Hyperaktivní batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Medžika
4.10.13 21:39

@Petra1606 taky občas plácnu..

• Citovat
  • Upravit
4.10.13 21:43

@Sibyla0 a která Praha? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.10.13 21:44

@mysicka1990 Řepy. Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 21:45

@Sibyla0 jPraha 6 Bílá Hora :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
4.10.13 21:47

Teda já mám holčičku ještě malou, ale švagrová má kluka rok a půl a musíme ho od malé držet dál, aby jí neublížil. Než se bát, že by moje dítě mohlo někomu jinému (nedej bože malinkému dítěti) ublížit, tak jí to rozhodně odnaučím dřív, než půjde do školky. Když bych chtěla hned druhé dítě, tak by to taky dělat nemohla. Ale nebudu se hádat…počkám si, jaká bude ta moje. Člověk musí své dítě milovat, ale taky vychovat. A jestli bude malá zlá a neposlušná, tak to nebude její ale moje vina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.10.13 21:48

@mysicka1990 to je dobrý, to jsme sousedky :mrgreen: Máš SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
4.10.13 21:49

Tak to bude jeste horsi, az zacne chodit a behat:-) Ja mam dvouletou dablici, nervy mam z ni kazdy den, nekdy to snasim lepe, nekdy je hur, az se mi chce brecet a rikam si, ze utecu, ze uz to nevydrzim, me dcera me psychicky utyra:-) Ale uz po minute vim, ze bych to nikdy neudelala, materstvi je tezke, taky mam pak vycitky svedomi, ale snazim se ze vsech sil a mala je stastne dite a my s muzem se modlime, ze z tohoto obdobi brzo vyroste.Chce to zatnout zuby a vydrzet

@mysicka1990 píše:
Máte pravdu, sem pitomá :( Miluju ho strašně moc, a vidím jak to rychle utíká a roste.Je krásnej a zdravej je i strašně šikovnej ukázala sem mu jak se skládají kostky a hned to zkoušel a povedlo se, začal trochu chodit už přes celej pokoj přejde sám ale spíš leze. A slova říká pořád mam mam ale od rána až do večera dokonce se mi o tom už i zdálo :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.10.13 21:49

@Petra1606 Já chápu co chceš asi říct, ale s tou poslední větou zas tak nesouhlasím.. Ono fakt hodně záleží i na povaze dítěte. Vše opravdu neovlivníš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 21:52

@Sibyla0 Odepsáno na SZ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.10.13 22:02

Nevím, proč některé maminky svým dětem vymýšlejí neexistující diagnózy (jako hyperaktivita ve dvou letech), místo aby byly rády, že mají zdravé čiperné dítě. Co mu dát prášky na zklidnění? Dělá to na mě dojem, že jsi nebyla na mateřství připravená a že ti jde syn trochu na nervy. Dítě potřebuje aktivní činnost, potřebuje objevovat svět, dělání nepořádku a hluku k tomu patří. Četla jsem tu hezkou větu - Matka na nervy - dítě na nervy a naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 22:07
@atominnka píše:
@Duhovka oranž no a ty jsi 29tt, já 33tt :mrgreen:
:lol: tak co ještě společného vymyslíme? Prvorozený syn.. druhé holka? @mysicka1990
já jsem z prahy :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
4.10.13 22:09

@mysicka1990 máš normální dítě :mrgreen: můj syn taky neposedí, má za 14dní 18m…zkus najít, co by ho bavilo, náš je taky pěkný éro, ale třeba miluje Lokomotivu Tomáše, jen ráno vstane, už dělá „ŠIŠIŠIŠ!“ a letí si zapnout DVDčko :cert: já nejsem moc ráda, že kouká na telku, ale alespoň ho u toho bez řevu a praní se převléknu z pyžama a v klidu se nasnídáme, pak většinou vypínám. Poslední dobou ho i docela baví si se mnou malovat, něco nakreslím a on říká, co to je (kočka, pes, pták, atd.). Odpoledne chodíme krmit kačenky, rád si prohlíží zvířátka v knížce, moc nemluví, ale děláme třeba, že ježek dělá dupydupy, tak začne dupat a hrozně se tomu řehtá, čáp dělá klapyklap, tak začne tleskat rukama a tak…prostě hledám, co ho baví a v čem se legálně vyřádí…samozřejmě stačí jít na wc a už je na stole a zkoumá slánku :roll: ví, že nesmí, ale stačí říct tytyty a ne ho mlátit. A už vůbec ne přes ruce. Když se zabejčí a nechce poslechnout, počítám do tří. Buď mezi 1-2 běží udělat, co má a nebo ne, tak po 3 dostane symbolicky jen přes zadek, začne řvát jak tur a nebo jde a udělá, co má. Poslední dobou se dost vzteká, snaží se mě mlátit, kope nohama, mlátí rukama, no hrozný scény, tak počkám, až ho to přejde, jen ho nějak upozorním, že se to nedělá :nevim: Není to dlouho a byla jsem jako ty, řvala jsem po něm, dostal i naplácáno a tak, naštěstí se mi podařilo se zlepšit, máme pevnej řád, kterej musíme oba dodržovat a oba jsme pak spokojenější :palec: Já nesmím nikde nechávat válet věci, který nechci, aby vylil, rozpatlal…on musí poslechnout, když mu řeknu, že do skříňky v kuchyni nesmí. No a není nad to, když pak přijde, sundá mi brýle a začne se ke mně tulit :srdce:

Edit. oproti jiným vrstevníkům máme trochu pevnější režim a výchovu, ale to jen proto, že každým dnem čekáme dalšího prcka, tak jsem potřebovala mlaďocha maličko osamostatnit :D

Příspěvek upraven 04.10.13 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
4.10.13 22:12

Jo pohádky zabírají.. Malá taky ráno letí k televizi a jde trůnit na nočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
4.10.13 22:13

To dělá naše holka taky, je jí 7 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.10.13 22:14

Jo jinak já jsem z Letné :)

• načítám...