Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Peltaga píše:
Ahoj. Sousedka den co den hulí dole pod stříškou. Je to cítit po celém bytě, jsme v 1. patře. Jsem v prvním trimestru. Sice byt zatím jen předěláváme, ale brzy se nastěhujeme a nevím, co s ní. Domluva nestačí, vysměje se mi do obličeje.
Sousedka kouri venku a pokud ti to vadi zavri okna
@migmina
Když to smrdí i přes zavřená? Nechci aby moje dítě bylo pasivním uživatelem marihuany ![]()
@Peltaga píše:
@migmina
Když to smrdí i přes zavřená? Nechci aby moje dítě bylo pasivním uživatelem marihuany
a co chces delat?
Neuděláš nic. My máme taky věčně v bytě nahuleno od sousedů. Z balkonu.
Zkus si stěžovat na domovní schůzi. Třeba jí to před větším počtem lidí nebude tolik k smíchu…
Najít jiné místo k bydlení, kouří venku, ještě tam nebydlíte. Teď je celkem zima, ale v létě až se jich tam sejde víc.
Jako že bys jí zakázala kouřit na ulici před domem? To opravdu nejde. Větrej, když tam není ![]()
@Peltaga píše:
Ahoj. Sousedka den co den hulí dole pod stříškou. Je to cítit po celém bytě, jsme v 1. patře. Jsem v prvním trimestru. Sice byt zatím jen předěláváme, ale brzy se nastěhujeme a nevím, co s ní. Domluva nestačí, vysměje se mi do obličeje.
Jak to rozumím! Kuřáci jsou bohužel vesměs bezohledná 🐷 🐷 Nedavno si taková píp (tak 55 let) zapálila na zastávce busu, přímo vedle mě (jsem v 9.měsíci).
Ale kromě zavřených oken s tím nic nenaděláš ![]()
@Peltaga Nám taky hulí několik sousedů v baráku…neuděláš s tím pravděpodobně nic…vejdu do baráku a smrad z marihuany
tak aspoň nahlas nadávám…
schůze už dlouho nebyla a ani nebude, teď se schůzovat nesmí…ale ozvu se, až to bude možné…