Obor prodavač, dalkové studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
To fakt existuje? Předpokládám, že pokud jo, tak praxi stejně musíš absolvovat přímo, osobně. Ale nejlepší máš napsat mail přímo na školu. Tam dostaneš nejpřesnější informace. Kde ta škola je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
jde jen o papír o vyučení, nic jiného. Prodavače dělá v dnešní době každý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
No právě, tak jestli když uz do toho člověk bude vkladat nejakou energii a cas, nezvolit neco pouzitelnejsiho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
ono těch dálkových oborů tolik asi nebude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak je fakt, ze jsou spise technickwho zamereni ci pro kluky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná jde o maturu…
Spousta lidí v okolí si kdysi na večerní nebo dálkové maturitní studium vybírala nejjednodušší obory, protože šlo jen o ten papír, bez kterého dnes nemůžeš dělat pomalu ani hajzlbábu nebo hajzldědka, bez ohledu na to, co umíš a že máš třeba i v daném oboru x let praxe… Nebo nezískáš potřebný živnosťák…
Čato se taky absence papíru používá jako elegantní klička, jak uchazeče o zaměstnání odpálkovat bez obvinění z věkové nebo pohlavní diskriminace…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše: Více
tříletý není maturitní. Já jsem koukala na nějakou soukromou školu, co to nabízí, je tam výuční list.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja jsem slysela, ze tenhle obor uz zrusili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V úvodním příspěvku zakladatelka nepíše nic o délce studia a o škole, na kterou se hlásí…
Já kdysi po vyučení, když jsem dostal trochu rozumu, studoval dvouletou večerní školu, abych si maturu doklepl… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše: Více
našla jsem právě tohle
https://www.studium-dalkove.cz/…ece/prodavac
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava našla jsem ještě tohle, ta první věta asi bude taky důvod, proč si to někteří vyberou
Prodavač
Studium v oboru Prodavač je z naší nabídky na studium nejjednodušší. Následně v praxi pak jsou na absolventy kladené vysoké nároky na profesionalitu zejména při práci se zákazníky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše: Více
to jo, ale dodělání maturity asi nebude obor prodavač, co jsem kde viděla, je to třeba podnikatel nebo něco podobného. Ale jinak je to klasika, úvodní dotaz a pak nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ráda bych se zeptala jak probíhá dálkové studium na učební obor prodavač? Je těžké se to učit sama doma? A to se jezdí na nějaké přezkoušení nebo tak? A jak je to s praxemi? Děkuji:)