Hygiena pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
37119
22.11.18 19:05

Nic, koupat v čisté vodě, maximálně třeba bepanthen na zadeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Twixinka
22.11.18 19:06

Mimco Ti prvne vykoupou v porodnici a pak stejne pujdes hned na kontrolu k detske doktorce,tak bych se zeptala tam,ptze co doktor to nazor ;) my jsme meli weledu,na zadecek bepanthen :)

• Citovat
  • Upravit
34473
22.11.18 19:08

Používala jsem Weledu, i na prdku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
22.11.18 19:08

Čím míň tím líp:) já používala občas do vody pár kapek linoly olejicku a na cestování se mi osvědčil při přebalování místo vlhcenych ubrousků tzv. Medvídek - mycí olej na zadecky, ředí se s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.11.18 19:11

Koupala jsem ve vodě a na moc dávala sudocrem. Jinak nic.

• Citovat
  • Upravit
1499
22.11.18 19:11

ahoj, od miminka pouzivam detsky olej koupaci olej delfinek od eone (a jeste od nich medvidek na zadecek), zadek jsem pri prebalovani obcas namazala kokosovym olejem, necim jinym jenom, kdyz byl problem (sudocrem, bepanthen), po koupeli mazu mesickovym olejem od weledy…
jinak co se tyka koupani, ani u maleho mimina neni moc potreba, my zezacatku koupali tak 1× tydne a az jak se zacal trochu povalovat a plazit po zemi, tak od te doby koupeme tak 2-3× tydne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68876
22.11.18 19:13

Na první jsem měla koupený ledasco, na druhý nekupuju nic. Max. v lékárně koupím rozlévaný slunečnicový olej po koupání, pokud by bylo dítko suché. Na zadeček si asi vystačím s malým kelímkem sudocremu, co jsme fasovali v porodnici - prvé dítě jsem látkovala, druhé taky a zadeček se v podstatě mazat nemusel. Pokud by byl nějaký konkrétní problém, tak dokoupím něco přírodního „za provozu“, ale předem nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8999
22.11.18 19:14

Mám nachystanou na mytí a olejicek Weledu, krém na mráz od Biodermy a na zadek Sudocrem a Medvidka. Kosmetice z drogerie nevěřím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
22.11.18 19:18
@Serpentini píše:
Mám nachystanou na mytí a olejicek Weledu, krém na mráz od Biodermy a na zadek Sudocrem a Medvidka. Kosmetice z drogerie nevěřím :?
:mrgreen: A Weleda se myslíš prodává kde, v masně? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32865
22.11.18 19:18

Čekám též na přelomu ledna a února, třetí dítě,takže mám připravený jen Bepanthen a víc nic. Na prvního jsem toho měla spoustu (Hipp většinou) a nakonec jsem to prošlé vyhodila a na druhého nekupovala nic. Max nějaký olejicek, kapku do koupele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
22.11.18 19:25

Já koupala v bio oleji pro miminka od salosu. Dala jsem ale jen pár kapek oleje do koupele, pak už jsem nemusela mazat olejem tělíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.11.18 19:26

Nejvíce se nám osvědčilo toto .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
22.11.18 19:31
@Natálie1604 píše:
Ahoj holky, jsem prvorodička termín mám v únoru 2019. Chtěla bych se poradit jaká je vhodná kosmetika pro miminko hned od narození vím, že v nemocnici používají Hipp, tak nevím co koupit :nevim: jestli Hipp, nebo Niveu a co všechno bych měla mít :nevim: :nevim:

Ahoj.

Na opruzeniny na zadečku doporučuji Bepanthen, ale spíš jen pokud bude mít malý/a červenou prdelku. Zbytečně bych ho nemazala. :)

A miminko bude nejspíš z plodové vody celé vysušené. Já to řešila tak, že jsem si kluky vždy celé namazala Niveí. Krásně po ní voněli. :)

A doma pak při koupání jsem do vaničky přidala pár kapek Avirilu.

Příspěvek upraven 22.11.18 v 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
22.11.18 19:37

Do vany na koupani mandlovy olej, zadne mydlo neni treba. Bude rovnou i namazaný :) na prdelku bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.11.18 19:38

Jeee mockrát vám děkuji. Bepanthen , sudocreem a aviril mám jediný připraveny co se tyče hygieny :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí