Hyperaktivita

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.8.11 19:02

hyperaktivita

Holky, prosím vás… Měli ti vaši miláčci (s potvrzenou hyperaktivitou) taky dny, kdy prostě byli mimo realitu? Ten náš dnes pořád vyčítá cosi (nikdo neví co, většinou opravdu něco vyhrabne z hlavy a bez souvislosti to vypálí a když se udiveně zeptáme o čem to mluví, tak se urazí a vztekne ještě víc).

Odpoledne se vytočil natolik, že mlátil hračkou o postel a řval na ni, aby na něj nekoukala, nechala ho na pokoji, když se hračka odnesla, tak řval na prázdný pokoj - nech mne být, jdi pryč, nesahej na mne…

Neustále to je já chci, já chci, já chci, případně mami, mami, mami (a když se zeptám co je, tak buď neví, nebo není schopen sestavit větu).

Začínám si říkat, zda nemám radši jeho či sebe rovnou odvézt na psychiatrii :zed: :zed: :zed: Je mu 4,5 roku, na kontrolu k psychologovi, neurologii a další důkladnější vyšetření jdeme až v září, kvůli letním dovoleným :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
2.8.11 20:46

Já teda s tím zkušenost nemám, ale podle toho co pooisuješ si myslím, že by to asi opravdu chtělo dětskýho psychiatra. I když děti v tomto věku mají velikou fantazii, ale tohle by mě už děsilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
12.8.11 12:27

Ahoj chodí malej do školky nebo má nějakého sourozence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
12.8.11 12:38

Ještě musím dodat kamrádka má také hyper. chlapečka a vím, že s ním to bylo hrozný. Přečetla si někde, že mu má číst a hodně si sním povídat, nesmí se vůbec koukat na televizy ale poslouchá pohádky, více se snaží sním komunikovat, ze začátku říkal hrozný, když mi to popisova tak jsem tomu ani nevěřila, že tak malý cvrček může být tak zlý :-( , ale pak se to postupně začalo lepšit. Nevím jak jsou na tom teď odstěhovali se, ale malej mi přišel docela v pohodě také říkal, že ho to někdy chytló.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.11 13:25

Má mladšího sourozence (O 2,5roku) a od září bude zas chodit do šlolky. Chodil i vloni, asi půl roku, ale odhlásila jsem ho, nechtěl tam (ani se mu nedivím). Letos bude chodit do jiné školky, tak jsem zvědavá.

Musím říct, že postěžování si zafungovalo, od té poslední scény co píšu nahoře je SKORO jak andílek. Trucuje a tak, to jo, ale zatím žádný hysterický záchvat a když už, tak se přijde omluvit. Prostě tak nějak v normě. Jen tu pusu nezavře a vše co má udělat, se musí říct asi tak 20×, opakovat do kolečka…

• Citovat
  • Upravit
4024
12.8.11 14:09

To stejné mám i já s malou jde letost do školy a je jako pytel blech. :-) Pusu od ráno do večera otevřenou pořád nějaké dojmy a pojmy …až jde hlava někdy kolem. Ale přesto je to moje zlatíčko :srdce:

No já nevím mě příjde, že tohle dělají někdy skoro všechny děti, když mají svůj den :twisted: .

Ale je šikulka, když ví že provedl něco co neměl. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3803
19.8.11 08:10

mám taky 4letou hyperaktivní dceru ale tohle co popisuješ neznám. Jsi si jistá že to má spojitost? V tomhle věku co jsou se začínají hodně měnit a je na tobě jak jejich první pubertu překonáš.
Držím plaec ale jak tu píšou je to hodně péče a komunikaci, zabavení a to třeba jen několika hodinama v lese nebo na jiném místě kde je volnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 17:18

HYPERAKTIVITA A HYDROCEFALUS

AHOJ…

JSEM MAMINKOU SYNA MICHALA (01/2004),nar. v 32t. :srdce:

RÁDA BYCH SI PSALA S NĚKÝM, KDO MÁ TAKY HYPERAKTIVNÍ DÍTĚ. MŮJ SYN TEĎ PŮJDE DO 2 TŘÍDY. ALE ŠKOLA JE PRO NÁS OPRAVDU DOST TVRDÝ OŘÍŠEK. NEVÍM SI RADY JAK TO MÁME ZVLÁDNOUT.
BYLA BYCH MOC RÁDA A HLAVNĚ DOST VDĚČNÁ, KDYBY MI NĚKDO PORADIL JAK NA TO!!!

NA eMimino jsem zatím chodila jen na téma HYDROCEFALUS :D

moje adresa : ***@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.9.14 21:02

@marie michal moji kluci by bez leku ani do skoly nemohli :( od te doby co berou ritalin skolu zvladaji; no aspon v ni vydrzi sedet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
23.9.14 21:04

@marie michal mam kluky 2002 a 2003

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie