Kafe! závislost dcery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2153
23.7.12 09:42

Já myslím, že když malá jednou za čas dojede kafe, které před ní nikdo nestihne sklidit ze stolu, tak se jí v zásadě nic nestane. Jedovatý to není a když člověk občas vidí, co všechno jsou děti schopný ochutnat, aniž by jim to něco udělalo…

Takže já bych dávala z dosahu, pokud bych to před nájezdem dcery stihla, a pokud ne, tak bych to hodila za hlavu… Nejspíš ji to stejně nebude držet dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.7.12 09:56

@jitule876 Tak pokud je dům převážně váš, tak nevidím problém, proč se s babkou nepohádat. Psala si, že by ti ji majzla, no ubránit se snad dovedeš. Vykopnout tě nemůže. A když jí to řekneš důrazně a slušně, snad ani ten důvod použít násilí mít nebude.

A co se týče stání za zadkem dětí- jasně, že uklízíme a pod. Ale teda já se snažím pořád jedním okem koukat po dítěti a hlídat. A od mytí a uklízení několikrát odbíhám. Jo, může se stát, že se napije párkrát, u mě taky hrozí nehody. Ale tolikrát, aby sis se obávala závislosti? :think: Tak to už si člověk dá bacha :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.7.12 10:06
@jitule876 píše:
jakou zavislost? chtela jsem ji odvyknout a zbavit toho aby se sapala po hrnkach s kafem. ne zbavit zavislosti. ctete! a proto dotaz zda tu s tim nema nekdo stejnou nebo úpodobnou situaci. a hle-maji zkusenosti a nekteri docela velike. a cti dal! po tchyni viditelne hrnky uklizime! to uz jsem psala i tobe ale je vidno ze vam jde jen o to se do nekoho navazet a urazet :*

chci se optat, zda některá z vás nemá dítě závislé taky na kávě! Moje roční dcera vysloveně hledá po bytě hrnečky – je schopná pro ně vylézt i na stůl, aby našla kávu. Když náhodou zapomeneme někde hrnek nebo naše slavná babička je má všude, tak se se mnou malá dost pere! doktorka mi řekla,že malé dítě nemůže na kávu navyknout, ale mě už přijde, že se to u nás stalo. Nemůže se malé něco stát – zdravotně? Mamky poraďte mi, jak jí to bez násilí odnaučit. Díky

Jenom abys věděla, kde to ty „supermatky“ vyčetly  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
23.7.12 10:10

A ještě mě napadlo- pokud je babička senilní, má vývody a nechává exkrementy - byť v pytlíkách povalovat po bytě, možná byste měli hledat i jiné řešení. Nejsem pro odkládání důchodců, ale se senilním člověkem, nebo človekem s alzheimrem nelze takto žít. Buď zkuste ještě včas konzultaci s doktorem kvůli té „senilitě“, může napsat léky, aby se její stav tak nezhoršoval. Postupně bych přemýšlela i nad jiným řešením. S třemi dětmi a starat se později o třeba i nesvéprávného člověka- to je fakt záhul. Nehledě na to, jak můžeš najít byt po návratu z procházky a pod - jen na přemýšlení do budoucna :nevim:

Příspěvek upraven 23.07.12 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pst007
23.7.12 11:07

Jen tak mimo mísu, já pracovala v USP a tam jsou exkrementy považovány za toxický odpad. Tolik poznámka k tomu, zda by se měly volně povalovat po bytě stomické sáčky současně s batoletem.

• Citovat
  • Upravit
4099
23.7.12 13:44
@jitule876 píše:
@Kornel dnes jsme koupili meltu a celkem zabrala :)
@sophinka prosimte jiz jsem psala ze pokud ho vidim tzak jej odstranim.

tak to je super :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
23.7.12 16:37

Já zakldatelce držím palce at to vyřeší, ono si myslím, tady se pletou dvě věci a to běžné hlídání a hlídání, kdy víš, že vznikne nebezepčí..a nebo co nechci..
Běžné hlídání, to se může komukoliv cokoliv stát.. opakované, si prostě musí nějak zajistit, aby se neopakovalo a nebo aby nezvnikalo..
Jediný způsob je chodit a uklízet.. Pokud zakladatelka nechce, je to její věc nikdo nevidíme do života s tchýni, ale zase ji jinou radu nedáme, ani jiná neni, a už je na ni co zvolí..
Jestli prostě i takové tchýní bude stát za zadkem a uklízet po ní a nebo nebude ale zase bude mít nerva, kde co malá vypije.. Je to na jejím zvážení co je pro ni lepší..
Já jsem napsala, že kdyby bylo na mě, tak raději to ulidím - ponížím, pokud je s tchýní nějaký divný vztah, než aby mi dítě cucalo nějaké oslintané, staré hrnky válející se někde pod gaučem atd..
To neni o supermatkách, ale o tom, kterou cestu raději zvolíme..Hlídání malé nezabírá, vždycky je rychlejší, tak prostě uklízet.. je druhá možnost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí