Hustá horká čokoláda

852
20.12.12 11:38

hustá horká čokoláda

Ahoj,
nevíte někdo jak dělají takové ty husté horké čokolády v některých restauracích - je to spíš skoro jako pudink:-)) Tipuji ž eto bude z pytlíku- proadtě značku a kde sehnat
 Díky

Příspěvek upraven 20.12.12 v 13:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4476
20.12.12 11:40

Tak ja doma hustou cokoladu vyrabim tak, ze tam opravdu pridam lzicku kakaoveho pudingu prave pro tu hustou konzistenci.
A kdyz na sobe nechci setrit, tak rozpustim ciste tabulku cokolady jen s opravdu malym mozstvim mleka a je to taky hodne huste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.12.12 11:43

Děláme doma toto, a je to tak husté podle poměru mléka :mrgreen:

http://www. dtpshop. cz/COFFEE-rozpustna-belgicka-kavova-cokolada-na-spejli-33–[id=97175]

Edit : vymaž mezery mezery za tečkama nejde to vložit

tady ještě jeden odkaz : http://www.m-power.cz/…kolada-na-sp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
20.12.12 11:57

http://proffice.cz/…r-150-g.html normálně v obchodech koupíš tohle. JEdnou jsem to koupila, ale nic moc. Furt jsem míchla a dělaly se hrudky. Navíc je toho celkem málo a moc té čokolády z toho neuděláš.

• Citovat
  • Upravit
4476
20.12.12 11:58

Kdyz jsem hodne rozezrana, tak si tam jeste pridam {rozpustim} peprmintky… :jazyk: Ma to pak bajecnou mentolovou prichut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.12.12 12:07
@74paja píše:
Kdyz jsem hodne rozezrana, tak si tam jeste pridam {rozpustim} peprmintky… :jazyk: Ma to pak bajecnou mentolovou prichut…

oni to dělají v kávovarech víš :lol:, a prto to má takvou konzistenci myslím věch restauracích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.12.12 12:11

@74paja @tumpach jsem myslela, že tady je rozdvojená osoba, která si povídá sama se sebou :lol: :lol: (stejné profilovky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
20.12.12 12:21
@Kallkapa píše:
@74paja @tumpach jsem myslela, že tady je rozdvojená osoba, která si povídá sama se sebou :lol: :lol: (stejné profilovky)

taky dobrý :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.12.12 12:29

http://www.kavadomu.cz/…-lamborghini koupila jsem jako dárek, tak snad bude dobrá! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1181
20.12.12 12:33

Já jsem si jednou na mimibazaru objednala horkou čokoládu a nebyla vůbec špatná, docela i hustá a bylo na výběr asi z 10 příchutí… Le Calde Dolcezze, Univerciok… ale když si chci udělat dobrotku doma, což mě naštěstí moc nenapadne, tak si rozpustím tabulku čokolády na vaření ve smetaně ke šlehání, navrch dám šlehajdu a to je mňamka… jak píšou holky výše, troška rumu, peprmintu, pomeranče či vaječňáku není na škodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
20.12.12 12:36

Tak já miluju čokoládu Giallo, ta mi prostě extrémně chutná ale nevím jestli patří mezi ty nejhustější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
20.12.12 12:42

Jako jednudušší verzi doma děláme pudink (pravá vanilka od dr Oetkera nebo hořká čokoláda), ale do celého litru mléka, osladit, dospělým přidat rum, výborné :lol:

Čokoláda ze sáčku mi žádná zatím nechutnala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
20.12.12 13:11
@Klarindas píše:
Ahoj,
nevíte někdo jak dělají takové ty husté horké čokolády v některých restauracích - je to spíš skoro jako pudink:-)) Tipuji ž eto bude z pytlíku- proadtě značku a kde sehnat
Díky

Měla jsem ted nedávno jednu - kupovala jsem jí ve specialitkách, kde prodávají pralinky, čaje, kávu, různé čokolády… Jenže nevím už značku. Byla italská a chutnala jako takovej čokoládovej pudink - rozpouštěla se v mlíce a musela jsem jí víc naředit, jinak to byl pudink.Ale byla moc dobrá. Byl to hnědý pytlík, ale ta značka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
20.12.12 15:14

Ahoj, je to čokoláda cococina, a dělá se z plnotuč. mléka, a šleha se to horkou párou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
20.12.12 20:49

Tak zrovna tuhletu dobrou hustou čokoládu jsem měla včera u nás v restauraci a byla jím přelitá vanilková zmrzlina, teda to byla mňamka!!! Hned bych si ji dala zas, miluju sladký :D Zkusím sehnat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí