Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj, mate uz nekdo zkusenost s novymi tesco plenami - takovy zelankavy obal (jsou ted v akci). Zajimalo by me jestli je to jenom novy obal, nebo jestli jsou jine i ty plinky. Na letaku je psane novy obal - lepsi kvalita - ale ja bych verila vic maminkam nez letakum - tak jestli uz jste nekdo vyzkouseli jake jsou?
Diky Ajii
Jsou nové i plenky a nám max. vyhovují, jsou dosti podobné pamperskam (můj pocit, ale pampersky už jsme dlouho neměli). pružné lepítka, pro nás super krásné. Ale máme spotřebu 1 plenku za den, tak to si ty 3 balíky, co jsem si koupila asi řádně užijem ![]()
Taky je máme od včera doma a už i odzkoušené,jsou opravdu lepší než ty staré fialové,jen obrázky se mi zdály předtím hezčí
Ale funkčně jsou tyhle vážně lepší a jsou i měkčí,tenčí ale obsah udrží perfektně,hlavně jsou fajn ty pružné pásky,já je doporučuju,jsou opravdu SUPER
jojo plenky totální změna, už tam není ta pružná gumička - což já jsem ráda, Robik měl z toho vyrážku. jsou tlustší než pampersky, ale jinak hodně podobné.
záleží jaké budou dělat akce, my máme velikost 4 - a pokud je akce jen za 209,– /jestli zůstane/, vyplatí se mi někdy jiné pleny. nejspokojenější jsme ale s pamperskama i nadále
taky jsem je minulý týden koupila v akci 3 za cenu 2 a musím říct, že mě hodně nadchly. dost mi připomínají Pampersky a jou vážně super. takže asi budeme používat už jen tyhle.
Ahojky, no fialový nebyli špatný, ale na mě měli horší zapínání. Potom jak byla akce 2+1, tak jsem zkusila koupit ty nové a jsem z nich MAXIMÁLNĚ NADŠENÁ
![]()
ahojky
Prosím do kdy je ta akce na tesco pleny?Děkuji ![]()
akce je většinou vždy jeden týden, najdeš také na www.akcniceny.cz
No u nás v Tesku je měli za tu cenu 2+1 i po té týdení akci. Doufám, že potom ještě nějakou akci udělají, jsou super. ![]()
Mam strach je koupit, staré fialové č.2 malej pročůral!!! skoro pokaždý a byly tak divně tvrdý a nepoddajný. ![]()