Huggies - walkers

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8647
3.9.09 10:27

Huggies - walkers

Dostala jsem plíny Huggies4,ale jsou nějaký jiný než předešlý.vypadají jako kalhotky a mají dlouhé sucháče po stranách.
nejsou to plíny až po chodící děti? mám je používat na 6měsíční mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
3.9.09 11:37

walkers…vychází to z toho názvu, jj jsou pro chodící děti.
Použít se určitě dají, ale spíš bych si je schovala až bude prcek větší (jsou totiž o dost dražší než normální) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
3.9.09 12:59

já bych taky řekla, že jestli jsou „walkers“, tak jsou pro chodící děti

s tím schováváním ale nevím, jestli je to velikost 4 a tu teď normálně používáte, asi vám budou malé, až budete chodit :). to mě na tom nejdřív trochu zarazilo, ale je fakt, že Ondra ke prcek, takže v 7 měsících se velikosti 4 ani neblížíme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.9.09 13:20

Nedávno jsem měla jeden kousek - vzorek - taky velikost 4. Malá má teď 11 kg a seděl jí pěkně, i když normálně používáme vel. 4+ (Pampers). Ten pásek je podle mě docela široký, nevím, jestli by to tvému mimču nepadalo. Pro chodící je to fajn - hlavně když si venku vyvzpomene „kákááá“ :D , ale jsou drahý :( Podle mě ještě schovej, ona to přibývání zpomalí a pak se budou hodit, až bude pořád stát a odmítat se přebalit v leže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
3.9.09 13:28

toho schovávání bych se vůbec nebála, protože vel. 4 bývá min. do 18kg což až začne chodit ještě nebude mít ani zdaleka :oops: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
3.9.09 21:42

Holky, díky za rady,schovám je :wink: Vyzkoušela jsem jedny,a i ted jí to sedí,těma páskama se to dá upravit,ale nebudu je plejtvat.
No,koukám,že nám chtěl děda koupit něco spešl,ten je hodnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí