Tesco pleny - vel. 4 - spokojenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
11.8.09 13:51
Eliška3 píše:
e.v.a. píše:
Ahoj, já chci jenom říct, že ty fialové už budou mít nový obal - zelený. Přišlo mi to v novém letáku tesco, super cena - balení po třech kusech, jeden kus vyjde na 166,–. Navíc jsou vylepšené o pružný pásek, tak jsem na ně zvědavá. Nabídka platí od 12.8.
..aaa.do KOLIKATEHO

..aaa.do 25.8. :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
13.8.09 14:10
e.v.a. píše:
Eliška3 píše:
e.v.a. píše:
Ahoj, já chci jenom říct, že ty fialové už budou mít nový obal - zelený. Přišlo mi to v novém letáku tesco, super cena - balení po třech kusech, jeden kus vyjde na 166,–. Navíc jsou vylepšené o pružný pásek, tak jsem na ně zvědavá. Nabídka platí od 12.8.
..aaa.do KOLIKATEHO
..aaa.do 25.8. :D :wink:

..DÍKY MOC.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.1.11 20:45

Ahoj holky chci se zeptat kolik stoji tesco pleny fialove Super fit 34 ks vel.3 midi, a jak jste s nimi spokojene. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
3.1.11 10:08

Ahojky. Tesco Super fit nevím, já používám Tesco Baby essentials (ty zelené) vel. 3, teď 4 a spokojenost celkem ano. Přes den určitě, na noc dávám radši Pampersky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.1.11 13:56

aha ja , ze jsem je nekupovala v krame a taky nevim jestli ta cena byla dobra nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.1.11 14:07

Tak já Tescový pleny stále chválila..ale musím skončit..nevím jestlimá syn nějaký agresívnější chcánky :-D ale prostě stačí aby se malilinko vyčůral a už strašně smrdí na dálku…

navíc už ani v noci mu jedna plína nevydrží a proteče.

přešla jsem k nenáviděným pamperskám a jsem až moc spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
3.1.11 14:33

rybana: ja pouzivam pampersky , ale stava se mi ze je prokaka. tak jsem chtela zkusit neco jinyho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
8.1.11 21:08

nám se teď stalo u tesco plen vel. 4, že každá plínka měla u zapínání ještě přebytečný kousek toho okraje… šel lehce odloupnout. Kdyby si ho malej strčil do pusinky, tak nevim, jak bych to vytáhla. Ale pak jsem o tom už věděla (všimla jsem si asi u 2. plínky z balení) a pokaždé jsem ten kousíček navíc odloupla…takže je kupujeme jen v nejvyšší nouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarilynM
20.2.11 10:51

Tesco pleny - vůbec

neni nad Pampersky.. tim se nic nevyrovná.. jestli někdo znáte časopist TEST, tak ten dělá nezavislé testy výrobků.. na prvním místě se umístily Pampersky a pak LIDL pleny.. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
314
20.2.11 11:45

LIDL pleny? Zrovna v týdnu jsem na ně koukala, byla na ně akce, ale pro nedostatek informací o kvalitě nekoupila, tak to je zkusím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarilynM
20.2.11 15:35

taky mě to překvapilo, ale je to tak. LIDL pleny opravdu získali druhé místo. používáte pampersky? jestli zkusíte ty LIDLovky, tak dejte vědít :palec:

• Citovat
  • Upravit
5473
12.3.11 11:25

Ahoj, já už zkoušela ty Lidlovský pleny a musím říct, že nejsou vůbec špatné. Jinak jedem od začátku víceméně jen v Pamperskách AB, zkoušela jsem Huggies (zklamání- vůbec neseděly kolem nožiček a jsou to divný prkna), jiné značky jsem zatím neměla odvahu zkusit, přestože je malý hodně často ráno pročůraný na boku (zklamaly i Premium Care, větší velikost plen). Ty z Lídla jsou celkově trochu tlustší, ale celkem příjemné na omak a mají tu savou vycpávku i přes zadeček (narozdíl od Pampersek), což se v extrémních situacích hodí :lol: . A v akci se dají sehnat za slušnou cenu, a i bez akce vyjdou, myslím, o fous levněji za kus než Pampers AB. Určitě stojí za vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarilynM
14.3.11 14:38

děkuji, taky tedy vyzkouším LIDLovky :lol:

• Citovat
  • Upravit
4780
15.3.11 13:02

Lídlovky TOUJOURS podle mě teda taky nic moc. Několikrát nám protekly, špatně sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
1.4.11 14:50

Pokud se jedná o pleny z tohoto letáku http://www.akcniceny.cz/…co-6725/p/1/ tak můžu jen chválit,moji kluci můžou jedině tyhla a nebo Huggies premium jinak se mi po všech osypou a nebo maj puchýře,ale dokud nezkusíš,tak je neposoudíš…my zkoušely a ty nám vyhovujou… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí