Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojik holky dneska jsem videla v DM drogerii nove pampers a maji bilej obal.
Nemate nekdo zkusenost??
Diky Petra
taky jsem si jich všimla dneska v DM
a taky mě zajímají… používali jsme AB, ale V. začaly vadit, máme sleep and play, ale na noc nic moc, Vojta pije hooodně sunaru… a pořád hledám něco, co by nepročůral a nevadilo mu to…
Tady v Nemecku se prave objevily nove pampersky v ORANZOVEM obalu. Jsou asi o 1 - 2 Euro levnejsi. Tak nevim, jestli to nemaji byt ty same ![]()
My je zacali zkouset minuly tyden, maly byl najednou silne opruzeny. Prestali jsme - opruzeni zmizelo. Vyzkouseli jsme to jeste dvaktat - pokazde po prvni plince reakce, takze to nemohl byt omyl. A neprijemne smrdi, po rozpoustedle ![]()
Jinak je syn velmi odolne dite bez nesnasenlivosti.
v ČR mají oranžový obal Sleep & Play, „smrdí“ po heřmánku, až moc.. ![]()
Taky jsem je dneska viděla, v Tescu. Ale nevím, ani na svých stránkách je nemají ![]()
Taky jsem na ně koukala - mají navrch napsáno něco jako Sensitive. Ovšem ve složení na prvním místě ropu, nenašla jsem odvahu je koupit. Měla jsem Pampersky jen jako vzorky a vždy po nich malý měl ekzém, takže neriskuju. Koupila jsem osvědčené ekologické Alany. ![]()
Nataša píše:
v ČR mají oranžový obal Sleep & Play, „smrdí“ po heřmánku, až moc..
No, tak to asi ty tady oranzove pro Ceskou Republiku bali bile, aby se s temi Sleep&Play nepletly. Jmenuji se zde SimplyDry. A jsou to prvni plenky, ktere maly absolutne nesnese.
ahojik tak ty bile mame odskousene. Babicka neodolala a male je koupila. jsou na nich obrazky ELMA a jeho kolegu z te pohadky sezame otevri se.
Male neprotekly i kdyz mela tu svoji kadivou naloz. Takze me vyhovuji jen ta cena achjoooo ![]()
Narozdil od sleep and play nebo jak se to pise jsou luxusni ![]()
Petra