Hyperaktivní roční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
28.7.20 14:19

@riccius silu muze mit jak byk, navic staci jen, ze ma sily tolik, ze clovek uz ho bez vydani vlastni sily nedokaze udrzet vleze a boji se, zw diteti ublizi tim, ze se ho tam bude snazit udrzet, proto taky uz prebaluji vestoje, to maly neprotestuje, vleze bych mu regulerne asi zlomila pater, kdybych vymalozila tolik sily, aby fakt lezel :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
28.7.20 14:24
@Brevnovanka88 píše:
@riccius silu muze mit jak byk, navic staci jen, ze ma sily tolik, ze clovek uz ho bez vydani vlastni sily nedokaze udrzet vleze a boji se, zw diteti ublizi tim, ze se ho tam bude snazit udrzet, proto taky uz prebaluji vestoje, to maly neprotestuje, vleze bych mu regulerne asi zlomila pater, kdybych vymalozila tolik sily, aby fakt lezel :zed: :mrgreen:

Zvedneš mu nohy, a pokud nemá břišáky jako Bruce Lee, tak to vydrží tak 30 vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
28.7.20 14:29

@riccius Tak mam doma Bruce Lee :mrgreen: zbednu nohy a pretoci se na bok a je v trapu :mrgreen: verim, ze nejsem jedina, kdo se s timhle potyka a nemyslim, ze jsem neschopna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3533
28.7.20 14:30
@Brevnovanka88 píše:
@riccius Tak mam doma Bruce Lee :mrgreen: zbednu nohy a pretoci se na bok a je v trapu :mrgreen: verim, ze nejsem jedina, kdo se s timhle potyka a nemyslim, ze jsem neschopna :mrgreen:

Jak se může přetočit na bok? Musíš je zvednout výš. Ale jinak nekritizuji přebalování ve stoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
28.7.20 14:40

Mě přijde to, co popisuješ, úplně normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie