Hyperinzulinismus u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
3.9.12 17:08

Hyperinzulinismus u dítěte

Ahojte maminky, mám dotaz. Nemáte některá zkušenost s dítětem trpícím hyperinzulinismem, neboli zvýšenou tvorbou inzulínu? Děkuji za jakoukoli odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
8.4.13 13:47

hyperinzulinismus

Ahoj/dobrý den, Váš dotaz jsem objevila náhodou včera. Bohužel s touto nemocí zkušenost mám, dceři zjistili vrozený hyperinzulinismus po narození :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.4.13 13:49

Ahoj, jsem ani už nečekala, že by na to někdo zareagoval…A jaký typ, jakou máte léčbu atd,,,jestli se teda můžu zeptat. Kdyžztak můžem pořešit přes soukromou zprávu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dasa05
10.7.13 18:35

Ahoj, dnes jsem oblevila tento příspěvek. Dcera trpí touto nemocí od narození, takže mohu soukromě napsat i léčbu a vše kolem toho. Dnes má 5 let a zvládáme to dobře.

• Citovat
  • Upravit
Dasa05
10.7.13 18:37

Ahoj, dnes jsem oblevila tento příspěvek. Dcera trpí touto nemocí od narození, takže mohu soukromě napsat i léčbu a vše kolem toho. Dnes má 5 let a zvládáme to dobře.

• Citovat
  • Upravit
46
11.7.13 12:07

Ahoj, budu ráda, když mi napíšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.7.13 15:15

Ahoj, můžete mi Daso také napsat soukromou zpravu? Mam také téměř pětiletou holcicku, která timto onemocnenim trpi od narozeni… Dekuji A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.9.13 14:05

Ahoj/ Dobrý den. Máme čtyřletého syna a hyperinzulinismus mu diagnostikovali na 5. Měsíci. Nevím, zda to bylo brzy, nebo pozdě, ale vzhledem k počátečním opakovaným hypoglykémiím došlo k poškození mozku. Pereme se s touto nemocí jak se dá. Někdy je líp, někdy hůř. Ráda se o své zkušenosti pondělním a získávat v tomto směru nové. Přikláním se k soukromé komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kožanka
24.9.13 12:21

Ahoj, také by mě zajímalo více informací… Teď tuto nemoc zjistili holčičce od mé nejlepší kamarádky a jsem z toho zoufala. o(

• Citovat
  • Upravit
46
24.9.13 12:25

Ahoj, napis mi soukromou zpravu…co by te zajimalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.6.14 20:24

@mira4587 @Jkoppi @Andys0 Ahoj/dobrý den, vyhledala jsem diskuzi, protože mé dceři diagnostikovali tuto nemoc teď ve 4,5měsících. Doufáme, že nedošlo k poškození mozku, to zatím není možné zjistit. Ráda bych vás požádala o vaše rady a zkušenosti. Jsme na úplném začátku. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.1.15 18:40

Dasa05 můžete mi prosím napsat info do soukromé zprávy jak píšete viz:
10.07.13 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
19.2.15 00:43

Ahoj, dcerce je 2 a 1/4 roku a čeká nás vyšetření kvůli podezření na toto onemocnění. Můžete mi prosím některá přiblížit jak to probíhá a o jaké onemocnění se přesně jedná? Z toho co jsem vyčetla na internetu nejsem vůbec chytrá, spíš mě to vyděsilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
19.2.15 11:40

Ahoj holky, nevim, jestli to ma nejakou souvislost, ale treba…
Nedavno jsem shledla na Youtube viedea s dr. Hanou Kahleovou z IKEMu. Zabyva se lecbou diabetu. Provadi nejruznejsi vyzkumy. Muzete ji zkusit kontaktovat a treba vas nasmeruje na nejlepsi lecbu a doporuceni, ktera muze byt dostupna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.2.15 16:44

Ahoj, moje dvouletá dcera má hyperinzulinismus diagnistikovany už od 7. měsíce. Ptej se co tě zajímá, co budu vědět napíšu. Ráda pomůžu pokud budu moct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí