hyperaktivní už v bříšku ?

1083
17.4.04 20:44

hyperaktivní už v bříšku ?

Zdravím těhulky a maminky,

jsem ve 34 tt., chtěla bych poprosit maminky o radu. Někde jsem četla, že když se miminko v bříšku moc rychle a dlouho pohybuje tzn. 20-30 minut vkuse, je to známka, že není něco v pořádku a maminka by se měla odebrat k lékaři. Dost mě to poplašilo, protože někdy mám pocit, že ten můj cvrček se v jednom kole mele a břicho mi nadskakuje jako zběsilé. :D Známí mi zase tvrdí, že až se mimi narodí bude to pěkný rarášek, že právě tímto divočením cvrčka v břiše, se to projevuje. Proto bych ráda znala i Vaše názory a zkušenosti. Díky předem za odpovědi.

Dandis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
17.4.04 21:16

ahoj a neboj.ja som tiez v 34tt a mimis vyvadza za:,–(ne, ked chcem spat:)
ked som bola prvykrat tehotna, skoro ma maly nekopkal, mysleli sme, ze bude lenivec.a mas ho vidiet, je v neustalom pohybe, jednu dobu sme si dokoca mysleli, ze bude hyperaktivny…takze co sa deje v brusku nesuvisi s tym, co bude potom. mozno si len nevie najst vhodnu polohu:)
drz sa citlivka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.4.04 22:28

Neboj,

moje první těhotenství se synkem bylo s kopanečky v normě a je z něj teď už skoro 4 letý zlobič!!! :o)))) Ale náš! xxx
A druhé těhotenství s dcerkou (10 měsíců) jsem měla břicho v neustálém pohybu, třeba až do 3 do rána jsem kvůli tomu nemohla spát, až to bylo někdy nepříjemné. ------- A dcerka je v celku klidná, né moc, ale rozhodně hodnější něž byl synek.

Takže na kopanečcích vůbec nezáleží, to miminko co kope v bříšku přes noc, může být klidně po narození výborným a hodným spáčem!!!
Rozhoně to není důvod běžet k doktorovi, naopak je dobřé že ho cítíš.

Ahoj a přeji rychlý a bezproblémový porod

Nikol, Jareček a Vendulka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.4.04 12:15

Ahoj dandis
Právě naopak když se mimi vrtí je vše v pořádku , mimču nic nechybý a je spokojené , někdy tím také může dávat najevo '' mamčo změn polohu ,tohle se mi nelíbý :D ,, hlavně při spánku . Když se mimi dlouho nehýbá zmamená to opak , prcek šetří kyslík . Doktor mi řekl ,že jak je aktivní v bříšku tak bude aktivní i po narození . :lol: .Takže se nemusíš ničeho bát , přejeme ti krásné a zdravé miminko a dobrý porod . Verča + Jaroušek 36 týden.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.4.04 12:16

Ahoj dandis
Právě naopak když se mimi vrtí je vše v pořádku , mimču nic nechybý a je spokojené , někdy tím také může dávat najevo '' mamčo změn polohu ,tohle se mi nelíbý :D ,, hlavně při spánku . Když se mimi dlouho nehýbá zmamená to opak , prcek šetří kyslík . Doktor mi řekl ,že jak je aktivní v bříšku tak bude aktivní i po narození . :lol: .Takže se nemusíš ničeho bát , přejeme ti krásné a zdravé miminko a dobrý porod . Verča + Jaroušek 36 týden. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure