Hyperaktivní batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25001
4.10.13 23:08

Uf, holky, já se taky omlouvám, nemám ráda, když se to tady hádá. Vždyť všem nám jde o jedno společné, spokojené a šťastné děti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 23:11
@Trojlístek píše:
@Duhovka oranž Taky se omlouvám :kytka:, že je to konstatování takové syrové, jenže zkušenostmi se člověk nejvíce naučí.

Přesně tak. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 23:14

@MartinaIrena A já nemyslím, že to tu vyrostlo v nějakou hádku. Spíše se dalo na pravou míru, jak to kdo myslel. :) Psanej projev je holt psanej projev :roll:

Já jednou založila diskuzi na téma - kravské verzus umělé mléko - kdy začít dávat od krávy… a to by jste měly vidět, jak mě dámy málem zabily :lol: :lol:
měla jsem deprese ještě týden potom :lol: dozvěděla jsem se o sobě zajímavé věci, jako od psychologa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
4.10.13 23:15

Zakl. važ si toho, ze mas naprosto zdrave, zvidave dite. Vymenim vse na svete za pulku zdravi tveho ditete.

• Citovat
  • Upravit
30384
4.10.13 23:17

Ze své zkušenosti můžu podotknout, že nejlepší máma svému dvouletému dítěti jsem byla, když mně bylo 40.Vášnivě jsem dělala ten binec s ní a když malá „vařila“, já z toho byla u vytržení a máme to tak dodnes. Asi nemůže vymyslet nic, co by mi šlo na nervy. Jestli s věkem přijde nějaké zmoudření, pokora nebo nějaký klid…já nevím. Ve 22 jsem měla taky dvouleté dítě, ale moc legrace si se mnou neužilo. Takže nevěš hlavu, malé dítě až vyroste, už nikdy malé nebude, tak si to oba užijte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25001
4.10.13 23:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
4.10.13 23:19

@hanka.br. jo, taky občas koukám, jak mají moji rodiče jinej přístup, jak si některý věci s prckem užívají víc než já…a občas jim to závidím (a občas mám pocit, že jim hrabe :lol: ) třeba až si jednou pořídíme toho benjamínka, to poslední dítě…tak budu taky taková :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30384
4.10.13 23:22

@Reinka Jj - že mi hrabe občas moje nejstarší říká - ale nemyslí to zle. A taky, že tu malou „někdo“ vychovávat musí, když já ji bezostyšně rozmazluju. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
5.10.13 00:09

@mysicka1990 mala se dnes vycurala(pul nocniku skoro) a kdyz jsem se sla napit, tak slysim caky cak…jasne takze nasledovala ranni koupel a odchcankovavani pul obyvaku…po vykoupani si hrala a ublinkla si a malovala s tim, takze nasledovalo odblitkovavani…jen jsem zavrela okna, abych ji nevyhodila(6. patro), nebo abych neskocila ja :mrgreen: :mrgreen:…jinak neuklizim, dokud neni mala hlidana(doma by se nam ztratil i dinosaurus)…nadobi ti pocka, venuj se diteti..a co se tyce placani…nase nas dokaze regulerne zmlatit..kdyz je to hodne vazny, tak dostane pres rucicku, ale vetsinou staci brecet a rict mala, ze se to nedela…kdyz se to naucilo to nase pleme zla, tak se to nauci i to vase, takze hodne stesti :lol:

• Citovat
  • Upravit
Eby
22210
5.10.13 00:12

No tak já nevím, mě je 32 a prožívala jsem to samé jako zakladatelka :nevim: teda prožívám vlastně pořád, protože syn z té své „živosti“ zatím ještě nevyrostl :mrgreen: tož my bysme už pomalu mohli začít diagnostikovat :think: :mrgreen:
né, dělám si legraci, ale spíš chci říct, že každé dítě je živé jinak, ono takhle v popisu to třeba může vyznít všem stejně, ale ve skutečnosti to může být úplně jiné :nevim:
a taky si nemyslím, že je dobré dítě nechat dělat „vše“, co ho napadne, malej třeba vyvádí tak, že kolikrát může ublížit sobě i mně, kolikrát už se třísknul do hlavy tak, že jsem myslela, že je po něm, naštěstí jí má tvrdou - pro příklad - on mě bouchnul svojí hlavou do té mojí, jemu nic nebylo, ale já měla 14 dní moncla, jak kdyby mě někdo zmátil :roll: a je to tvrdá palice ve všech směrech protože abosolutně nepolouchá a já už nevím, jak na něj :nevim: nějaké domlouvání nemá efekt a to už mu jsou 3 roky :nevim: plácání taky nepomáhá, jediný co celkem funguje je pohrozit čertama, ale efekt je velmi krátkodobý :roll:
rozčilování mámy, to mu prostě fakt jde nejlíp :lol: nejlépe když po mě skáče po posteli tak, že mi div nezláme žebra a sobě nesrazí vaz… do toho mi dupe po hlavě, rve vlasy, skáče po břiše a jako největší pošušňání je pro něj, když mi rukama šmrdlá přes klouby, nejlépe přes lokty a ochmatává mi uši - chápu, že to zní vtipně :lol: ale ono je to hrozně nepříjemný :cert: a on by byl schopnej je ochmatávat sand půl hodiny a do toho je olizuje a okusuje, až mi to přijde úchylný 8o :mrgreen: no a to už pak fakt teda vidím rudě :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
5.10.13 00:19
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení