Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
no tak ja tiež pridám moje plienkové skúsenosti:-) ja najradšej a najčastejšie kupujem z Tesca - essentials, dobrá cena a spokojnosť. plienky z Lidlu sú tiež super a keď natrafím na Huggies Premium v akcii tak neváham. noo ale naproti tomu toľko ospevované Pampers vôbec nepoužívame, pretože nech sú akokoľvek vychvaľované, dcéra má na ne alergiu či čo:-( párkrát som ich kúpila a vždy po nich mala ritku samú vyrážku, asi preto že sú parfumované. takže neni všetko zlato čo sa blyští…
taky se musim přidat Pampersky jsou snad nejhorší pleny co jsme kdy zkusily…osypali se a udělali se jim puchýře na prdkách…takže nikdy víc
![]()
ahoj, pokud myslíš ty falový tak jsou na prd, lepší jsou ty zelený my je používáme a jsem spokojení. Nikdy jsme neprotekli, ani u menších velikostí.
ahoj, my taky nemůžem používat pampers pleny jsou hodně parfémovaný, nejlspší jsou tesco pleny zelený a nebo huggies, ty kupujem jen když jsou v akci
já kupuji taky tesco pleny zelené, ale chtěla jsem se zeptat, nepřijde vám, že jsou strašně cítit? připomíná mi to smarad když se koupí něco nového, elektronika nebo tak
Tak toho jsem si nikdy nevšimla. Teď jsem načínala nový balík a vůbec nic z nich není cítit
jsou to tesco esentials zelené velikost 3, cítím to i z malé, když ji mam u sebe
ale koupili jsme teprve jeden balík, tak jsem zvědavá na další ![]()
Ahoj, Tesco zelené Essentials jsme používali (2 a 3), byly super. Včera jsem koupila tři balíky 4 a jdu vrátit
Smrdí, ale fakt dost jakoby po roztaveným plastu. Přijde mi dost nevhodné, aby miminko smrdělo po plastech
od plenky bylo načáchlé i oblečení a o tom odéru, jak jsem oddělala peřinu…ani nemluvím. Možná špatný balík, nevím. Ale riskovat nebudu, takže jdu vrátit a další 4 nekupuju.
Dobrý den, vyměnili Vám v Tescu ty pleny? Včera jsem koupila dva balíky a puch úplně hnusnej!! Taky velikost 4. Nikdy jsem s nimi problém neměla, zkusila jsem ji dát na noc, ale strašně, ale opravdu strašně smrdí nějakým PVC.
![]()
@Veonka měnit jsem je nechtěla, vrátili nám peníze. I za otevřený balík, ten vzali jako reklamaci
paní říkala, že nejsme první, prý nějaká špatná várka…
Hned zítra na ně jdu, ale pokud o tom vědí, tak nechápu, jak to můžou v klidu dále prodávat
Děkuji, snad s tím u nás nebude problém ![]()
Tak to je zvláštní. My je kupujeme úplně od malička a ničeho jsme si nevšimli. Asi je dneska očuchám
Mám tady ještě jeden balík, co jsme kupovali minulý týden, tak ho asi otevřu a zkontroluju. Díky za tip. Jinak k těmhle plenkám jen dodám, že pro nás jsou zcela bezkonkurenční, krásně nám sedí a na rozdíl od jiných nám neprotečou:)
Ten smrad se bude týkat poslední dodávky. Byla jsem je vyměnit, měla jsem si je vyměnit za Pampers pleny a prý si ještě nikdo nestěžoval, prodělala jsem na tom 50 a ještě jsem zjistila, že smrdí i jiné velikosti, je to cítit i přes obal, ale Tesco se nenamáhalo udělat ani kontrolu. Spousta maminek kupuje do zásoby, takže na to přijde později a nebo vyhodí účtenku a nemůže reklamovat ![]()
Holky prosím jak jsou na tom velikostně 4+? Kupovala jsem vždy bella happy a tam musím kupovat vel. 5 ale třeba kupujeme v německu v kauflandu jejich značku (ten typ se tady v našem kauflandu ani neprodává) a tam 5tka byla zase zbytečně velká a stačila 4+ ![]()
Nemáte některá srovnání velikostně tyto tesco a bella happy?
Používám je jen na noc a to ještě jen když chce dcerka těsně před spaním mléko tak pro jistotu a někdy už jsou i tak suché, takže o savost mi tak moc už nejde jsou spíš jen jako pojistka jde mi jen o samotnou velikost.