Velikost ohrádky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15995
17.11.18 11:38

Nikdy v zadne :mrgreen: Na zachod chodi deti se mnou :lol: Metr na metr mi teda prijde hrozne malo…a matrace zbytecna, dej pod to penove puzzle a mas o starost mene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30374
17.11.18 11:40

Oni se ještě dneska používají klece na děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
17.11.18 11:42

Já měla v kuchyni rozloženou cestovní postýlku ten klasický rozměr 120×70 a tam sem maleho strčila když sem musela odběhnout na WC, ale vůbec tam nechtěl být, to byly 3 minuty a řev že sem ho musela zas běžet vyndat :D ono celkově mi ty ohrádky přidou jako výmysl líných matek a trápení dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
17.11.18 12:10

My máme ohrádku 1,5 m na 2 m. Od tím stejně velkou podložku na hraní. Je to jak malá hernička. Když vařím, uklízím, tak je to k nezaplacení. Malý tam má dost prostoru. Do malé ohrádky bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.11.18 12:12

@ModraJeDobra dávej ho tam už teď… Prý tam potom nechtějí být, kdyz na to nejsou zvyklé :palec: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15407
17.11.18 12:14

Já pro nejnutnější případy měla v obýváku rozloženou cestovní postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
17.11.18 12:20

@Kriss Tina nemyslím si, že jsem líná matka, běžně jsem v ohrádce s ním, stavíme si, skládáme. Malý je hodně živý, od narození pomalu nespí, co se naučil v pěti měsících lézt, tak bych nedělala nic jiného, než byla u něj. V ohrádce si hezky hraje, je v klidu. Má dost prostoru, je tam v bezpečí. Pár hodin denně mu to rozhodně neublíží, můžu se pak aspoň najíst, vyžehlit. Pokud máš dítě, které si umí hrát a neuteče, tak gratuluji.. Nosím ho v manduce, kde to jde, tak chodí se mnou. Ale vždy to prostě nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15407
17.11.18 12:25
@Sashie píše:
@Kriss Tina nemyslím si, že jsem líná matka, běžně jsem v ohrádce s ním, stavíme si, skládáme. Malý je hodně živý, od narození pomalu nespí, co se naučil v pěti měsících lézt, tak bych nedělala nic jiného, než byla u něj. V ohrádce si hezky hraje, je v klidu. Má dost prostoru, je tam v bezpečí. Pár hodin denně mu to rozhodně neublíží, můžu se pak aspoň najíst, vyžehlit. Pokud máš dítě, které si umí hrát a neuteče, tak gratuluji.. Nosím ho v manduce, kde to jde, tak chodí se mnou. Ale vždy to prostě nejde.

Souhlasím. Taky si nemyslím, že matka, která si netroufne strkat maso do trouby nebo slívat uvařené brambory s dítětem za zadkem, je líná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
17.11.18 12:26

@Sashie tak kdyz je velká že se tam vejdeš taky tak proč ne, pokud máš živější dítě. Ale zakladatelka chce 1×1m což mi přijde jako trápení :nevim: já žádnou neměla, prostě sem byla většinu dne v místnosti kde si syn nemoh ublížit, odstranila sem z dosahu vše co by na sebe strhnul, dala takové ty pojistky na šuplíky, oblé rohy k nábytku a byl klid a malej se mohl pohybovat jak se mu chtělo. Ale znám jednu takovou expertku, která narvala dvojčata do mini ohrádky, aby se o ně nemusela starat a mohla si v klidu půl dne sedět u pc, to se mi pak otvirala kudla v kapse… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
17.11.18 12:29
@Kriss Tina píše:
Já měla v kuchyni rozloženou cestovní postýlku ten klasický rozměr 120×70 a tam sem maleho strčila když sem musela odběhnout na WC, ale vůbec tam nechtěl být, to byly 3 minuty a řev že sem ho musela zas běžet vyndat :D ono celkově mi ty ohrádky přidou jako výmysl líných matek a trápení dětí :nevim:

s tímto výrokem nesouhlasím. Někdy právě ta ohrádka může zachránit před úrazem. Možná kdybych před xylety byla já sama v ohrádce, nemusela bych pak být půl roku jako 3/4 roční batole v umělém spánku z důvodu těžkých popálenin.
Sama jsem měla na své dcery ohrádku dělanou na zakázku o velikosti 2×2 m, která se dědí nyní postupně i na vnoučata. Všechna děcka si v ní bezpečně hrála, pokud bylo zapotřebí, postupem času si i starší lezli za mladšími a hrály si všichni dohromady. Samozřejmě to nikdy u nás neznamenalo, že dítě v ohrádce pobývá celý den, ale pouze na přechodnou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
17.11.18 12:33
@ModraJeDobra píše:
Prosim prosim…trochu tapu jak velkou ohradku vybrat pro dite. Ted ma 5 mesicu, ale chci ji pouzivat hlavne pozdeji az se nekam trochu pohne sam a ja budu chtit na wc apod.
Mame maly byt, tak jsem premyslela, zda by stacila 100×100cm nebo je to male…? Budu nechavat vyrabet dovnitr kokos. matraci na miru, tak at to nezvoru. :)
Jakou mate zkusenost a v jak velke ohradce vam dite vydrzelo cca do kdy, do kolika mesicu?
Diky!

1×1 m je fakt malá. Zkus popřemýšlet o větší, někdy jsou prostorově větší ty osmidílné s posuvným roštěm, aby Ti nezabírala tolika místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
17.11.18 12:34

@Jedna babička já psala že jsem mela postylku v kuchyni, když jsem potřebovala tam syna strčit na minutku, právě když odbehnu z dozoru, nebo právě otevírám troubu atd ale fakt na minutu, aby se nastal úraz, ale nenechala sem ho tam si hrat půl dne jenom abych měla klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
17.11.18 12:50

My máme 150×150 a je to tak akorát dle mého.. mám to hlavně proto aby starší syn mu něco neudělal, protože je hrozný divočák.. Ale malej se plazi a lozi tak je stejně většinou na zemi v obýváku a v kuchyni. Ale ohrádka je dobrá věc, pro takové ty nouzové případy, celý den tam dítě stejně není, chce prostor a pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
17.11.18 12:52

Bože, vy s tím naděláte, prý trápení deti :mrgreen: Ja ohrádku doma nemám z důvodu, ze nemám rada zakramovaný byt, ale třeba při tom vaření je fakt lepší dítě v ohradě, než když ječi a drží matku za nohu. Zvláště, když je děti víc.
Metr na metr je ale fakt maličko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9492
17.11.18 12:56
@Kriss Tina píše:
@Jedna babička já psala že jsem mela postylku v kuchyni, když jsem potřebovala tam syna strčit na minutku, právě když odbehnu z dozoru, nebo právě otevírám troubu atd ale fakt na minutu, aby se nastal úraz, ale nenechala sem ho tam si hrat půl dne jenom abych měla klid…

Já to ale nikterak nezpochybňuju. Já reagovala pouze na Tvůj výrok, že jsou podle Tebe celkově ohrádky výmysl líných matek a trápení dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí