huggies classic

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17180
18.9.09 14:02

huggies classic

ahojky, jsem zvyklá používat huggies premium. Malé hezky sedí ale hlavně nám vyhovuje pružný pásek na zádech takže neproteče. Jinak může mít jakoukoliv značku na opruzeniny vůbec netrpí takže už jsme vyzkoušely různé značky (spíše jsme je dostaly) a bez problémů. Takže teď mě napadlo jestli ty huggies classic jsou jen obyčejnější varianta od premium? Mají také ten pružný pásek na zádech? Jak vycházejí cenově - jsou levnější?

Máte s nimi někdo zkušenosti?

díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8043
18.9.09 16:08

Pružného nic nemaj, v podstatě bych řekla že s premiovkama maj společnej jen název, levnější jsou o dost, řekla bych skoro o půlku. Já je občas koupím když zapomenu v akci vzít nějaký lepší a nemám s nima problém, ale my nemáme problém s žádnou značkou, Mates proteče jen když ho přebaluje manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.9.09 21:16

Já jsem je koupila v zápalu předzásobení plínkama v těhu( kupovala jsem, co kde bylo v akci…) a za mě JIŽ NIKDY VÍCE! Stašně málo vydrží, přebaluje daleko časteji než třeba v Tescových nebo DM a hlavně - vždycky byla podělaná až na zádech. Premium neznám, ale Classic u nás propadly na celé čáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9216
19.9.09 08:37

Tak já na premium nedám dopustit, nám vydržely vždycky všechno.Ale clasik už bych nikdy nekoupila.Vyzkoušela jsem je jednou a jsou děsný.To máš lepší z těch levnějších koupit tesco nebo plínky z billy.Nevim teď už jak se jmenujou.Tušim clever.Oboje jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
19.9.09 12:14

Ahojky,
pružný proužek nemají.
A nejsou moc dobré, já jsem je koupila jen na zkoušku a byla jsem z nich zhnusena, přebalovala jsem malého skoro po každém počuráním, fakt často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.9.09 21:10

My máme normálně pampersky a děda nám koupil několik balíků huggies classic, protože byli v akci a používám je jen proto, že jsme je dostali, asi bych je nekoupila :roll: , pružné nejsou, tak mám pocit, že Bendu tlačí, když se víc nasáknou, tak to proteče buď na krajích nebo to prostě prosákne. Takže fakt měním častěji než pampersky. Máme je jen na doma, na ven a na noc má pampersky. Ale teda neosipal se mi z nich, což je plus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
27.9.09 18:26

Nám je koupila švagrová a je to děs. Koupila zrovna ten Mega pack, tak se už modlim abych je dodělala. Si říkam, proč se nejdřív nezeptala, jaké pleny používáme… :roll: Dávam je jen zřídka, malej je sice ještě nepročůral, ale přijde mi že se čůrání vůbec nevsakuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.9.09 10:42

Ahoj, já kupuju Premium a tedy nedám na ně dopustit. Za celou dobu 14 měsíců mi protekly tak snad 3× a i průjem v pohodě zadrží ale Classic nemají pružné pásky nikde. Je to opravdu levnější varianta, manžel je jednou omylem koupil a za nás taky už nikdy více, jedině Premium. Kupuju si vždycky více balíků když jsou v akci. Celou noc taky v pohodě, ty Classic jsem na noc ani dávat nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
14.10.09 21:25

Taky jsem Classic dostala a nemohla jsem se dočkat až je doděláme. Přebalovala jsem často, protože malej v nich poplakával, když byl počůranej nebo poprděnej. Premium zkouším teď a zatím super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
14.10.09 21:43

Já mám taky nejraději premium, classic jsem jednou koupila a zdálo se mi, že malého tlačí na bříšku, jsou takový tvrdý a pročůral se mi v nich, u premium se mi to nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.10.09 00:57

tak classic jsou opravdu naprd :evil: už se opakuju ale musela jsem zareagovat - a koukám že nejsme sami kdo nadává … kdyby to u nás bylo o tom že jí častěji přebalím , ale malá se mi po nich tak šíleně oprudila že mám strach je znovu dát

… a to jsem akčně koupila balíky 2 :roll: známá je ale používá a strašně si je chválí tož jsme vyzkoušeli :roll:

premium vyzkouším - dík za tip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
19.10.09 13:16

Me prijdou classic dobry, ale nemam moc srovnani, prevazne mame latkovy, z jednorazovek sme meli jen Alany a ty premium a prijde mi to na jedno brdo vsechno. Akorat ty premium maji na sobe vic obrazku :lol: - ale ja medvidka Pu stejne nikdy nemela rada. Takze priste radsi koupim classic, vysly levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí