Kočárek, prosím o radu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21680
19.11.18 14:13

@Knedl24 o jaký kočárek se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
19.11.18 15:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
12.4.20 20:40

Ahoj, prosím, existuje nějaký kočárek, který by splňoval tyto požadavky? Lehký, skladný, do města i do lehčího terénu, s otáčivými předními koly, polohovatelný z úplného sedu do lehu, se spojeným madlem, přístupným nákupním košíkem. Synovi je 18 měsíců, váží asi 11,5 kg a měří kolem 90 cm. Z té nabídky jsem akorát dezorientovaná, tak prosím o radu vás, zkušené matky. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
12.4.20 20:54

Valco snap, vozí už druhé dítě, naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
12.4.20 21:01

@Whitedog Také jsem na něj koukala, děkuji za tip od Tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
12.4.20 21:02

Mám Hauck Swift plus. Já ho chtěla do auta jako druhý kočár pro malou, když ji byl rok a hlavně levný. Splňuje vše, co píšeš, ale terén musí být fakt lehký. Přece jen plastová kolečka..záleží kolik chces investovat. Pokud víc, tak bych vybírala s gumovými kolečky, ale jsou o něco dražší a většina ne tak skladná. Tenhle se dá složit a nést přes rameno. Je lehoučký. Už ho máme rok a dobrý.
 https://www.zbozi.cz/…t-plus-2019/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
12.4.20 21:32

Mám Joie mytrax, jsem spokojená. Nicméně koš kočárku má omezenou přístupnost pokud je nastaven v úplném lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiveDream
12.4.20 21:35

Maxi Cosi Gia má vše, co chceš ty a jsem moc spokojená (mám roční dceru s oblečením na 2,5roku a místa tam má strašně moc)…cenově super, obrovský nákupní koš, podložka z paměťové pěny, bytelný, kvalitní provedení, stříška jde stáhnout hodně dolů a v ceně je pláštěnka, madlo a držák na pití a vyjde kolem 6tis…mám ho teda jako 2.kočárek (do velkého terénu máme Thule Urban Glide 2).

• Citovat
  • Upravit
2000
12.4.20 22:16

Děkuji za rady, zkouknu všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat