"Pravidelní" poslíčci?

1111
8.8.11 23:40

,,Pravidelní" poslíčci ?

Ahoj :mavam:
Dneska je to 3. den, co mám pravidelné poslíčky (teda asi :nevim: :mrgreen: ) - ne co do intervalu, ale co do denní doby. Tzn. všechny 3 dny mi začaly takhle navečer kolem 22-23h. Břicho mi hodně tvrdne už delší dobu a poslední dobou to bývalo i bolestivé, ale tyhle 3 dny mi bolí podbřišek jako při ms, někdy mi to jde i do zad. Nic co by se zatím nedalo vydržet, je to spíše jen nepříjemné. Prostě jak ms :roll: Zajímalo by mne, jestli jste to tak taky některá třeba měla - ve stejnou dobu nebo jestli mi šplouchá na maják a s blížícím porodem si vsugerovávám všechno možný a nemožný :nevim: :mrgreen: Díky za názory :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
8.8.11 23:49

Uvidíš, jak se to vyvine. Já jsem měla 3 dny v kuse poslíčky (od rána do večera, s mírně se zkracujícími intervaly, každý den o 1-2 min, začínala jsem cca na 10 min), poslední den před porodem mi na kontrole v porodnici udělali Hamiltonův manévr, odpoledne jsem jela ještě na kupák, nahřála se „odspodu“ na teplých kachličkách a večer jsme jeli do porodnice a cca 4 hod od příjmu se nám narodilo dítko.
Některé těhule mají poslíčky v různých denních dobách, s různou intenzitou. Nejlépe bude, když si necháš zjistit aktuální stav na kontrole u doktora, jsi-li už nachystaná nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.8.11 00:26

No, vždycky navečer je tělo unavenější.. a poslíčci můžou být dobré znamení, že se procvičuje děloha.. Pokud to máš pravidelné ve stejnou dobu, je možné něco brzy očekávat.. a nebo taky ne, je to opravdu různé, každá to máme jinak..
Já měla poslíčky od cca 34tt, a i tak jsem přenášela, nakonec porod vyvolávaný zakončen akut. císařem po 38hodinách..
A to mi prosím dělali asi 3 Hamiltony :lol: :lol: A lily do mě oxytocin snad po litrech :lol: :lol:

Držím palce ať se brzy dočkáš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
9.8.11 10:51

Holky, moc děkuju za vaše reakce :kytka: Zítra jdu na KO tak uvidíme, co mi řeknou, to víte už jsem jak na trní :lol: a jelikož to bude má první ratolest, tak se ráda poradím. Vím, ale že to máme každá jinak a přesně jak píše Monny89 - nic to znamenat nemusí a můžu ,,vesele" přenášet a nebo taky ne. Je ale fajn vědět, že už se něco chystá i když třeba pomalu.

Ještě jednou děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.8.11 10:54

Nemáš zač, a hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
9.8.11 19:41

monny89: Díky :hug: trochu závidím, že už máš Davídka u sebe, ale teda ten Tvůj porod… no uff.. :roll: Postřehla jsem tu pár info v diskuzích a pak jsem četla i Tvůj deníček a máš můj obdiv! :wink: Snad máte to nejhorší za sebou a teď už vás čekají jen samé radosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
9.8.11 19:45

sharlotte: mam presne to samy! jak jsem psala do nasi diskuse, asi 4, den takhle vecer me tak 3 hodky s prestavkama boli bricho jako na ms, mozna nekdy i trochu vic..ale prd :-) kolem 23 hod, kdy jdu spat, to prestava…obcas to jeste citim nekdy chvilicku pres den, ale jinak nic..uvidime zitra v poradne…ale driv jsem to nemela, fakt ted tech par dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.8.11 19:48

:mrgreen: :mrgreen: Děkuji, není co závidět… já zas tobě závidím ten pupek (hrozně se mi po něm stýská) a nejradši bych ho kolikrát narvala zpátky :lol:
Jj, vyžrala jsem si vše co jsem mohla.. ale je to za námi, já se na to snažím nemyslet, i když je fakt že to na mě někdy ještě padne.. nějakou dobu to potrvá nu :roll:
Tobě přeji rychlý a pohodový porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.8.11 19:48

P. to jsou poslíčci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.11 20:11

Od 24 tt muzou zacit falesne kontrakce, tvrdnuti briska. deloha trenuje, takze muzes byt v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
9.8.11 20:15

diky, ja si ani nebyla jista, s prvni dcerou nic takovyho neprobehlo :-)

Monny89 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
9.8.11 20:23
P. píše:
Monny89 píše:

není to při každém těhotenství.. ale aspoň víš co to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
9.8.11 20:27
P. píše:
Monny89 píše:

ja jsem u prvni dcery taky poslicky nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4552
9.8.11 20:31

Tak já mám přesně opačný problém. Příští týden v pátek mám termín a furt to vypadá že se nic neděje. Občas tvrdnutí jo ale bolest jako při ms jsem měla tak 3×. A při tom bych se tak ráda rozrodila sama ptz po termínu mi to budou vyvolávat kvůli cukrovce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
9.8.11 20:53

ja s prvni dcerou nemela NIKDY ani tvrdnuti ani poslicky a narodila se najednou 38+0 prdnutim vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí