Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
ahoj holky, potřebuju vědět, jak vypadají tesco plínky konkrétně velikosti 4…totiž slyšela jsem třeba jen chválu na velikost 3 a na vel. 2 nespokojenost atd.
chystám se je zkusit, ale bojim
tak jestli někdo zrovna vel . 4 používá, jsou pružné, měkké? nebo jaké?
děkuju moc
Ahojky my kupujeme plenky tesco vel. 4 a jsem s něma spokojena,nevidím rozdíl mezi 3 a 4 takže doporučuji ![]()
Jestli myslíš ty fialové, tak jsou všechny velikosti super! Na noc máme ještě vel. 5 a jako jediné ze všech značek nám nikdy neprotíkaly, ani ty 4 ![]()
Ahoj osobně také používáme, taky tesco pleny „jen fialové“ a jsou super..nemůžu si je vynachválit…kombinace látkovky…
..ale už jsem myslím tady na jednu starší diskusi o TESCO PLENÁCH viděla
Ahoj, můžu je taky jen a jen doporučit - vyhověly nám v každé situaci
![]()
mela jsem je moc rada, malymu se pekne nosily, ale temer pokazdy nam nekde po boku protekly
a to nebyl zadnej extra prutokac… ale kdyz neprotejkaly tak byly super ![]()
Ahoj, já chci jenom říct, že ty fialové už budou mít nový obal - zelený. Přišlo mi to v novém letáku tesco, super cena - balení po třech kusech, jeden kus vyjde na 166,–. Navíc jsou vylepšené o pružný pásek, tak jsem na ně zvědavá. Nabídka platí od 12.8.
e.v.a. píše:
Ahoj, já chci jenom říct, že ty fialové už budou mít nový obal - zelený. Přišlo mi to v novém letáku tesco, super cena - balení po třech kusech, jeden kus vyjde na 166,–. Navíc jsou vylepšené o pružný pásek, tak jsem na ně zvědavá. Nabídka platí od 12.8.
..aaa.do KOLIKATEHO
Tak my byli spokojený se všema velikostma Tesco fialových plen. U obou dětí.
Ahojky, tak my sme Tesco pleny taky používali, ale začala se nám z nich dělat na zádíčkách vyrážka, tak už je nekupujem.
(A bohužel nejsme jediní)
vel. 2 jsme měli, nic moc, ale neprudil se po nich. jsou (byly tehdy) od jiného výrobce, než vel 3,4.
na velikost 3 jsem se těšila, kamarádka si je nemohla vynachválit, ale u nás nic extra
protékaly, prudily, brr. v té době se prý měnil dodavatel / materiál, nevím co, prostě se daly koupit dva různé druhy stejné velikosti plen. někdy před rokem.
teď nevím,…
ale - raději bych koupila 1 balík, a viděla… každé dítě reaguje na plíny rozdílně…
(někdo nesnáší pampers S&P, u nás jsou naopak jediné, co V. snese…
Ahoj,
my zase používali donedávna Huggiesky a ty jsou opravdu kvalitní, ale začali dělat novou serii s novými obrázky a malej se po nich hodně osypal na bříšku.
Takže jsme přešli na fialové tesco 4 MAXI a je po vyrážce. ![]()