Tesco pleny - vel. 4 - spokojenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
568
10.8.09 14:29

tesco pleny

ahoj holky, potřebuju vědět, jak vypadají tesco plínky konkrétně velikosti 4…totiž slyšela jsem třeba jen chválu na velikost 3 a na vel. 2 nespokojenost atd. :roll: chystám se je zkusit, ale bojim :D tak jestli někdo zrovna vel . 4 používá, jsou pružné, měkké? nebo jaké? :) děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2012
10.8.09 14:39

Ahojky my kupujeme plenky tesco vel. 4 a jsem s něma spokojena,nevidím rozdíl mezi 3 a 4 takže doporučuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
10.8.09 14:40

Jestli myslíš ty fialové, tak jsou všechny velikosti super! Na noc máme ještě vel. 5 a jako jediné ze všech značek nám nikdy neprotíkaly, ani ty 4 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.8.09 14:51

Ahoj osobně také používáme, taky tesco pleny „jen fialové“ a jsou super..nemůžu si je vynachválit…kombinace látkovky…

..ale už jsem myslím tady na jednu starší diskusi o TESCO PLENÁCH viděla

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
10.8.09 14:57

Ahoj, můžu je taky jen a jen doporučit - vyhověly nám v každé situaci :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
10.8.09 15:00

3 a výš super, dvojky nebrat :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.8.09 15:08

mela jsem je moc rada, malymu se pekne nosily, ale temer pokazdy nam nekde po boku protekly :? a to nebyl zadnej extra prutokac… ale kdyz neprotejkaly tak byly super ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
10.8.09 15:18

Ahoj, já chci jenom říct, že ty fialové už budou mít nový obal - zelený. Přišlo mi to v novém letáku tesco, super cena - balení po třech kusech, jeden kus vyjde na 166,–. Navíc jsou vylepšené o pružný pásek, tak jsem na ně zvědavá. Nabídka platí od 12.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
10.8.09 16:08
e.v.a. píše:
Ahoj, já chci jenom říct, že ty fialové už budou mít nový obal - zelený. Přišlo mi to v novém letáku tesco, super cena - balení po třech kusech, jeden kus vyjde na 166,–. Navíc jsou vylepšené o pružný pásek, tak jsem na ně zvědavá. Nabídka platí od 12.8.

..aaa.do KOLIKATEHO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
10.8.09 19:25

Tak my byli spokojený se všema velikostma Tesco fialových plen. U obou dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
10.8.09 19:31

*

děkuju moc za odpovědi,holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
10.8.09 19:58

fialové tesco pleny jsou všechny dobré :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
10.8.09 23:57

Ahojky, tak my sme Tesco pleny taky používali, ale začala se nám z nich dělat na zádíčkách vyrážka, tak už je nekupujem. :roll: (A bohužel nejsme jediní)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.8.09 00:27

vel. 2 jsme měli, nic moc, ale neprudil se po nich. jsou (byly tehdy) od jiného výrobce, než vel 3,4.
na velikost 3 jsem se těšila, kamarádka si je nemohla vynachválit, ale u nás nic extra :? protékaly, prudily, brr. v té době se prý měnil dodavatel / materiál, nevím co, prostě se daly koupit dva různé druhy stejné velikosti plen. někdy před rokem.
teď nevím,…

ale - raději bych koupila 1 balík, a viděla… každé dítě reaguje na plíny rozdílně…
(někdo nesnáší pampers S&P, u nás jsou naopak jediné, co V. snese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
11.8.09 11:20

Ahoj,
my zase používali donedávna Huggiesky a ty jsou opravdu kvalitní, ale začali dělat novou serii s novými obrázky a malej se po nich hodně osypal na bříšku.
Takže jsme přešli na fialové tesco 4 MAXI a je po vyrážce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí