Kafe! závislost dcery?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
253
21.7.12 17:56

kafe! zavislost dcery?

Ahoj,
chci se optat, zda některá z vás nemá dítě závislé taky na kávě! Moje roční dcera vysloveně hledá po bytě hrnečky - je schopná pro ně vylézt i na stůl, aby našla kávu. Když náhodou zapomeneme někde hrnek nebo naše slavná babička je má všude, tak se se mnou malá dost pere! :cert: doktorka mi řekla, že malé dítě nemůže na kávu navyknout, ale mě už přijde, že se to u nás stalo. Nemůže se malé něco stát - zdravotně? Mamky poraďte mi, jak jí to bez násilí odnaučit. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
21.7.12 18:00

Nechápu, ona to kafe pije? 8o nebo jak? Jak ji odnaučit závislosti? No tak nemít před ní hrnečky kávy. :nevim: To není problém, ne? Nejde spíš po všech hrnečkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.7.12 18:02

Nastrazit hrnecky s kavou bez koffeinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.7.12 18:03

Ano dopiji i zbytecky, ale pouze kafe! čaje se vůbec nedotkne.ona už vyleze snad všude a hádej se se senilni babou aby si po sobě hrnky uklizela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.7.12 18:05

@bigfoot a nemůže být závislá i na ní? ale dobry napad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
21.7.12 18:10

Tak uvař meltu nebo caro, naš malý 4 roky se po ní může utlouct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.7.12 18:11

Tak to bych se hádala, prostě hrnky hned umýt, pít kávu když spí. Jako nechat dítě pít kafe a ještě ji kupovat bezkofeinové, to už je trochu nad mé chápání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.7.12 18:12

@zikado ćaro mi plive potvora :zed: už nevím čím jí přečůrat aby přestala. melta je bez kofeinu take? nikdy jsem to nemela a nedelam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.7.12 18:12

Tak jedine hrnky sbirat :nevim: nebo nastrazit s carem treba, ty ji jako tu kavu davas pit???To myslim, ze ne ne? Podle me o zavislosti nemuze byt rec, spise detska hra ;)

• Citovat
  • Upravit
4132
21.7.12 18:13

Dávej jí meltu, moje malá taky miluje „kafe“ a ráno je to to první, co vyžaduje. Nemá ani tucha, že její raní káva je melta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.7.12 18:14

@monika32 :palec: přesně. A jestli je babička senilní a zapomíná je uklidit, tak stejně v roce musíš být dítěti pořád za prdelkou a není problém hrnek uklidit. Když se bude vtekat, tak ať. Náš malej se tak vzteká, když mu nedám mobil/kabel/ovladač… :mrgreen:

Příspěvek upraven 21.07.12 v 18:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253

@monika32 mi s mužem ok už jsme zvyklí si po sobě hned uklízet, ale bába nám pije krev…nebo spíš malička bábě kafe :( já jí snad začnu do kafe sypat sůl a snad to přestane chutnat oboum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
@jitule876 píše:
@zikado ćaro mi plive potvora :zed: už nevím čím jí přečůrat aby přestala. melta je bez kofeinu take? nikdy jsem to nemela a nedelam?

Nezlob se na me, ale kdyz s tebou decko zameta takhle v jednom roce, co bude v peti?_ 8o

• Citovat
  • Upravit
17013
21.7.12 18:16
@Nainuva píše:
@monika32 :palec: přesně. A jestli je babička senilní a zapomíná je uklidit, tak stejně v roce musíš být dítěti pořád za prdelkou a není problém hrnek uklidit. Když se bude vtekat, tak ať. Náš malej se tak vzteká, když mu nedám mobil/kabel/ovladač… :mrgreen:Příspěvek upraven 21.07.12 v 18:14

Přesně tak, jako dát dítěti něco, co je pro něj špatné nechápu. jak píšeš, taky miluje kabely, zásuvky a rád by noťas, ale má smůlu. S babčou bych udělala fakt krátkej proces a pokud se do toho zakladatelce nechce, tak bych po ni holt každej hrnek chodila mejt, ale to já ne, buď by si babča hrnky myla, nebo by bylo zle :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
21.7.12 18:18
@jitule876 píše:
@monika32 mi s mužem ok už jsme zvyklí si po sobě hned uklízet, ale bába nám pije krev…nebo spíš malička bábě kafe :( já jí snad začnu do kafe sypat sůl a snad to přestane chutnat oboum

Tak to fakt rázně babče vysvětlit. A bez pardónů a jestli je líná to umejt ať je dává třebas na lednici/linku, kam prostě malá nikdy nevyleze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí