Hyperaktivní pohyby miminka

96
9.8.11 09:47

Hyperaktivní pohyby miminka

Ahojky, chci se zeptat zda máte někdo podobné zkušenosti. Jsem v 32. týdnu a zdá se, že z naší holčičky bude obávaný bojovník či co :-D od včera sebou mele jako blázen. Pořád se protahuje ze strany na stranu - na jedný straně břicha mi vylezou ruce a nohy a na druhý celý zbytek. Je to fakt šílený :) Na jednu stranu roztomilý, ale neříká se, že všeho moc škodí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
9.8.11 09:58

:-D Přesně vím co myslíš , ale ničeho se neboj to je v pořádku na internetu najdeš dokonce i několik videi s takovýma pohybama kde jsou jak ríkáš vidět ručičky a nožičky :palec: Bud ráda :-) aspon nebudeš mít žádného lenocha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.8.11 10:01

Jo jo, asi to bude pěkný divočák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.8.11 10:02

Ahojky Luci…my jsem na tom podobně.Já malou taky cítím řádně už od 30.tt,kolikrát se mi malá čímsi sekla pod žebro…oujéé… :-) Je to malej ďáblík..Sice teď už jsem 41.tt ,(a to už tam podle doktora nemůže mít tolik místa)a zrovna včera jsem byla na monitoru a PA ke mě chodila každý 3 minuty,že co tam to vaše miminko dělá,že to nemůže natočit atd.Pořád to jen chrčelo,že ani srdíčko slyšet nebylo.Upřímně mě trochu vyděsila…ale je tedy pravda že zrovna tu půlhodinku,co mě natáčeli,malá v bříšku dělala psí kusy..Upozornila mě že kdyby to bylo moc časté a nebo moc dlouhé,ať radši přijedeme.. :nevim: Každopádně tyhle kutálecí stavy v bříšku máme jen párkrát za den,tak snad to bude ok… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.8.11 10:06
Lucyanna píše:
Ahojky Luci…my jsem na tom podobně.Já malou taky cítím řádně už od 30.tt,kolikrát se mi malá čímsi sekla pod žebro…oujéé… :-) Je to malej ďáblík..Sice teď už jsem 41.tt ,(a to už tam podle doktora nemůže mít tolik místa)a zrovna včera jsem byla na monitoru a PA ke mě chodila každý 3 minuty,že co tam to vaše miminko dělá,že to nemůže natočit atd.Pořád to jen chrčelo,že ani srdíčko slyšet nebylo.Upřímně mě trochu vyděsila…ale je tedy pravda že zrovna tu půlhodinku,co mě natáčeli,malá v bříšku dělala psí kusy..Upozornila mě že kdyby to bylo moc časté a nebo moc dlouhé,ať radši přijedeme.. :nevim: Každopádně tyhle kutálecí stavy v bříšku máme jen párkrát za den,tak snad to bude ok… :-)

Teda, tak to u vás už to bude každou chvíli :) víte co to bude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.8.11 10:23

Lucisku, jsem 27.tt a prcek si to v bříšku taky viditelně moc užívá. :lol: Taky se hodně často mele. Doktorka na utz se až divila, co tam prcek dělá (a to už někdy ve 13. týdnu :lol: ) teď jsme byli na 3D a ten ho ani nebral, jen samé šmouhy.
Ale můžeme být rády, kamarádka občas do prcka dloube, protože celý den spí, tak aby se aspoň čas od času otočil.

• Citovat
  • Upravit
17629
9.8.11 10:24

no zajímavá diskuze, já mám pohyby od začátku takové dost akční, žádné šimrání a bublinky jsem nezažila, prostě mi jednoho dne poskočila knížka na břiše a od té doby se mi břicho vlní, nadskakuje a to od 18+2 a docela je to někdy už i nepříjemné, takže vidím, že bude hůř :wink: švagrová má hodně živou dcerku, která v břiše byla šíleně akční, na utz nešlo nic měřit, má pár měsíců a je neustále v pohybu, kope nepřetržitě nožičkama, neviděla jsem ji zastavit se krom spánku, takže některé děti jsou takové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
9.8.11 11:05

Jéé to znám! :-D Já cítila pohyby už od 16.tt - prvorodička - už to mi mělo napovědět, že tohle dítko prostě žádnej klidnej lenoch (jako já) nebude, ale že bude nejspíš po tatínkovi - chvíli neposedí a když už, tak rozhodně ne v klidu :mrgreen: No všichni mi říkají, že se mám na co těšit, tak jsem už moc zvědavá. Když se mi protahuje do stran, je to fakt mooooc příjemný 8-o naštěstí žebra ještě neobjevilo :palec: To že mimču ubývá místa je sice fakt, to naše se ale evidentně nehodlá nechat omezovat :pankac:

Jinak taky mě občas napadalo, jestli je to ještě v normě, kolikrát se vydrželo bolestivě vrtět třeba dvě hodiny a byly i dny, kdy jsem měla pocit, že snad vůbec nespí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.8.11 11:09
Sharlotte píše:
Jéé to znám! :-D Já cítila pohyby už od 16.tt - prvorodička - už to mi mělo napovědět, že tohle dítko prostě žádnej klidnej lenoch (jako já) nebude, ale že bude nejspíš po tatínkovi - chvíli neposedí a když už, tak rozhodně ne v klidu :mrgreen: No všichni mi říkají, že se mám na co těšit, tak jsem už moc zvědavá. Když se mi protahuje do stran, je to fakt mooooc příjemný 8-o naštěstí žebra ještě neobjevilo :palec: To že mimču ubývá místa je sice fakt, to naše se ale evidentně nehodlá nechat omezovat :pankac:Jinak taky mě občas napadalo, jestli je to ještě v normě, kolikrát se vydrželo bolestivě vrtět třeba dvě hodiny a byly i dny, kdy jsem měla pocit, že snad vůbec nespí..

jo jo, tak to přesně myslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.8.11 13:35

No už jsem z toho taky pěkně nervózní… :roll: každopádně to bude holčička…Laura :-D a když to nepřijde do pátku,tak nás budou vyvolávat-přesně to co jsem nechtěla,takže se každej den modlím ať už mi prdne voda :lol: Normálně se už ani nebojím porodu,jen už to chci mít za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
9.8.11 14:09

Jo ještě cesta autem bývá zajímavá, to se jí asi vyloženě nelíbí, protože kope jak zběsilá a když mi do toho stvrdne břicho.. :zed: Já jsem člověk, co se snaží brát vše s nadhledem, ale tuhle mě - blba - napadlo, že jak tam má málo místa a hodně se mele, aby se neomotala pupečníkem :roll: Normálně si takovýhle myšlenky zakazuju, ale ten strach o ty naše mimča je asi naprosto přirozený a potlačit to úplně nejde.. Zase si říkám, že je to lepší, než kdybychom je necítily, to bych byla nervozní asi víc :nevim:
Mimochodem, teď mi tak láskyplně dloube, že mám dojem, že se mi za chvíli vyvalí bok :mrgreen: uff..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.8.11 14:11

To mě se během dopoledne jí podařilo asi tak na hodinku uspat a byl chvíli klídek, ale jinak je to mazec. No dává o sobě vědět - prostě už nejsme dva ale tři :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jenika
9.8.11 14:24

Hyperaktivita dítěte znamená: lehká mozková disfunkce a porucha pozornosti

ovlivňují ji: nízká porodní váha
užívání drog a alkoholu
genetické vlivy
infekční onemocnění matky v těhu
porucha centrálního nerv. systemu

Nevím, proč maminky používají, když se chtějí pochlubit, jak je jejich dítě živé , slovo hyperaktivita. :zed:

• Citovat
  • Upravit
96
9.8.11 14:30
Jenika píše:

užívání drog a alkoholu
genetické vlivy

Nevím, proč maminky používají, když se chtějí pochlubit, jak je jejich dítě živé , slovo hyperaktivita. :zed:

No a já zase nevím proč někomu vadí, že si někdo jiný chce vyměnit prostě jen zkušenosti. Myslím, že ani u jedné z nás tu nejde o chlubení.
Ale děkuji za výklad slova hyperaktivita. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
9.8.11 15:03
Jenika píše:

užívání drog a alkoholu
genetické vlivy

Nevím, proč maminky používají, když se chtějí pochlubit, jak je jejich dítě živé , slovo hyperaktivita. :zed:
8-o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky