Dámy, máte ho někdo doma? Podělte se o zkušenosti
Hydromasážní panel
Myslíš do sprchy? Mají ho naši, nikdo to nepoužívá. Jediné, co se tam jakž takž občas využije, je funkce parního boxu. Ale ta nazávisí na panelu.
My rodice ho maji taky. Z!!kazde!! trysky nejdrive vytryskne ledova voda a az pak nasleduje tepla. Nevim, cim to je.
Nejdrive jsem pred ledovou vodou uhybala, pak me to prestalo bavit. Ted uz to
nikdo nepouziva.
Joo, myslím, že nám to dělalo to samé! (se mi to teď vybavilo…to už je let, co to
někdo naposledy použil!)
To mě docela odrazujete mě se to jako nápad hrozně líbí a kdysi
v jednom hotelu to byl naprosto luxusní požitek, ale tohle zatím zní spíš
negativně
@Nimie
V tom hotelu to fungovalo dobre i napoprve?
Dam priklad: kdyz se pujdu sprchovat jako prvni, tak z kazde trysky vylitne
ledova voda a pak uz pokracuje tepla. Kdyby se sel sprchovat nekdo po mne, tak
uz bude mit rovnou teplou (tusim). Uz je to dlouho . Nevim, jak tu ledarnu odstranit
.
@pedigka píše:
@Nimie
V tom hotelu to fungovalo dobre i napoprve?
Dam priklad: kdyz se pujdu sprchovat jako prvni, tak z kazde trysky vylitne ledova voda a pak uz pokracuje tepla. Kdyby se sel sprchovat nekdo po mne, tak uz bude mit rovnou teplou (tusim). Uz je to dlouho. Nevim, jak tu ledarnu odstranit
.
Právě jsem si nevšimla, že by tam bylo něco takového, takže mám za
to, že to fungovalo v pohodě bohužel si nevzpomenu co to bylo za
značku.
@Nimie tam zavolej a zeptej se, ne? Ja se jednou ptala cisnika, co maji za kachlicky na zachode a shodou okolnosti tehdy sedel v res
Je normální, že při prvním spuštění vody se nejdříve spustí
studená, protože ve vodovodním řádu je zbylá voda a ta vychladne. Teplá
tam musí teprve přijít. Ale to se stává i u normálních umyvadlových
baterií. Jestli nechceš být osprchovaná ledovou vodou, tak si pusť
nejdřív ruční sprchu a pak zapni teprve trysky. Máme masážní panel,
doporučili nám ho v M. B.KERAMICE a jsme spokojeni .
@Lucka17 píše:
Je normální, že při prvním spuštění vody se nejdříve spustí studená, protože ve vodovodním řádu je zbylá voda a ta vychladne. Teplá tam musí teprve přijít. Ale to se stává i u normálních umyvadlových baterií. Jestli nechceš být osprchovaná ledovou vodou, tak si pusť nejdřív ruční sprchu a pak zapni teprve trysky. Máme masážní panel, doporučili nám ho v M. B.KERAMICE a jsme spokojeni.
Tohle chapu, ale i kdyz v rucni sprse uz je tepla, tak presto kdyz nasledne
zapnu trysky, tak z kazde trysky vystrikne ledova voda
a az pak tepla. Skoda, ze to nefunguje, tak jak
ma. Takovych penez to stalo.
@pedigka píše:
Tohle chapu, ale i kdyz v rucni sprse uz je tepla, tak presto kdyz nasledne zapnu trysky, tak z kazde trysky vystrikne ledova voda![]()
a az pak tepla. Skoda, ze to nefunguje, tak jak ma. Takovych penez to stalo.
Asi záleží i od jakého výrobce to máš…
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.