Hypermangán a ekzém

30.12.11 15:45

Hypermangán a ekzém

Ahoj,prosím vás o radu. Syn (7,5roku) má velice silný atopický ekzém. Vyzkoušeli jsme již snad uplně všechny mastičky, jsme i na homeopatikách (přesně pro syna dělaných od dr.homeo) a stále se nelepší. Je to ubíjející. Dostala se mi rada v podobě HYPERMANGANU. Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti. Ani nevím dávkování a jak dlouho v roztoku syna koupat a jak často. Děkuji za rady a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3471
30.12.11 15:54

Tak já ho měla taky na radu kamarádky kožařky, ale spíš jako podpůrnou léčbu. On vysušuje, dávají se 2-3 zrníčka do vody, pak se tím tělíčko otírá. Musí být roztok slabě růžový, dával jsem tak 3 dcl vody a do toho 2-3 zrníčka. Pak jsme nechali zaschnout a namazali mastičkou. Nevím, možná bych se poradila s kožařem :nevim: , obávám se, že je to velice individuální a v případě ekzému dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
30.12.11 19:20

Ekzém mám od malička, mívala jsem dost silný, ale v hypermanganu mně máma nikdy nekoupala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
30.12.11 20:22

hypermangan bych asi zařadila jen v případě druhotné bakterialní infekce-jako když si to třeba rozškrábe a zanese si tam infekci-tak na rychlejší vyhojení.On totiž docela dobře desinfikuje,ale zase na druhou stranu dost vysušuje,takže nijak nepřehánět a po koupeli vždy namazat.Ale asi bych toto rozhodně nedělala bez porady s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek