Humanic - zkušenosti s prací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Krisotka
5.2.13 16:01

Humanic - práce

Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s prací v této firmě?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gibbo
5.2.13 16:15
@Krisotka píše:
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s prací v této firmě?

Spoustu let tam pracuje moje mamka, co potřebujete vědět?

• Citovat
  • Upravit
Krisotka
5.2.13 16:22

Jaký tam jsou směny, plat, podmínky atd :)

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
5.2.13 16:27
@Krisotka píše:
Jaký tam jsou směny, plat, podmínky atd :)

No nevim jak tam u Vás, ale tady se pracuje na zkrácený úvazek, víkendy jednou za 14dní, po pracovním víkendu volné pondělí… Jinak ranní, odpolední a po volném víkendu (plus když je prac víkend) tak CD… Mají i stravenky. ALe taky hmotnou zodpovědnost, takže když se při inventuře zjistí, že jsou ztráty v penězích či zboží, tak si to platí zaměstnanci strháváním z platu… Jinak pobočka má vedoucí a zástupce vedoucí, ty vyřizují i reklamace. Tu na prodejně jsou teď momentálně tři na směně s tím, že jedna je vzadu - vedoucí či zástup a vyřizuje potřebné a na krámě je pokladní - která má i přední část obchodu a pak druhá, která má zadní část obchodu na starost - prodej a hlídání, aby se nekradlo… Povinnost pokladní je i zdravit příchozí a odchozí… A dělá se taky kontrolní nákup za čas, kde se prověřuje a podle toho jsou odměny a nebo taky nula…

• Citovat
  • Upravit
11370
5.2.13 16:27

@Krisotka jsem tam dělala 9 měsíců a jsem ráda, že jsem pryč. Ale to bylo před 3ma lety, třeba je to tam už jiný. Kamarádka nastoupila do té samé prodejny po mě a teď je zástupkyně vedoucího. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
5.2.13 16:28

Samozřejmě repre chování, vizáž apod… Mají pracovní vestičky, bývaly červené, teď jsou tuším černé…

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena werca
5.2.13 16:38

Zdravim, chtela sem se zeptat na to samy, akorat v hrackarne Dracik. Sice praci mam, ale budou u nas otvirat tuto prodejnu a hledam neco platove lepsiho. Kdybyste vedeli o nekom, kdo v ni pracuje a kolik tam berou, byli by jste hroozne hodni :D :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krisotka
5.2.13 16:40
@Gibbo píše:
Samozřejmě repre chování, vizáž apod… Mají pracovní vestičky, bývaly červené, teď jsou tuším černé…

děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
5.2.13 16:42
@Krisotka píše:
děkuji :)

Není za co :-)

• Citovat
  • Upravit
Krisotka
5.2.13 16:42
@mejdylko píše:
@Krisotka jsem tam dělala 9 měsíců a jsem ráda, že jsem pryč. Ale to bylo před 3ma lety, třeba je to tam už jiný. Kamarádka nastoupila do té samé prodejny po mě a teď je zástupkyně vedoucího. :)

A proč jsi ráda že jsi pryč? Ty celodenní předpokládám na nohou asi nejsou nic moc, a nevíš jak je to s platem? Kolik se bere a tak :)

• Citovat
  • Upravit
11370
5.2.13 17:04

@Krisotka no jako pak jsem dělala i v jiný práci celý dny, měla jsem krátkej a dlouhej. Ty CD se jednou za 14 dní dá vydržet, ikdyž na střídačku krátkej dlouhej je lepší, než ranní a odpolední. Já jsem byla v Praze v letňanech a byla to ještě stará prodejna. Pak co jsem odešla, tak jí změnili a celkově tam prý nastolili lepší systém a podmínky, takže jsem vlastně byla ještě v tom horším. :-P jinak mě zaúkolovali, že budu vyřizovat reklamace, hrabala jsem se v tom asi 4 měsíce a neviděla jsem ani korunu na víc, přitom jsem měla dostávat příplatek 900 Kč. Pak nás zástupkyně vedoucího osočila, že tam krademe (ještě dvě holčiny) a že vybíráme peněženky kolegením v šatně a vedoucí nás bez prošetření vyrazil, ještě nás vydíral, že musíme podepsat dohodu, jinak nám dá do započťáku ty kráděže a to bych si už nikde ani neškrtla. Poté to prasklo a zjistilo se, že to dělaly dcery zástupkyně vedoucí, co tam byly na brigádě. Prej se tam pak na poradě omlouvala a kamarádka co tam nastoupila po mě, jí řekla, že by se spíš měla omluvit nám, když nás přiravila o práci a pošpinila nás. Když se tam zajdu podívat vedoucí mizí dozadu a ta super zástupkyně už tam není. Ale to je asi ojedinělý případ. Parta tam docela ušla, ale byl to samej babinec a jedna směna pomlouvala druhou. A prostě to bylo takový… No musí si to každej zkusit sám a nikde to není růžový a je jasný, že v týhle době, člověk práci potřebuje, tak si moc není zčeho vybírat. :nevim: jo pa plat jsem měla nástupní necelých 12 tisíc, po zkušebce kolem 14 a někdy se to přiblížilo k 15ti ale spíš ne než jo. Nevim jak to je teď, přeci to je už 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.13 07:18

práce v humáči

K práci na Humanic je třeba dodat, že každý zákazník MUSÍ být do 1 min po přichodu pozdraven a obsloužen. skáčete na lidi hned co vejdou a je to nepřijemné jim i Vám. MUSÍTE každému nabízet doplnky -ponožky, kabelku, tkaničky a každému u pokladný prodat nějaký čistíci prostředek. prostředí ja naprogam.aby se prodavačky MEZI SEBOU předháněly. jinak sou kecy, finanční postihy, nesmíte stát pořád chodit a rovnat. NEUSTÁLE se usmívat a nechat si od zákazníku vše libit, nemáte zastání. vedeni chce abyste se věnovala práci i přes čas a to zadarmo. musíte pro firmu dýchat. vytváří se vědomně nátlak od vedoucích, abyste makala na 120%,což se podepisuje na atmosféře v kolektivu a psychice. prodejna je monitorována takže vas maj pod palcem.je na trhu konkurence velká takže tlak na zaměstn. se zvyšuje a bude huř. fyzicky se nadřete, tahaji se bedny, leze po štaflích stěhuje se prodejna každý týden, aby vypadalo že je nové zboží. ve 3 na krámě je to prča. pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.13 07:43

Holky, sorry, ale to že prodavačka musí pozdravit je snad základní pravidlo slušného chování. Zboží se musí taky nabízet, rovnat zboží taky. 15let jsem dělala na sebe měla jsem prodejnu s kabelkama a to, co píšete, tak jsem dělala taky a to jsem byla majitel :-o byly měsíce, kdy jsem si po zaplacení najmu a poplatků kolem provozu vydělala třeba jen 12tisíc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.13 07:53

@petraskalova proto jsem ráda, že jsem odtamtud zdrhla. Už never. Za těch pár korun… taky kvůli tomu, že jsme se jako kolektiv nesnášeli, ten kdo víc donášel, ten byl u vedoucího oblíbenější, tak jsem byla ještě s jednou kolegyní vysunuta. Já nedonášela vůbec a když jsem šla z práce, letěla jsem domu, ale holky chodily s vedoucím na kafíčka. No nejvíc mě zabil vedoucí, když mi řekl, že jsem podpora týmu, protože jsem tam skoro jediná mladá, bezdětná (tenkrát) a vyhovim holkám ve směnách (mě to bylo jedno) a za dva dny jsem měla na stole dohodu o rozvázání pracovního poměru. Zasloužila se o to zástupkyně a za pár měsíců se mi doneslo, že zástupkyně dostala vyhazov, protože kradla ona a její dcery. Asi se to hodilo na nás… No kašlu na to, už tam nejsem a mám ušetřený nervy. :)

• Citovat
  • Upravit
aminkadf
9.7.13 08:58

No já nevím, ale já v Humanicu dělala a zas takové „peklo“ to nebylo! Ale taky záleží na na vedoucí. My měli super vedoucí a OM byl super. Ikdyž šílený puntičkář :mrgreen:

A co se týče platu, tak jsem si nemohla stěžovat. Plat jsem měla vyšší než v jaké koliv jiné práci…

:) :kytka:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat