Hvězdičky pro reklamu, TW pro hvězdičky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hvězdičky pro reklamu, TW pro hvězdičky
Dobrý den, máte někdo zkušenost s touto agenturou? Přišla nám SMS s datem pro zkušební focení, ale mám z toho zvláštní pocit, přijde mi to celé pofidérní.
Dceři je 15 a s kamarádkou si vyplnily formulář na FB, fotky jim neposílaly.
Nemají žádný web, recenze jsem žádné nenašla, ani kdo za tím stojí. Na Facebooku neodpovídají.
Zajímalo by mě, jak to probíhá, platí se něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@MarieBryn dneska jsme tam byli, je to smlouva o tříleté spolupráci a zaplatíte za ni 19 200, můžete ve třech splátkách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše zkušenost
Paní asi přehlédla informace v SMS posílají odkazy na web i na vlastní aplikaci. Sociální sítě taky mají a odpovídají, jen to občas chvíli trvá.
My jsme s nimi spokojeni spolupracujeme už několik měsíců, a i ostatní rodiče, co s námi fotí, mají dobré zkušenosti. Projekt není komerční agentura, která děti nabízí klientům jako na trhu, ale pracují s dětmi dlouhodobě a systematicky.
Každé dítě, které vyberou a uzavře spolupráci, fotí pravidelně bez konkurzů takže žádné zklamání nebo odmítnutí. I když některé děti nevybrali byli jsme u toho vždy jim dají pocit, že jsou skvělé a dají možnost další šance.
Navíc děti zapojují do tvorby vlastních produktů časopisu, školního deníku, kreativních nápojů je toho dost.
Ano, platí se vstupní částka, ale když si spočítám, co nás stály jiné kroužky, tady je to za tři roky super a navíc už jsme si část peněz vydělali zpět díky zakázkám a hlavně máme spoustu krásných fotek, zážitků a dcera má konečně sebevědomí. Doporučuji se nebát, důkladně si vše projít a dát tomu šanci. Za nás určitě pozitivní zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, dneska jsme tam byli s dcerou. Pístup byl od společnosti skvělý a na pohodu.Je to projekt kde uzavřete smlouvu na 3 roky spolupráce za 19200,–kč nebo je možnost na splátky 3×6400,–kč určitě to není špatný projekt pro vývoj a rozvoj dítěte. Každopádně je to na uvážení jestli na to budete mít čas a věnovat se tomu naplno. není to žádná agentura Od které by každý rád očekával nějaké úspěšné posunutí vpřed. Je to takový kroužek kde se děti dle daných termínu sejdou a každé dítě dostane možnost focení, příležitost na zdokonalení a rozvoj komunikace, časem malé finanční ohodnocení pro rozvoj finanční gramotnosti a spoustu jiných zábavných příležitosti. Každopádně i tohle je velkým plusem pro vaše dítě. jak to už s našimi ratolesti chodí to mi rodiče určitě dobře známe. ted dítě něco chce a za půl roku je vše jinak. Každá holčička sní být princeznou pak mažoretka a později modelka.Ne vždy si každé dítě jde za svým snem nebo mu to životní příležitost neumožňuje. K uzavření smlouvy se společností finanční částka není rázem nejnižší a v zápětí pravdou je že není ani nejvyšší. Každopádně by nebylo špatné pokud by společnost uzavírala smlouvu na kratší období přičemž by umožnila zájemci si vším projít a zájemce by měl jasno jestli to opravdu je pro ně reální absolvovat. Všem zájemcům přeji hodně štěstí a ať jí vše vyjde dle jejích představ. Srdečne to samé přeji i společnosti a celému jejich teamu protože pro nás vytváří skvělé možnosti jak v životě postoupit vpřed. všem čtenářům přeji krásný den :smiling_face_with3_hearts:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit