Humanic - zkušenosti s prací
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Krisotka píše:
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s prací v této firmě?
Spoustu let tam pracuje moje mamka, co potřebujete vědět?
- Citovat
- Upravit
@Krisotka píše:
Jaký tam jsou směny, plat, podmínky atd
No nevim jak tam u Vás, ale tady se pracuje na zkrácený úvazek, víkendy jednou za 14dní, po pracovním víkendu volné pondělí… Jinak ranní, odpolední a po volném víkendu (plus když je prac víkend) tak CD… Mají i stravenky. ALe taky hmotnou zodpovědnost, takže když se při inventuře zjistí, že jsou ztráty v penězích či zboží, tak si to platí zaměstnanci strháváním z platu… Jinak pobočka má vedoucí a zástupce vedoucí, ty vyřizují i reklamace. Tu na prodejně jsou teď momentálně tři na směně s tím, že jedna je vzadu - vedoucí či zástup a vyřizuje potřebné a na krámě je pokladní - která má i přední část obchodu a pak druhá, která má zadní část obchodu na starost - prodej a hlídání, aby se nekradlo… Povinnost pokladní je i zdravit příchozí a odchozí… A dělá se taky kontrolní nákup za čas, kde se prověřuje a podle toho jsou odměny a nebo taky nula…
- Citovat
- Upravit
@Krisotka jsem tam dělala 9 měsíců a jsem ráda, že jsem pryč. Ale to bylo před 3ma lety, třeba je to tam už jiný. Kamarádka nastoupila do té samé prodejny po mě a teď je zástupkyně vedoucího. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samozřejmě repre chování, vizáž apod… Mají pracovní vestičky, bývaly červené, teď jsou tuším černé…
- Citovat
- Upravit
Zdravim, chtela sem se zeptat na to samy, akorat v hrackarne Dracik. Sice praci mam, ale budou u nas otvirat tuto prodejnu a hledam neco platove lepsiho. Kdybyste vedeli o nekom, kdo v ni pracuje a kolik tam berou, byli by jste hroozne hodni
![]()
- Citovat
- Upravit
@Gibbo píše:
Samozřejmě repre chování, vizáž apod… Mají pracovní vestičky, bývaly červené, teď jsou tuším černé…
děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@mejdylko píše:
@Krisotka jsem tam dělala 9 měsíců a jsem ráda, že jsem pryč. Ale to bylo před 3ma lety, třeba je to tam už jiný. Kamarádka nastoupila do té samé prodejny po mě a teď je zástupkyně vedoucího.
A proč jsi ráda že jsi pryč? Ty celodenní předpokládám na nohou asi nejsou nic moc, a nevíš jak je to s platem? Kolik se bere a tak ![]()
- Citovat
- Upravit
@Krisotka no jako pak jsem dělala i v jiný práci celý dny, měla jsem krátkej a dlouhej. Ty CD se jednou za 14 dní dá vydržet, ikdyž na střídačku krátkej dlouhej je lepší, než ranní a odpolední. Já jsem byla v Praze v letňanech a byla to ještě stará prodejna. Pak co jsem odešla, tak jí změnili a celkově tam prý nastolili lepší systém a podmínky, takže jsem vlastně byla ještě v tom horším.
jinak mě zaúkolovali, že budu vyřizovat reklamace, hrabala jsem se v tom asi 4 měsíce a neviděla jsem ani korunu na víc, přitom jsem měla dostávat příplatek 900 Kč. Pak nás zástupkyně vedoucího osočila, že tam krademe (ještě dvě holčiny) a že vybíráme peněženky kolegením v šatně a vedoucí nás bez prošetření vyrazil, ještě nás vydíral, že musíme podepsat dohodu, jinak nám dá do započťáku ty kráděže a to bych si už nikde ani neškrtla. Poté to prasklo a zjistilo se, že to dělaly dcery zástupkyně vedoucí, co tam byly na brigádě. Prej se tam pak na poradě omlouvala a kamarádka co tam nastoupila po mě, jí řekla, že by se spíš měla omluvit nám, když nás přiravila o práci a pošpinila nás. Když se tam zajdu podívat vedoucí mizí dozadu a ta super zástupkyně už tam není. Ale to je asi ojedinělý případ. Parta tam docela ušla, ale byl to samej babinec a jedna směna pomlouvala druhou. A prostě to bylo takový… No musí si to každej zkusit sám a nikde to není růžový a je jasný, že v týhle době, člověk práci potřebuje, tak si moc není zčeho vybírat.
jo pa plat jsem měla nástupní necelých 12 tisíc, po zkušebce kolem 14 a někdy se to přiblížilo k 15ti ale spíš ne než jo. Nevim jak to je teď, přeci to je už 3 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
práce v humáči
K práci na Humanic je třeba dodat, že každý zákazník MUSÍ být do 1 min po přichodu pozdraven a obsloužen. skáčete na lidi hned co vejdou a je to nepřijemné jim i Vám. MUSÍTE každému nabízet doplnky -ponožky, kabelku, tkaničky a každému u pokladný prodat nějaký čistíci prostředek. prostředí ja naprogam.aby se prodavačky MEZI SEBOU předháněly. jinak sou kecy, finanční postihy, nesmíte stát pořád chodit a rovnat. NEUSTÁLE se usmívat a nechat si od zákazníku vše libit, nemáte zastání. vedeni chce abyste se věnovala práci i přes čas a to zadarmo. musíte pro firmu dýchat. vytváří se vědomně nátlak od vedoucích, abyste makala na 120%,což se podepisuje na atmosféře v kolektivu a psychice. prodejna je monitorována takže vas maj pod palcem.je na trhu konkurence velká takže tlak na zaměstn. se zvyšuje a bude huř. fyzicky se nadřete, tahaji se bedny, leze po štaflích stěhuje se prodejna každý týden, aby vypadalo že je nové zboží. ve 3 na krámě je to prča. pevné nervy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, sorry, ale to že prodavačka musí pozdravit je snad základní pravidlo slušného chování. Zboží se musí taky nabízet, rovnat zboží taky. 15let jsem dělala na sebe měla jsem prodejnu s kabelkama a to, co píšete, tak jsem dělala taky a to jsem byla majitel
byly měsíce, kdy jsem si po zaplacení najmu a poplatků kolem provozu vydělala třeba jen 12tisíc
- Citovat
- Upravit
@petraskalova proto jsem ráda, že jsem odtamtud zdrhla. Už never. Za těch pár korun… taky kvůli tomu, že jsme se jako kolektiv nesnášeli, ten kdo víc donášel, ten byl u vedoucího oblíbenější, tak jsem byla ještě s jednou kolegyní vysunuta. Já nedonášela vůbec a když jsem šla z práce, letěla jsem domu, ale holky chodily s vedoucím na kafíčka. No nejvíc mě zabil vedoucí, když mi řekl, že jsem podpora týmu, protože jsem tam skoro jediná mladá, bezdětná (tenkrát) a vyhovim holkám ve směnách (mě to bylo jedno) a za dva dny jsem měla na stole dohodu o rozvázání pracovního poměru. Zasloužila se o to zástupkyně a za pár měsíců se mi doneslo, že zástupkyně dostala vyhazov, protože kradla ona a její dcery. Asi se to hodilo na nás… No kašlu na to, už tam nejsem a mám ušetřený nervy. ![]()
- Citovat
- Upravit
No já nevím, ale já v Humanicu dělala a zas takové „peklo“ to nebylo! Ale taky záleží na na vedoucí. My měli super vedoucí a OM byl super. Ikdyž šílený puntičkář ![]()
A co se týče platu, tak jsem si nemohla stěžovat. Plat jsem měla vyšší než v jaké koliv jiné práci…
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s prací v této firmě?