Humira a těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1656
24.5.14 20:33

Humira a tehotenstvi

..

Příspěvek upraven 05.02.15 v 07:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
972
24.5.14 20:41

Humiru jsem brala, chtela jsem otehotnet, tak jsem poprosila o vysazeni. Doktor se nejak moc netvaril. Vetsinou ji doporucujou brat az do konce 2.trimestru a posledni trimestr se nedava. Ja to ale nechtela riskovat, tak jsem odmitla. Otehotnela jsem temer ihned, a v tehotenstvi zadne problemy. Zalezi jakou formu mas. Ja krome nalezu na streve nemam se strevem zadne potize. Mam pistele. V 8.mesici mi jednu operovali, ale jinak v pohode. Brat ji zacnu asi az ted, rok po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
24.5.14 20:57

@bobr123 Dekuji za odpoved :) Docela jsi me potesila..Ja mam rok po operaci, kdy mi vzali 40cm tenkeho streva s tim ze budu mit na nekolik let klid, jenze se to po mesici rozlezlo prozmenu na tlustem streve, ted se s Humirou citim dobre, ale nevim jestli pulrok teto lecby staci na to abysme se mohli snazit :nevim:A ty mas ted zase nejake problemy, ze ji budes nejspis opet brat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
24.5.14 21:01

Porad se mi delaji ty pistele. Ale to je tim, ze ji ted neberu, s ni jsem mela klid. Ale ne pistele na streve, ale u konecniku. Asi mas tezsi formu nez mam ja. Odkud jsi, jestli se muzu zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
24.5.14 21:15

..

Příspěvek upraven 05.02.15 v 07:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
24.5.14 21:29

Ja od Prahy. Chtela jsem ti napsat o jedne super doktorce, ktera se na Crohna specializuje, ale mas to daleko. Jo, je to peknej previt tenhle Crohn, klidne bych se bez nej obesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
24.5.14 21:42

@bobr123 Tak to je skoda, ja mam ted taky docela dobrou dr. ale nebavi me to dojizdeni do Hradce Kralove..Jojo presne taky bych se bez toho obesla, uz jsem si prosla za 7let velkym peklem a porad doufam ze nekdy budu mit remisi.Vsak to urcite znas, akorat crohn omezuje zivot, porad jsem se s nim nenaucila zit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
21.10.14 12:29

Ahoj holky, je mi 22 let a uz ve 12-ti letech mi nasli Crohna.
Posledni dva roky si picham Humiru, a je mi po ni fajn :-)..
Planujeme s pritelem miminko, a nejak porad nic a to beru
kys. listovou, gs mimi star a ted i inofolic :-(.. tak doufam,
ze se zadari. Doufam, ze na to nemaji ty injekce nejaky vliv
ale doktor rikal, ze ne..otehotnela jste nektera
pri humire a po jaky dobe??? Dekuji vam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
23.10.14 07:01

@Ellizabeth Ahoj,ja jsem ted po roce vysadila Humiru protoze mi moc nepomohla. Crohna mam taky od 12let.. :? My jsme se zacali snazit az od tohodle mesice, tak nevim jak dlouho bude trvat nez otehotnim, pro zmenu jsem zacala chodit na bio lecbu jmenem Inflektra tak jsem na to zvedava, snad nebudou nejake vedlejsi ucinky a podari se mi otehotnet. Jinak jsem cetla pribeh ze Humira naopak pomohla s otehotnenim pri Crohnu.Tak si myslim ze by mit na to ze se zatim nedari vliv nemela.Vsak vis jak to je, ono nekdy i u zdravych zen je problem pocit. Takze to nevzdavejte, urcite se brzy zadari :kytka: Jak dlouho se snazite??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.10.14 17:01

@krysaricek Aha,dekuji Ti za informaci :-).. tak to Ti take drzim palce, aby Vam to brzo vyslo :-).. my se prave snazime tretim mesicem.. tak snad.. dneska bych mela dostat ms a zatim se nedostavila..tak jsem netrpeliva :-)..zitra bych si udelala test, kdyby nedorazila..jinak inflektra mi opravdu nic nerika, tak snad ti to bude pomahat vice nez ta humira.. a kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
23.10.14 17:30

@Ellizabeth tak to bych zatim nad tim nedumala,3mesice nejsou jeste zas tak dlouho. :) Tak to drzim pesti at uz ani nedorazi ;) No snad to pomahat bude, uvidime..Me je 19let..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.10.14 17:38

@krysaricek Tak to si taky mlaďounka ;-).. snad nam to brzo vyjde.. uz ted se nejak nemuzu dockat..ale nechavam si rezervu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
23.10.14 17:45

@Ellizabeth jojo je dobre ze jsme mlady..tim driv se nam snad zadari :) njn my cekali rok kdy uz se konecne budeme moct zacit snazit..takze uz bylo na case..ted mam Ms ale hned jak skonci vrhneme se do toho po hlave :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.10.14 22:17

@krysaricek Tak to ti preju, aby se vam to brzo povedlo :-) ja si udelam zitra test a pak dam vedet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1656
24.10.14 06:40

@Ellizabeth dekuji,taky preji at to vyjde nebo se brzy zadari ;) urco dej dnes vedet jak testik dopadl :) zkousela si nekdy ovu testy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí