Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@ModraJeDobra jasně
já jen posílám dál zkušenosti kamarádek… Jak na to dítě nebylo zvyklý od malinka, tak s ní pak mělo problém a nechtělo tam být… Ale třeba to není úplně pravidlo… ![]()
@Kamkam no to se dopredu moc nevi jak moc tam bude chtit byt. ![]()
Kazdopadne dnes jsem merila a merila a zatim to vypada, ze pujde max. 120×120 cm.
(potrebuju tu ohradku nutne v kuchyni a ne v loznici)
Jeste si to necham projit hlavou, ale mozna bych zkusila nejdriv tento rozmer a kdyz by to bylo fakt male, tak poslat na bazaru dal a koupit vetsi. Treba probehne pak i to stehovani. ![]()
Jasne ze bych strasne rada velkou ohradku jako hernu, ale zatim nevim jak to udelat.
Na nějakou ohrádku bych se vykašlala. Tobě by se líbilo, kdyby tě pravidelně někdo zavíral do klece? ![]()
V kuchyni člověk netráví X hodin, na ty kritické chvíle se dá dítě nechat v postýlce, autosedačce, vedlejším pokoji
@ModraJeDobra píše:
@Limi123 jakoze by mu tak strasne vadily spruslicky, jo?! Nevim, porad doufam, ze by si zvykl, ze to jeho doupe obcas zavru, kdyz by bylo potreba, a jinak by to bylo misto se super hrackama a zabavou…
Místo se super hračkama a zábavou jsou kuchyňské šuplíky. Ohrádka ne. Jestli ti hysterčil v postýlce, bude tady taky, prostě nechce být zavřený.
Jinak na tu minutu zavření při dělání něčeho rizikového může být ohrádka klidně mrňavá. Já na to mám cestovní postýlku. A déle než na pár minut se stejně zavřít nenechá.
@lucenka tak asi jsem nepsala jen tak ze ji potrebuju v kuchyni.
Je to kuchyne s obyvackem, ale proste mala. A travime tam s malym temer veskery cas pokud nejsme venku. A s tou postylkou jsem to vysvetlovala, ze ji chci JEN na spani. Na spani v ni nehysterci, na spani ji miluje a nechci mu to narusit.
Do autosedacky ho davam jen kdyz se jede na vylet apod, protoze se vzdycky pak tesi a to mu taky nehodlam narusovat. ![]()
@Lucie_Sx a v cem je lepsi cestovni postylka nez ohradka? Ohradka 120×120 cm je urcite vetsi nez cestovni postylka…
Holky, vy mate hned katastroficke scenare, jak tam nebude chtit byt. Pritom na recenzich k ohradkam 120×120 cm jsem nasla info, ze jsou s tim lidi spokojeny, ze si tam dite i pekne vyhraje kdyz je potreba…
@ModraJeDobra tak ta cestovní postýlka je třeba lepší v tom, že když máš pidi byt, tak ti tam nebude překážet, narozdíl od ohrádky
Ale ty jsi rozhodnutá pro klec místo toho, abys dítě učila, že chvíli musí vydržet bez tebe, vymyslela jak ho zabavit ve chvíli, kdy budeš slívat vodu/otvírat troubu apod.
@lucenka a Ty se zase asi nudis a rypes tady do lidi s jinym nazorem. ![]()
@lucenka taky si vsimni, ze zadani bylo prirodni materialy. Cestovni postylka z prirodnich materialu neni.
@ModraJeDobra píše:
@lucenka a Ty se zase asi nudis a rypes tady do lidi s jinym nazorem.
tak ono nás je tady víc lidí se stejným názorem
Jenom mě prostě udivuje uvažování lidí … mám mini byt, tak ho ještě zastavím pořádným krámem, který možná ani nevyužiju, protože se tam dítěti stejně líbit nebude ![]()
@lucenka píše:
Na nějakou ohrádku bych se vykašlala. Tobě by se líbilo, kdyby tě pravidelně někdo zavíral do klece?
V kuchyni člověk netráví X hodin, na ty kritické chvíle se dá dítě nechat v postýlce, autosedačce, vedlejším pokoji
Tak já bych jí taky nekoupila, ale chápu, že jí někdo na pár minut denně třeba potřebuje, aby neměly strach, že si dítě ublíží, když jsou třeba na WC, každého věc ![]()
někdo má doma třeba krbovky, jsou různé důvody. Daleko horší mi přijde chodítko a všemožný tyhle blbosti.
@Lucie_Sx píše:
Místo se super hračkama a zábavou jsou kuchyňské šuplíky. Ohrádka ne. Jestli ti hysterčil v postýlce, bude tady taky, prostě nechce být zavřený.
Jinak na tu minutu zavření při dělání něčeho rizikového může být ohrádka klidně mrňavá. Já na to mám cestovní postýlku. A déle než na pár minut se stejně zavřít nenechá.
Uplne presne doslova souhlasim.
@ModraJeDobra Nektere deti si vyhraji i v postylce. Jde o povahu a o zvyk. Pokud ji zacnes zvykat uz ted, dokud se nepohybuje, tak mas jistou sanci, ze tam pak vydrzi. Ne moc velkou, ale sance je. Ale je tak zhuba stejna, jako to, ze si vyhraje v te cestovni postylce.
@lucenka Ty jsi dobry demagog
![]()
@Káťa19 to jo, choditko neplanuji. ![]()
@Limi123 jj, kuchynske supliky s nozema a spol. jsou ideal kdyz jdu otevrit postacce…
![]()
@Limi123 ale ja o cestovni postylku nestojim. Prosim, pisu teda po nekolikate, ze chci prirodni material drevo. Ehm…navic jaksi cest.postylka je mala.
Dale uvitam nazory lidi s osobni zkusenosti. Dekuji.
@ModraJeDobra nam treba decka v cestovni postylce breceli v drevene ohradce ne. ale kolem sprucli jsme nedavali zadny mantinel aby i lezici mrne videlo ven a mohlo nas pozorovat. nejstarsi vnucky jsou rok po sobe. mladsi byla v ohradce jiz od 3 mesicu aby na ni segra treba neskocila a neublizila. rozhodnuti bude na tobe a cas ukaze.