Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Neporadíte, prosím, někdo kvalitní barvy na obličej? Mladší syn si je už dlouho přeje, tak bych byla vděčná za vaše případné zkušenosti s nimi, které se vám osvědčily nebo třeba naopak které nekupovat. Děkuju ![]()
Ahoj, mě se osvědčily barvičky Snazaroo
jdou I dobře umýt a hezky se s nima maluje, jsou syté a pěkné.
@jita99 Díky
Na ty jsem se na netu dívala a zaujaly mě, ale není nad osobní zkušenost ![]()
Ahoj, chystám se s dcerou na maškarní. Budu dost používat černou barvu na obličej a zajímalo by mě, zda se zašpiněné oblečení od této barvy dá v pohodě vyprat - kostým bude totiž z půjčovny. Nebo takhle…když barvu nanesu na obličej, počkám až zaschne a pak budu oblékat (ne přes hlavu), dá se ta barva z obličeje ručičkou setřít nebo to jde jen vodou?
@circus Záleží, jaké použiješ barvy. Rozhodně nekupuj ty, které jsou na bázi tuku, protože ty se opravdu snadno rozmažou a na kůži pořádně nezaschnou - asi jako kdybys měla barevný make up. Lepší jsou barvy na vodové bázi, v podstatě vodovky, ale určené na malování na tělo, ty potom zaschnou a kvalitní se nemažou. Ale pokud bude dcera lítat a potit se, což pravděpodobně bude, tak se taky můžou rozmazat. Vyprat některé jdou a některé ne
a taky záleží na materiálu, který se umaže.
@ajleenka moc děkuji za radu! Já prostě nějaký koupím - ty vodou ředitelný a zkusím zamazat nějaký starý oblečení a pak vyprat jestli to pustí. Nerada bych oblečení z půjčovny zlikvidovala.
My na silvestra měli tyto a maximální spokojenost a to jsme byli všichni dospělí. Všem vydrželi skoro 24h a vyprat šli taky v pohodě, nikomu se nerozmazali, problém byl nakonec jen se žlutou ta nešla dolů ani po dvou dnech
, ostatní barvy šli v pohodě vodou, já si to smyla odličovákem.
Bylo nás asi 15, všichni byli zmalovaní celkem dost a z barviček skoro nic neubylo, takže za mě super ![]()
@Zupa který barvy myslíš?
Já potřebuji jen černou, ale když jich tam bude víc tak to nevadí. Určitě je využijeme až bude malá starší.
@circus Jé já nevložila odkaz
My používaly taky nejvíce černou.
@Zupa píše:
@circus Jé já nevložila odkazMy používaly taky nejvíce černou.http://www.fortel-katalog.cz/…-oblicej.htm
A co tyhle nejsou to podobné? https://www.eva.cz/…o-6-x-2-5-g/