Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj ![]()
Chci se zeptat, jestli Tesco plínky dělají i ve velikosti č.1, pro nejmenší děti/novorozence ![]()
A je tam teda pružné zapínání jo? A jak udrží tekutou stoličku
![]()
Ano, dělají je dokonce ve velikosti Newborn 1 a Newborn 2. Koupila jsem do porodnice tu dvojku a jsou hodně malé, měkké, příjemné, cena taky ![]()
Děkuju, já už mezitím byla v Tescu a okoukla jsem to. Cena je příjemná. Akorát ty jedničky vyjdou podobně jako jedničky Pampers. Ale od dvojky se to určitě vyplatí ![]()
Jaké ty Tesco pleny jsou dobré? Kdysi jsem kupovala myslin zelené, ale to už je 8 let. Nerada bych takové ty igelitové, všem děkuji
Zkusil už někdo? Chytře jsem je klukovi dala na noc a zrovna musel stihnout vypustit vše a nové Tesco plíny bez šance. I zvířátka z postýlky jsem prala. Pak jen dvakrát na ven a přijde mi, že jsou hned plné. Doufám, že stávající zelené se sůvou budou pokračovat… Byla u nich cedulka „výprodej“.
@lafelay píše:
Holky o ktere jde? Jsou to ty Fred a flo?
Jo jo, jsou takový pěkný, tenký, ale furt nevím co si o nich myslet.
Měla jsem doma zásoby se sovičkama, teď jdu, že objednám další a nestačím zírat nad novotama. Máte s těmi novými Fred a flow někdo prosím zkušenost?
@LenaMarry Koupila jsem a spokojena nejsem. Sla jsem si na netu poridit opet ty stare, sovickove. Lepitka nedrzi a celkove se dost zarezavaji. Jedinou vyhodou je, ze jsou tensi.
@MaryJackie a na netu se dají ještě koupit ty staré sovičkové. Nikde jsem je neviděla
@LenaMarry koupila jsem je od maminek, kterym zbyly. Nejvic na sbazar.cz, bazos.cz nebo na LetGo. Chce to hledat, ale da se. Zvlast pokud Vam nevadi, ze jich v baleni treba par chyby. Ale splasila jsem i neotevrene pakly.
@MaryJackie aha, děkuji. Ale stejně asi budu muset za ně najít náhradu. Čekám druhé a asi už dlouho tyto plenky v oběhu nebudou. ![]()
To asi ne. Jeste hodne si lide chvali v podobne cenove kategorii Albert pleny. A ja mam jeste Natuvell.
@MaryJackie Albert už jsem zkoušela, mají uvnitř nějakou síťku a po těch se mi dcera hned hrozně oprudila. A ty Natuvell jsou dobré?