Tesco pleny - vel. 4 - spokojenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
1.4.11 15:34

no tak ja tiež pridám moje plienkové skúsenosti:-) ja najradšej a najčastejšie kupujem z Tesca - essentials, dobrá cena a spokojnosť. plienky z Lidlu sú tiež super a keď natrafím na Huggies Premium v akcii tak neváham. noo ale naproti tomu toľko ospevované Pampers vôbec nepoužívame, pretože nech sú akokoľvek vychvaľované, dcéra má na ne alergiu či čo:-( párkrát som ich kúpila a vždy po nich mala ritku samú vyrážku, asi preto že sú parfumované. takže neni všetko zlato čo sa blyští…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.4.11 21:48

taky se musim přidat Pampersky jsou snad nejhorší pleny co jsme kdy zkusily…osypali se a udělali se jim puchýře na prdkách…takže nikdy víc
:evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.6.11 10:24

ahoj, pokud myslíš ty falový tak jsou na prd, lepší jsou ty zelený my je používáme a jsem spokojení. Nikdy jsme neprotekli, ani u menších velikostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.6.11 10:29

ahoj, my taky nemůžem používat pampers pleny jsou hodně parfémovaný, nejlspší jsou tesco pleny zelený a nebo huggies, ty kupujem jen když jsou v akci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
23.6.11 18:07

já kupuji taky tesco pleny zelené, ale chtěla jsem se zeptat, nepřijde vám, že jsou strašně cítit? připomíná mi to smarad když se koupí něco nového, elektronika nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.6.11 20:18

Tak toho jsem si nikdy nevšimla. Teď jsem načínala nový balík a vůbec nic z nich není cítit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
24.6.11 07:30

jsou to tesco esentials zelené velikost 3, cítím to i z malé, když ji mam u sebe :-( ale koupili jsme teprve jeden balík, tak jsem zvědavá na další :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
25.1.13 12:36

Ahoj, Tesco zelené Essentials jsme používali (2 a 3), byly super. Včera jsem koupila tři balíky 4 a jdu vrátit :cert: Smrdí, ale fakt dost jakoby po roztaveným plastu. Přijde mi dost nevhodné, aby miminko smrdělo po plastech :evil: od plenky bylo načáchlé i oblečení a o tom odéru, jak jsem oddělala peřinu…ani nemluvím. Možná špatný balík, nevím. Ale riskovat nebudu, takže jdu vrátit a další 4 nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.13 20:19

Dobrý den, vyměnili Vám v Tescu ty pleny? Včera jsem koupila dva balíky a puch úplně hnusnej!! Taky velikost 4. Nikdy jsem s nimi problém neměla, zkusila jsem ji dát na noc, ale strašně, ale opravdu strašně smrdí nějakým PVC. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
29.1.13 21:22

@Veonka měnit jsem je nechtěla, vrátili nám peníze. I za otevřený balík, ten vzali jako reklamaci :palec: paní říkala, že nejsme první, prý nějaká špatná várka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.13 22:07

Hned zítra na ně jdu, ale pokud o tom vědí, tak nechápu, jak to můžou v klidu dále prodávat :nevim: Děkuji, snad s tím u nás nebude problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 16:47

Tak to je zvláštní. My je kupujeme úplně od malička a ničeho jsme si nevšimli. Asi je dneska očuchám :) Mám tady ještě jeden balík, co jsme kupovali minulý týden, tak ho asi otevřu a zkontroluju. Díky za tip. Jinak k těmhle plenkám jen dodám, že pro nás jsou zcela bezkonkurenční, krásně nám sedí a na rozdíl od jiných nám neprotečou:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.2.13 18:06

Ten smrad se bude týkat poslední dodávky. Byla jsem je vyměnit, měla jsem si je vyměnit za Pampers pleny a prý si ještě nikdo nestěžoval, prodělala jsem na tom 50 a ještě jsem zjistila, že smrdí i jiné velikosti, je to cítit i přes obal, ale Tesco se nenamáhalo udělat ani kontrolu. Spousta maminek kupuje do zásoby, takže na to přijde později a nebo vyhodí účtenku a nemůže reklamovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
6.7.16 11:30

Holky prosím jak jsou na tom velikostně 4+? Kupovala jsem vždy bella happy a tam musím kupovat vel. 5 ale třeba kupujeme v německu v kauflandu jejich značku (ten typ se tady v našem kauflandu ani neprodává) a tam 5tka byla zase zbytečně velká a stačila 4+ :mrgreen:

Nemáte některá srovnání velikostně tyto tesco a bella happy?

Používám je jen na noc a to ještě jen když chce dcerka těsně před spaním mléko tak pro jistotu a někdy už jsou i tak suché, takže o savost mi tak moc už nejde jsou spíš jen jako pojistka jde mi jen o samotnou velikost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí