Hypermangan, dala jem ho moc

698
22.7.12 19:48

Hypermangan, dala jem ho moc

Ahoj všem,, dcera 4,5 roku si měla po tři dny šplouchat pipinku v hypermanganu, roztoku.. Po dva dny ji koupal manžel, dneska jsem ji koupala já a dala jsem do lavoru hodně toho hypermanganu. Voda byla fialová a dcera se v tom vymáchala a teď má na zadku mapu a na rukách to máme obě. Já to míchala rukou, páč se ta semínka nerozpustila uplně a dcera si na ně nejdřív sedla, tak se zvedla, že jí to pálí, tak jsem to rozmíchala rukou.
Jsem blbá, nevěděla jsem že se toho má dát jen malinko a teď se bojim, jestli to nemohlo dceři ublížit a jestli ty fleky od toho zmizí. Máme ruce hnědo žluté od toho.
A jestli to může nějak vadit když kojim mladší dceru. Ale to snad se do mléka neostane když jsem to nevypila ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
22.7.12 19:57

Pokud to nebolí tak bych to nechala být a skvrny do 48h zmizí samy, pokud to bude měnit barvu či pálit a tak bych zavolala doktorce. Kojit klidně mužete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
22.7.12 20:04
@marieondatra píše:
Pokud to nebolí tak bych to nechala být a skvrny do 48h zmizí samy, pokud to bude měnit barvu či pálit a tak bych zavolala doktorce. Kojit klidně mužete.

Děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4224
22.7.12 20:08

Já mám hypermangan na ekzém, mám si to dávat do vany. Taky sem to jednou přepískla a byla sem flekatá jak dalmatin… zmizelo to do druhého dne. Nemělo by to nic udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
22.7.12 20:11
@VeHE píše:
Já mám hypermangan na ekzém, mám si to dávat do vany. Taky sem to jednou přepískla a byla sem flekatá jak dalmatin… zmizelo to do druhého dne. Nemělo by to nic udělat.

Tak to jsem klidější, mě zas v hlavě běhají hororové scénáře :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.7.12 20:14

Hypermangan barví, při kojení je to v pohodě. Jen pozor na poleptání sliznice při vysoké koncentraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
22.7.12 20:15

@Marta78 muj sy dnes stčil do zásuvky šroubek a dostal pecku, taky mi nebylo nejlíp, ale rozdýchala jsem to a neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
22.7.12 20:47

Ty jo, taky splouchame dost casto, ale doktorka nas varovala, ze z toho videla nepekne popaleny sliznice, az nekroticky, tak drzim pesti, at je to dobry :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
22.7.12 20:47
@marieondatra píše:
@Marta78 muj sy dnes stčil do zásuvky šroubek a dostal pecku, taky mi nebylo nejlíp, ale rozdýchala jsem to a neřešila.

jejda. taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
22.7.12 20:49
@inap píše:
Ty jo, taky splouchame dost casto, ale doktorka nas varovala, ze z toho videla nepekne popaleny sliznice, az nekroticky, tak drzim pesti, at je to dobry :srdce:

No ale to by to musela vypít ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
22.7.12 20:50

Kdepak - byla to detska gynekolozka - takze jde prave o posevni sliznici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
22.7.12 20:54

Bylo vam to nejspis doporuceno na nejaky vytok nebo neco podobnyho, ne? To opravdu staci 2-3 zrnicka do lavorku, poradne rozmichat a i tak je efekt na sliznici hned znat - zbledne. Hodne to vysusuje a i pri tyhle koncentraci, kdyz mam oderky na rukou, tak citim, jak to pali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
22.7.12 20:58
@inap píše:
Bylo vam to nejspis doporuceno na nejaky vytok nebo neco podobnyho, ne? To opravdu staci 2-3 zrnicka do lavorku, poradne rozmichat a i tak je efekt na sliznici hned znat - zbledne. Hodne to vysusuje a i pri tyhle koncentraci, kdyz mam oderky na rukou, tak citim, jak to pali.

ano na zapařenou pulinu. tak ted mám pro strach uděláno. za jak dlouho to může být znát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
22.7.12 21:11

Koukni ji na pipinku jestli ji nema popalenou, jestli jo, tak jed na pohotovost, jestli ne tak ji ju oplachni pod vodou a namaz. Hypermanganu se fakt ava jen pidi speticka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.7.12 21:31

@Marta78, bylo by to znát hned. Pokud si nestěžuje na pálení, tak bych jen omyla holou vodou a na pár dní léčbu přerušila. Na zapařeniny bych zatím dávala Bepanthen, který nedráždí a je bez parfemace a chemie. To bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí