Hvězdičky pro zákazníky
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hvězdičky pro zákazníky
Ahoj máme prodejnu pánské módy v jednom obchodním centru v Ostravě. Pro účel adventu jsem vyrobila asi 100 ks vánočních hvězd (jsou to taková PFka) pro štěstí. Myslíte, že je infantilní dávat je zákazníkům, kteří si k nám přijdou něco koupit. Nebo by to stálo za pokus. V příloze obrázky hvězdiček z loňska (nepovedené fotky), hvězdičky jsem tehdy rozdávala známým na Silvestra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hvezdicky jsou moc pěkne, ale upřímně v tom vánočním shonu bych je hodila do kabele s ostatním vecma a doma bych vytáhla zmuchlaninu a slo by to do nejspíš do kose
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hezké, ale pokud v tom není kupón na slevu na příští nákup, letělo by to doma do koše.
Protože takových různých pičičandiček si člověk domu nataha mraky a je fuk, jestli je to vkusná hvězdička, Stikeez z Lidlu nebo „bodíky“ za nákup odkudkoli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je inspirativní nápad. Doposud jsem dovnitř dávala perníček doma vyráběný a zdobený nebo čokoládový peníz. Slevové programy máme na prodejně po celý rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to moc hezký nápad a infantilní mi rozhodně nepřijde. Rozhodně by mě to potěšilo a nikterak neurazilo. To, co s tím zákazníci udělají posléze je už jedno, důležitý je to gesto, že to dostali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja miluju jakekoliv darky, pozornost, cokoliv tak nejak navic. Vzdycky me to potesi..kdyz mi treba k objednavce z eshopu poslou bonbony, jelenni luj, cokoliv, tak to ocenim…ze tomu obchodnikovi jde i o zakaznika, nejen vydelek. Slevy a poukazy dava kazdy…pranicko s pernickem by se mi libilo…jsem z Ostravy, kde muzu prijit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsme v OC Forum Nová Karolina, ale nechci tu dělat reklamu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit