Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jeee mockrát vám děkuji. Bepanthen , sudocreem a aviril mám jediný připraveny co se tyče hygieny ![]()
Cista voda, na zadek hipp, seba med, jinak jsem mazala kokosovym olejickem, holkam se musi kazdy den kapnout olejicek mezi pysky. Jinak na opruzeniny super aviril, bepanten byl spis pro sklidneni a regeneraci pokozky, na opruzeniny to fakt nezabralo
Používala jsem weledu proti opruzeninam, maximálně proběhla ovesná koupel, nebo koupel s olejem. To byla celá moje výbava na mimino. Na zimu taky krém od weledy.
Mě se osvědčila kosmetika z dm alverde. Je to bez parfemace. Měli jsme i na opruzeníny. I sprchový gel. Ale já myla čistou vodou a gelem jen jednou týdně. I tělové mléko od alverde a používáme to dále i nyní ve 2,5 letech.
@Natálie1604 píše:
Jeee mockrát vám děkuji. Bepanthen , sudocreem a aviril mám jediný připraveny co se tyče hygieny
Takže máš vlastně všechno ![]()
@Natálie1604 nejlepší je žádná, ale když už tak úžasná je přírodní kosmetika Eoné a Weleda
a místo vlhčených ubrousků medvídek na zadečky , ten je bezkonkurenční, předchází i opruzeninám.
Já si vystačila s medvídkem a delfínkem - olej do koupele, stačí pár kapek.