Velikost ohrádky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1874
19.11.18 16:59

@Limi123 ano, zvykat bych na to chtela prcka co nejdriv. :palec: :)
@Jedna babička diky za zkusenost :) Sprusle bych taky chtela nechat volne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
19.11.18 18:27

@lucenka tak by mě zajímalo, jak mám naučit pěti měsíční lezoucí dítě, které neudrží pozornost, že si má hrát a vydržet… Když chtělo jen lézt, lézt a lézt… Vidíš to jen ze své strany. Teď jsem s malým sama, večerním a on si tam v klidu hraje, prohlíží si knížky, skládá si. Za ty čtyři měsíce si zvykl, že v ohrádce si hraje. Když je mimo ohrádku, objevuje šuplíky, skříně. Ale to musím být u něj, máme doma dvě kočky a nebudu riskovat, že se po nich vrhne a ony se leknou a poškrábou ho. Má jen pro hraní 3m čtvereční, kde vím, že je v naprostém bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.11.18 00:34
@Sashie píše:
@lucenka tak by mě zajímalo, jak mám naučit pěti měsíční lezoucí dítě, které neudrží pozornost, že si má hrát a vydržet… Když chtělo jen lézt, lézt a lézt… Vidíš to jen ze své strany. Teď jsem s malým sama, večerním a on si tam v klidu hraje, prohlíží si knížky, skládá si. Za ty čtyři měsíce si zvykl, že v ohrádce si hraje. Když je mimo ohrádku, objevuje šuplíky, skříně. Ale to musím být u něj, máme doma dvě kočky a nebudu riskovat, že se po nich vrhne a ony se leknou a poškrábou ho. Má jen pro hraní 3m čtvereční, kde vím, že je v naprostém bezpečí.

A kočka neumí přeskočit ty šprušle? 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2550
20.11.18 15:31

@lucenka kočka jo, ale dítě ne :jazyk: kočka dobrovolně za ječícím dítětem nepoleze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.11.18 15:44
@Sashie píše:
@lucenka kočka jo, ale dítě ne :jazyk: kočka dobrovolně za ječícím dítětem nepoleze…

Takže ti celou dobu v ohradce řve? 8o :think:

• Citovat
  • Upravit
1874
20.11.18 16:01

@lucenka o kousicek vys pise, ze si tam v klidu hraje. Cti a nebud demagog. Kocky si pamatuji, ze dite obcas rve a asi ne ze furt. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.11.18 16:04
@ModraJeDobra píše:
@lucenka o kousicek vys pise, ze si tam v klidu hraje. Cti a nebud demagog. Kocky si pamatuji, ze dite obcas rve a asi ne ze furt. ;) :)

No tak když nerve, tak kočky nemají problém se jít podívat. A v tom případě jsou šprušle u ohrádky úplně k prdu

• Citovat
  • Upravit
1874
20.11.18 16:10

@lucenka necetlas jeji prispevek? ;) resi, aby se dite po kockach nevrhalo…
No nic, skoda casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.11.18 16:12
@ModraJeDobra píše:
@lucenka necetlas jeji prispevek? ;) resi, aby se dite po kockach nevrhalo…
No nic, skoda casu.

Což se může stát i v ohrádce

• Citovat
  • Upravit
2550
20.11.18 17:02

@lucenka když vidí kočku, tak řve nadšením a chce ji muckat :hug: ale kočky si to nechtějí nechat líbit… Copak, tvé dítě jen šeptá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9493
20.11.18 17:17

@Sashie nemá smysl některým cokoliv vysvětlovat. Kdo zná z jiných diskusí, chápe. Jinak tedy známe se z jiných diskuzí a koukám, jak je ze synka roztomilý chlapák. :palec: :palec: A mmch strašně to utíká, viď? A kdypak slavíte rok, tuším že je ledňáček, nepletu se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.11.18 17:25
@Sashie píše:
@lucenka když vidí kočku, tak řve nadšením a chce ji muckat :hug: ale kočky si to nechtějí nechat líbit… Copak, tvé dítě jen šeptá?

Takže vlastně ohrádka je kvůli kočce úplně zbytečná

• Citovat
  • Upravit
2550
20.11.18 18:09

@lucenka a jak se to může stát v ohrádce, když tam za kočka neleze? Že by jí tam dítě přesunulo za použití Síly? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550
20.11.18 18:13

@lucenka není, když vařím, nemůžu hlídat neustále dítě, aby se nevrhalo za kočkou. A kočky se takhle mohou volně pohybovat. Prostě nejsi zastánkyně ohrádek, ale to neznamená, že jsou všechny děti, které v ní jsou, automaticky poškozovány a mají líné matky, které se o ně nestarají. Svět není černobílý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.11.18 18:15
@Sashie píše:
@lucenka a jak se to může stát v ohrádce, když tam za kočka neleze? Že by jí tam dítě přesunulo za použití Síly? :lol:

Na tohle bych zrovna na 100% nevěřila… Pořád je to jen zvíře a do hlavy nevidíš

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí