Obor prodavač, dalkové studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Barevné klubíčko píše: Více
Vedení obchodů jsou často mladí sopláci, kteří ví o obchodě kulový, ale je jim do 25ti let, mají maturitu a hlavně pěkný obličej a kozy…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fajn, že si chceš školu dodělat. Určitě to zvládneš. Nevím proč se tady tomu všichni diví… Když přijde do butiku holka se základní vzděláním a holka s vyúčnim listem, koho asi vezmou, že? Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blue2 píše: Více
tak oni se všichni nediví, že chce studovat. Ale že existuje takový obor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše: Více
Tak to jsem si nikde nevšimla, zajímavé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše: Více
Přesně tak. Já bych byla naopak i ráda, kdyby jednou syn chtěl dělat rukama a šel na nějaký učební obor. Ale na prodavačku/prodavače? To jsou fakt zabité 3 roky. Neříkám třeba kadeřnice, elektrikář, truhlář… Tam se fakt člověk něco naučí, co by bez toho neuměl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je mi jasný, že se to dá jakožto pracovní pozice jednoduše naučit, ale prostě bez toho papíru tě jaksi skoro nikde nechcou vzít, takže to bez toho skoro ani nejde. Prostě mi jde jen o to mít papír, na střední jsem otěhotněla, školu nedodělala tím pádem mám teď mám prcka a základní vzdělání, po mateřské chci jít do práce, ale se základkou budu těžko něco shánět. Jde mi o to mít, alespoň nějaký papír v ruce. A já se neptala na to, zda je nebo není tento obor zbytečný pokud vím ![]()
Jinak všem co se drželi tématu za odpovědi moc děkuji. Budu v úterý psát škole email, abych se doptala na podrobnosti. Přeji všem hezký den ![]()
Příspěvek upraven 20.04.25 v 16:31
- Citovat
- Upravit
Tak pokud jsi ženská, zžejmě na to nemáš správná zrak…
![]()
Taky je možné, že v některých firmách se udržely zaměstnankyně, které tam nastoupily před 20ti lety…
![]()
Kdysi jsem v jedné pauze mezi podnikáním obíhal x firem, včetně prodejen, na které jsem byl překvalifikován a vždy zvítězila na pozici prodavače/čky mladá dívka požadovaných fyzických kvalit bez jakékoliv kvalifikace, některé známé holky z okolí byly vypoklonkovány ve věku 30ti let se slovy „Necítila byste se v mladém kolektivu divně?“…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
A nebylo by rychlejší a jednodušší dodělat tu původní školu? To co jsi tam odchodila, ti neuznají?
Jinak máš pravdu, hlavně si dodělej něco, jinak tě nikam nevezmou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale ani prodavačku se základkou nevezmou. Je ejdno, jestli bude vyučená zedníkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kačka39 píše: Více
Původní škola právě dálkové studium neumožňuje a já skrz malého se do školy vratit naplno nemůžu.
Jojo něco si dodělat mám 100% v plánu
- Citovat
- Upravit
Napiš mi SZ.
V Č. B. jsem si dělala výučný list na prodavačku, taky po mateřský.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já nevím, pracovala jsem v několika obchodech a nejsem vyučená prodavačka
jinak je samozřejmě super, že si chceš dodělat vzdělání i s dítětem, to ti moc držím palce
jen já osobně bych si prostě vybrala jiný obor. Ale to je jen můj názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše: Více
Musí být něčím vyučená ne? Nemusí být striktně prodavačkou, jestli dobře chápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit