Hyperaktivní batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.10.13 21:15

@lleennttiillkkaa
Jak se usměrňuje 1,5 leté batole?
Plácáním? Nevšímáním? Pokleknutím a vysvětlováním, že toto né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
4.10.13 21:18

@Duhovka oranž neustále dokolečka jsem opakovala,,nenene, nesmíš, opatrně, nedělej to,, a kupodivu to pomáhalo, když bylo potřeba lehký třepnutí přes ručičku. A ano propadala jsem zoufalství, že za celý den nedělám nic jinýho, než napomínám. Nicméně mě Vítek bouchnul jenom jednou jedinkrát.
Btw. 1,5 letý batole jsem měla ve 23 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
4.10.13 21:19

Dej na skříňky dětské pojistky, věci z poliček v dosahu ukliď výš (ideálně na strop :twisted: ) a celkově to udělej tak, ať doma může co nejméně škodit.
Mně třeba batole zapínalo myčku, jeden čas pomohlo otočit volič programu na místo, kde žádný program nebyl, než to pochopil, tak měl s pouštěním myčky utrum.
Dítě máš zcela normální já se vždycky děsím nějakého čekání někde, třeba k dr beru piškoty, medvídky, pitíčka, abych měla co vrazit do ruček, nákup se bez rohlíku neobejde, avstejně pořád okřikuju, nesahej na to, nech to být, nech toho psa atd :roll: Ale vyrostou z toho, jen do tévdoby asi zešedivím :lol:

• Citovat
  • Upravit
malinada
4.10.13 21:22

A chce to vyžití, ať nemá energetický přetlak. Hřiště, herny, procházky, není nic lepšího než vyrazit po odpoledním spánku ven a vrátit se až na večeři a ukládání 8)

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
4.10.13 21:23

Někdy je lepší danou věci vysvětlit a ukázat - neříkat pořád nesahej na troubu, ale říct, ta trouba pálí a dát sáhnout. To samý silnice - vysvětlit, že tam jezdí auta, takže zastavit, ukázat.. Mě se to fakt osvědčilo, malá se u silnice zastaví a ukazuje na ty auta, troubě se vyhýbá. Jasně, že to nejde se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 21:23

@lleennttiillkkaa
Tak to dělám jako ty :) (doufám tedy správně) :mrgreen: :hug: :kytka:
Zrovna dnes mi nervy ruply a po jeho uložení jsem se složila i já. Bulela jsem, že celý den probíhá: Moje aktivita - pozitivní přístup v tisících případech, odezva v tisících případech negativní :lol: :lol:
Mrzelo mě, že mu stále něco zakazuji a on je z toho pak také špatný.
Nicméně tímto děkuji zakladatelce, že jsem se „přiživila“ na její diskuzi.
Akorát já jsem do toho ještě znovu těhotná (29tt) a už jsem pěkně unavená. Tvrdnutí břicha ani nemluvim (máme 5. patro bez výtahu) je to záhul :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.10.13 21:24

@mysicka1990 Syn je naprosto normální, možná je třeba živější, ale hyperaktivita je něco trošku jiného a diagnostikuje se tuším až po 3.roce :think: Hele, normálka, co by mohl rozflákat(sklo,..) to ukliď pryč a zbytek neřeš ;) nebo se z toho zblázníš :kytka:

@Duhovka oranž taky mi bylo 23(a půl) když dceři byl rok a půl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 21:25

@Sibyla0
také to tak dělám :) Je fakt že na troubu, horký hrnek už nešahá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 21:25

@atominnka
tak to nás už je to více :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
4.10.13 21:30

Tak teď mě všichni klidně ukamenujte. Hyperaktivita je nesmysl - je to jen málo unavené dítě. Jinak ač to zní hrozně, tak to chce přísnější výchovu. Ve vhodnou chvíli to chce prostě přes zadek. Někomu to v roce přijde roztomilé, ale až vyřadí dítě ze školky, kvůli tomu, že je ubližuje jiným dětem, nebo si doma pro samou neposlušnost ublíží, tak už to přestane být roztomilé. Svou dceru miluji, ale lepší dvakrát přes zadek, než aby házela kamínky po dětech a ublížila jim, nebo ublížila sama sobě. A teď klidně do mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.10.13 21:31

@Petra1606 proč do tebe? Možná pochopíš, až to vyřazené dítě bude právě to tvoje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.10.13 21:31

@Duhovka oranž no a ty jsi 29tt, já 33tt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
4.10.13 21:35

Mam to samé je to slečna satan jr :) ja taky furt jen ne ne ne a se-u se tim chci se toho zbavit protoze ne je uz ted bezvyznamný slovo 14m. Jinak je taky sikovná uz ví kde ma usi oci pusu nos pekne zvatla a tak proste ji miluju ale obcas mam chut ji dat sousedum za dveře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4.10.13 21:37

@Duhovka oranž tak to gratuluji, já mám podezřelé chutě :) furt bych něco žrala :) u mě dost neobvyklé takže buď jsem těhule nebo to mám z nervů :D Holky je tu některá z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.10.13 21:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie