Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
všechny zdravím .chtěla jsem se zeptat jestli nemáte taky takovou zkušenost.používám plenky huggies,ale ted jsem v akci koupila 2 balení pampersek active a kolem stehýnek to má malý pořádně červené musím mu to obalovat látk.plenou.nechápu to vždy´t jsou jemnoučké ,stalo se mi to už před měsícem taky jsem měla jedno balení papersek myslela jsem,že jsou malé,ale ted znova ,tak to není náhoda.na noc mám ještě zbytek huggisek .nevím co to je a mám ještě pakl a půl sakra.napište co to může být když ani zadeěek nemá opruzený jen kolem tech stehýnek a někdy volá auu.už je nechci
Může to být alergická reakce. Každopádně bych je nedávala, jestli ho to bolí. A plenky někomu prodej, za takové trápení to nestojí.
Ja take musela dat pryc Pampersky,mala po nich mela uplne cervenou a pupinkovou pipinu.
S Huggies zadny problem
Pampers jsou totiž napuštěny údajně prý krémem. Active baby - aloe vera. Možná to některým dětem vadí. Huggies Classic ničím napuštěny nejsou, Premium - nevím.
JJ presne jak pise Gina,pampers uvadi ze maji krem aloe vera a myslim si ze to zpusobuje nekterym detem problemy
díky holky.ale fakt mě by nenapadlo že aloe vera muže být alergické a ještě k tomu jen na těch stehýnkách a ne třeba všude.jestli teda někdo chce tak za 500 celý balík-gigant pack plus třičtvrtě druhého balíku.když tak písněte
Mně se zase malej osypal po Huggieskách na prdce… Pamprsky zatim v klidu.
Pampersky jsem pouzivala dva dny a hned mel po nich rudy stehynka,takze letely pryc!
mně se Kubík taky osypal po Huggieskách… takže letěly pryč… nestojí to za to. Pampersky naopak snáší naprosto v pohodě - každé miminko je jiné
U nás je spíš problém s pročůráváním, poslední 4 týdny pročůral v noci Baby love,Albert,Hugies premium, takže jsem na zkoušku koupila zase naše staré známé Pampersky aktive už vel. 4 na zkoušku a hle zázrak, žádné pročůrání přes noc
, takže já se vrátila zase k nim.
Jinak u nás ve Vyškově v Albertu supermarket vyprodávají Pampers aktive vel. 2,4, 4+ Jambo pack za pouhých 199,– kč, takže už mám doma hromadu balíků. V té vel. 4 je 70 ks, vel 2 cca 96 ks tuším. Jo a v letáku to nikde nebylo, je to prý doprodej skladových zásob a dali to dost bokem, takže se na to maminky nesoustředily.
koupili jsme v akci pampers sleep § play a malej se nam po nich totalne osipal jsou s hermankem velikost 7-18 tak kdyby jstemela nektera zajem mam jich 25o.Kamaradka ma holčičku a s temito plinkama ta sama zkušenost takže pampers už asi nekoupim.Huggis žadnaj problem