Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Limi123 ano, zvykat bych na to chtela prcka co nejdriv.
![]()
@Jedna babička diky za zkusenost
Sprusle bych taky chtela nechat volne…
@lucenka tak by mě zajímalo, jak mám naučit pěti měsíční lezoucí dítě, které neudrží pozornost, že si má hrát a vydržet… Když chtělo jen lézt, lézt a lézt… Vidíš to jen ze své strany. Teď jsem s malým sama, večerním a on si tam v klidu hraje, prohlíží si knížky, skládá si. Za ty čtyři měsíce si zvykl, že v ohrádce si hraje. Když je mimo ohrádku, objevuje šuplíky, skříně. Ale to musím být u něj, máme doma dvě kočky a nebudu riskovat, že se po nich vrhne a ony se leknou a poškrábou ho. Má jen pro hraní 3m čtvereční, kde vím, že je v naprostém bezpečí.
@Sashie píše:
@lucenka tak by mě zajímalo, jak mám naučit pěti měsíční lezoucí dítě, které neudrží pozornost, že si má hrát a vydržet… Když chtělo jen lézt, lézt a lézt… Vidíš to jen ze své strany. Teď jsem s malým sama, večerním a on si tam v klidu hraje, prohlíží si knížky, skládá si. Za ty čtyři měsíce si zvykl, že v ohrádce si hraje. Když je mimo ohrádku, objevuje šuplíky, skříně. Ale to musím být u něj, máme doma dvě kočky a nebudu riskovat, že se po nich vrhne a ony se leknou a poškrábou ho. Má jen pro hraní 3m čtvereční, kde vím, že je v naprostém bezpečí.
A kočka neumí přeskočit ty šprušle?
![]()
@lucenka kočka jo, ale dítě ne
kočka dobrovolně za ječícím dítětem nepoleze…
@lucenka o kousicek vys pise, ze si tam v klidu hraje. Cti a nebud demagog. Kocky si pamatuji, ze dite obcas rve a asi ne ze furt.
![]()
@ModraJeDobra píše:
@lucenka o kousicek vys pise, ze si tam v klidu hraje. Cti a nebud demagog. Kocky si pamatuji, ze dite obcas rve a asi ne ze furt.![]()
No tak když nerve, tak kočky nemají problém se jít podívat. A v tom případě jsou šprušle u ohrádky úplně k prdu
@lucenka necetlas jeji prispevek?
resi, aby se dite po kockach nevrhalo…
No nic, skoda casu.
@ModraJeDobra píše:
@lucenka necetlas jeji prispevek?resi, aby se dite po kockach nevrhalo…
No nic, skoda casu.
Což se může stát i v ohrádce
@lucenka když vidí kočku, tak řve nadšením a chce ji muckat
ale kočky si to nechtějí nechat líbit… Copak, tvé dítě jen šeptá?
@Sashie nemá smysl některým cokoliv vysvětlovat. Kdo zná z jiných diskusí, chápe. Jinak tedy známe se z jiných diskuzí a koukám, jak je ze synka roztomilý chlapák.
A mmch strašně to utíká, viď? A kdypak slavíte rok, tuším že je ledňáček, nepletu se?
@lucenka a jak se to může stát v ohrádce, když tam za kočka neleze? Že by jí tam dítě přesunulo za použití Síly? ![]()
@lucenka není, když vařím, nemůžu hlídat neustále dítě, aby se nevrhalo za kočkou. A kočky se takhle mohou volně pohybovat. Prostě nejsi zastánkyně ohrádek, ale to neznamená, že jsou všechny děti, které v ní jsou, automaticky poškozovány a mají líné matky, které se o ně nestarají. Svět není černobílý…