Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na gyndu si pro jistotu zítra zavolej, řekni jim co a jak. Já jsem měla výtok celé těhu a bez problémů, rodila jsem 40+1
Čípek jsem si sama nekontrolovala. Lepší zavolat svému dr a on ti řekne co a jak.
@dvorga Tak jistota je jistota, radši si zajdi. Já tohle měla od půlky druhého těhotenství a celé třetí (termín mám za měsíc). Je to fakt hustý hlen. Dokonce, když mě šily po druhém porodu, tak to doktorka nemohla pořádně vyčistit a ty hleny pobrat. Nicnémě jsem rodila 41+2…
A jeste jedna vec. To ze se mi na kraj cipku vejde spicka prstu, to asi taky neni normalni. Nebo?
Ahoj holky, jsem 3 dny po TP a od noci mám opravdu velké množství hustého bílého výtoku. Je podobný tomu, který jsem měla na začátku těhotenství, ale je ho fakt moc, až jsem se lekla.
Je to normální příprava k porodu nebo hrozí zánět či jiné komplikace? Na kontrolu jdu zítra a byla jsem v úterý - tam bylo všechno v pořádku, na porod to nevypadalo. Jsem druhorodička, z prvního těhu si nic takového nepamatuju. Může to být ona pověstná hlenová zátka? Úplně bílá hustá? Svědení ani zápach není.
Děkuji ![]()
Ahoj maminky, jsem 23 tyden tehu. Posledni 3 dny se mi stane, ze si utru vytok, ale hodne husty a bily. I cipek se mi pri pohmatu zda divny :/ Na gyndu jdu az za 3 tydny. Mam nejak zpozornit a radeji kontaktovat dr?