj, mě se osvědčily barvičky Snazaroo :) jdou I dobře umýt a hezky se s nima maluje, jsou syté a pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
16.9.13 13:31

@jita99 Díky :kytka: Na ty jsem se na netu dívala a zaujaly mě, ale není nad osobní zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
2.2.15 20:26

Ahoj, chystám se s dcerou na maškarní. Budu dost používat černou barvu na obličej a zajímalo by mě, zda se zašpiněné oblečení od této barvy dá v pohodě vyprat - kostým bude totiž z půjčovny. Nebo takhle…když barvu nanesu na obličej, počkám až zaschne a pak budu oblékat (ne přes hlavu), dá se ta barva z obličeje ručičkou setřít nebo to jde jen vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
2.2.15 21:04

@circus Záleží, jaké použiješ barvy. Rozhodně nekupuj ty, které jsou na bázi tuku, protože ty se opravdu snadno rozmažou a na kůži pořádně nezaschnou - asi jako kdybys měla barevný make up. Lepší jsou barvy na vodové bázi, v podstatě vodovky, ale určené na malování na tělo, ty potom zaschnou a kvalitní se nemažou. Ale pokud bude dcera lítat a potit se, což pravděpodobně bude, tak se taky můžou rozmazat. Vyprat některé jdou a některé ne :nevim: a taky záleží na materiálu, který se umaže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
2.2.15 21:14

@ajleenka moc děkuji za radu! Já prostě nějaký koupím - ty vodou ředitelný a zkusím zamazat nějaký starý oblečení a pak vyprat jestli to pustí. Nerada bych oblečení z půjčovny zlikvidovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.2.15 21:29

My na silvestra měli tyto a maximální spokojenost a to jsme byli všichni dospělí. Všem vydrželi skoro 24h a vyprat šli taky v pohodě, nikomu se nerozmazali, problém byl nakonec jen se žlutou ta nešla dolů ani po dvou dnech :mrgreen:, ostatní barvy šli v pohodě vodou, já si to smyla odličovákem.

Bylo nás asi 15, všichni byli zmalovaní celkem dost a z barviček skoro nic neubylo, takže za mě super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
2.2.15 21:45

@Zupa který barvy myslíš? :) Já potřebuji jen černou, ale když jich tam bude víc tak to nevadí. Určitě je využijeme až bude malá starší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.2.15 22:20

@circus Jé já nevložila odkaz :mrgreen: My používaly taky nejvíce černou.

http://www.fortel-katalog.cz/…-oblicej.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.8.21 20:50
@Zupa píše:
@circus Jé já nevložila odkaz :mrgreen: My používaly taky nejvíce černou.http://www.fortel-katalog.cz/…-oblicej.htm

A co tyhle nejsou to podobné? https://www.eva.cz/…o-6-x-2-5-g/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama