Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte maminky, mám dotaz. Nemáte některá zkušenost s dítětem trpícím hyperinzulinismem, neboli zvýšenou tvorbou inzulínu? Děkuji za jakoukoli odpověď.
Ahoj/dobrý den, Váš dotaz jsem objevila náhodou včera. Bohužel s touto nemocí zkušenost mám, dceři zjistili vrozený hyperinzulinismus po narození ![]()
Ahoj, jsem ani už nečekala, že by na to někdo zareagoval…A jaký typ, jakou máte léčbu atd,,,jestli se teda můžu zeptat. Kdyžztak můžem pořešit přes soukromou zprávu…
Ahoj, dnes jsem oblevila tento příspěvek. Dcera trpí touto nemocí od narození, takže mohu soukromě napsat i léčbu a vše kolem toho. Dnes má 5 let a zvládáme to dobře.
Ahoj, dnes jsem oblevila tento příspěvek. Dcera trpí touto nemocí od narození, takže mohu soukromě napsat i léčbu a vše kolem toho. Dnes má 5 let a zvládáme to dobře.
Ahoj, můžete mi Daso také napsat soukromou zpravu? Mam také téměř pětiletou holcicku, která timto onemocnenim trpi od narozeni… Dekuji A.
Ahoj/ Dobrý den. Máme čtyřletého syna a hyperinzulinismus mu diagnostikovali na 5. Měsíci. Nevím, zda to bylo brzy, nebo pozdě, ale vzhledem k počátečním opakovaným hypoglykémiím došlo k poškození mozku. Pereme se s touto nemocí jak se dá. Někdy je líp, někdy hůř. Ráda se o své zkušenosti pondělním a získávat v tomto směru nové. Přikláním se k soukromé komunikaci.
Ahoj, také by mě zajímalo více informací… Teď tuto nemoc zjistili holčičce od mé nejlepší kamarádky a jsem z toho zoufala. o(
@mira4587 @Jkoppi @Andys0 Ahoj/dobrý den, vyhledala jsem diskuzi, protože mé dceři diagnostikovali tuto nemoc teď ve 4,5měsících. Doufáme, že nedošlo k poškození mozku, to zatím není možné zjistit. Ráda bych vás požádala o vaše rady a zkušenosti. Jsme na úplném začátku. Moc děkuji
Dasa05 můžete mi prosím napsat info do soukromé zprávy jak píšete viz:
10.07.13 18:35
Ahoj, dcerce je 2 a 1/4 roku a čeká nás vyšetření kvůli podezření na toto onemocnění. Můžete mi prosím některá přiblížit jak to probíhá a o jaké onemocnění se přesně jedná? Z toho co jsem vyčetla na internetu nejsem vůbec chytrá, spíš mě to vyděsilo ![]()
Ahoj holky, nevim, jestli to ma nejakou souvislost, ale treba…
Nedavno jsem shledla na Youtube viedea s dr. Hanou Kahleovou z IKEMu. Zabyva se lecbou diabetu. Provadi nejruznejsi vyzkumy. Muzete ji zkusit kontaktovat a treba vas nasmeruje na nejlepsi lecbu a doporuceni, ktera muze byt dostupna.
Ahoj, moje dvouletá dcera má hyperinzulinismus diagnistikovany už od 7. měsíce. Ptej se co tě zajímá, co budu vědět napíšu. Ráda pomůžu pokud budu moct.