Kafe! závislost dcery?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
21.7.12 19:38

Nevím proč by za to měla odpovídat jen matka. Proboha. Dokážete si přestavit tolik káv denně nedopitych uhlídat. Padají tu super matky protože takovým se to prostě nestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.12 19:40

@monika32 jsem anonymní, protože chci mít možnost se bez nějakých předsudků jiných uživatelek zůčastňovat i jiných diskusí a některé mě znáte.....syn má 6, nikdy jsem ho nezmlátila, nikdy neměl otisk mé dlaně na zadku, tváři nebo podobně, nejsem zastáncem bití, ale plácnutí přes zadek?? Malé lepnutí??? To ničemu neuškodí…tečou mi nervy, jak vidím, jak sebou matky nechají doslova zametat, 100× dítěti řeknou,, nechej toho'' a dítě nic, jojo toto jsem sledovala na nemálo karnevalech a podobních dětských akcích, ale pokud ty dítě nelepneš, jsi přesvědčená, že to tak má být, tak OK, já ti to neberu…já řekla svůj názor a jsem ráda, že jsem se rozhodla zůstat v anonymitě, protože přesně tohle jsem čekala, já chtěla zakladatelce jen navrhnout řešení, ona napsala, že tohle nedělá, tak v pořádku, je na každém, jak bude děti vychovávat

• Citovat
  • Upravit
253
21.7.12 19:41

@Saroya neni toho tolik a naprosto chapu jak se mam chovat! jsem matkou uz 6let.ma starsi to ale nikdy nedelala a ja proste jen chtela vedet nazor a ne hned urazky… malicka se napije kdyz vidi prilezitost…jsem na wc nebo myji nadobi a proste to nestiham tam dobehnout. nechci aby si nicila zaludek, streva… babuz uz to na stara kolena neodnaucim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22003
21.7.12 19:42
@EvaG píše:
Nevím proč by za to měla odpovídat jen matka. Proboha. Dokážete si přestavit tolik káv denně nedopitych uhlídat. Padají tu super matky protože takovým se to prostě nestává.

A kdo jiný? 8o Tchyni - je-li dostatečně trhlá - bude fuk, ať dítě sní nebo vypije cokoli. Mámě by to snad být jedno nemělo, ne? A mělo by pro ni být základní prioritou zajistit, aby nesnědlo a nevypilo nic, co by mu mohlo uškodit.

Supermatky tady nepadají proto, že „těm se to nestává“ - padají tu proto, že protistraně docházejí argumenty - to je klasický postup. Když nemůžu napsat nic věcného, hodím pár „supermatek“, abych je aspoň všechny pozurážela, když už s nimi nedovedu smysluplně diskutovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
21.7.12 19:42
@jitule876 píše:
@Saroya neni toho tolik a naprosto chapu jak se mam chovat! jsem matkou uz 6let.ma starsi to ale nikdy nedelala a ja proste jen chtela vedet nazor a ne hned urazky… malicka se napije kdyz vidi prilezitost…jsem na wc nebo myji nadobi a proste to nestiham tam dobehnout. nechci aby si nicila zaludek, streva… babuz uz to na stara kolena neodnaucim

no to chápu, opravdu to není pro dítě dobré…a že by to babi uklidila? chápe že to není pro dítě prospěšné, nebo se s ní vůbec nedá v tomhle směru mluvit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
21.7.12 19:44
@Anonymní píše:
@monika32 jsem anonymní, protože chci mít možnost se bez nějakých předsudků jiných uživatelek zůčastňovat i jiných diskusí a některé mě znáte.....syn má 6, nikdy jsem ho nezmlátila, nikdy neměl otisk mé dlaně na zadku, tváři nebo podobně, nejsem zastáncem bití, ale plácnutí přes zadek?? Malé lepnutí??? To ničemu neuškodí…tečou mi nervy, jak vidím, jak sebou matky nechají doslova zametat, 100× dítěti řeknou,, nechej toho'' a dítě nic, jojo toto jsem sledovala na nemálo karnevalech a podobních dětských akcích, ale pokud ty dítě nelepneš, jsi přesvědčená, že to tak má být, tak OK, já ti to neberu…já řekla svůj názor a jsem ráda, že jsem se rozhodla zůstat v anonymitě, protože přesně tohle jsem čekala, já chtěla zakladatelce jen navrhnout řešení, ona napsala, že tohle nedělá, tak v pořádku, je na každém, jak bude děti vychovávat

tak tedy tvuj nazor je primo na miste a vhodny. videla jsem mnoho maminek z hrist…ktere male deti naopak lupali po zadku i za kraviny a vyhledavali si je sami(kravinky) nejsem takova a nebudu malou placat, i kdyz by to mozna i pomohlo-kor u te starsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.7.12 19:45

Anonymní taky mě kolikrát tečou nervy když vidím jak 3letý dítě pěkně zameta s matkou a ta mu to jen vysvětluje a dítko se pěkně směje.
Nejsem zastánce mlácení, ale plácnutí když je potřeba tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.7.12 19:46

@jitule876 Hele a proč malou nedáš do postýlky, když jdeš na wc? Bych měla strach, co všechno za tu chvíli vyvede. To samé s mytím nádobí - to snad počká než dítě usne nebo bude doma někdo, kdo jí zabaví.

• Citovat
  • Upravit
31594
21.7.12 19:48

Myslím, že jediný způsob je sbírat hrnky :nevim: Kdyby nechávala kolem nedopitý panáky slivovice, tak budeš mít dítě alkoholika?
Zároveň budeš muset cepovat babku - kafe se pije u stolu, hotovo, tečka, taky ho nemusí dostat vůbec. I senilní člověk jde vychovat.
Když budeš mít všechny povrchy uklizené, tak tam ten hrnek uvidíš hned, v bordelu se samozřejmě ztratí. Já kolikrát koukám na změť věcí a tu jednu konkrétní pro ostatní nevidím. Prostor se musí uzpůsobit malému dítěti, stejně tak, jako nastrkám záslepky do zásuvek.
Chápu, že se starým člověkem to není jednoduché, ale kdyby šlo o něco závažnějšího, tak bys to taky musela nějak vyřešit, takhle že jde „jen“ o kafe asi nemáš to správné nasazení. Během zhruba dvou let se problém vyřeší, protože už se budeš moct s dítětem domluvit, teď holt to musíš překlepat a být jak ostříž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359

@jitule876 a co ten ocot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253

@Saroya neda se s ni mluvit. „to je ma vec tak me nech bejt“ jeji slova kdyz ji napomenes! pak se snaz to hlidat… nejsou to jeji vnoucata tak ji je to jedno.deti mam z prvniho manzelstvi. mujnynejsi muz-syn babi, už za to od ni dostal taky servano ze se do jejich veci nemam co motat.oni se pak hadaji a to nechci.
ostatne sluhu ji delat opravdu nebudu.na to tu nejsem! staram se o sve deti a ne abych se starala o ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
21.7.12 19:49

Mámě to jedno není, ale snad i tchýně v tom jede když bydlí v jedné domácností. To je jak kdyby chlap někde nechával pivo a malá to pila, tak za to zodpovídá jen matka? To nechápu. Ona může eliminovat může to řešit, ale pokud to tam bude tchýně nechávat tak jak to má ji stát za zadkem? Proto ta supermatka, protože já bych to nedokázala ji stát za zadkem. Potřebuji taky vypnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.7.12 19:52

Plácnutí podle mě u ročáka nemá význam. Řeším dnes a denně s mladším a myčkou, můžu si plácat jak chci, jediný způsob by byl ho plácnout tak, že by dostal hysterák, to by řval a neměl čas na lezení do myčky a to bych mu tu pazouru musela urazit.
S plácnutím jako takovým rozhodně nemám problém, ale takhle malé dítě to vůbec ještě nemusí pobrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.12 19:53

@jitule876 tak to je zase jiná, každá matka to vezme podle sebe, přehnané lupání se míjí účinkem, v pořádku, já jen psala návrh, stejně, jako ty jsi psala jen dotaz :nevim: ale to je jedno, tyhle reakce jsem čekala, hned se chytají otloukání dětí a podobně, ty jsi aspoň slušná a napíšeš, že to neděláš a hned neodsoudíš ;)

• Citovat
  • Upravit
becky87
21.7.12 19:53

Zakl, nestacim zirat teda. Tvoje prispevky myslim mluvi za vse.Tady nejspis nema cenu debatovat, ze? :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA