Kafe! závislost dcery?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
22.7.12 18:27
@pst007 píše:
Tak snad byste měli nejdřív vyřešit bydlení, abyste s dětmi nežili v takovým provizoriu, kde vás, podle reakcí, tchyně navíc asi ani moc nechce, ne? Nejsou tu supermatky, jen většina těch který napřed zařídí bydlení, třeba i v nájmu, ale svoje, a až pak mají děti.

ten dum je meho muze spolecne s jeho matkou a nenechame se vystrnadit. kdyby jsi cetla diskuzi od zacatku tak vis ze deti mam z prvniho manzelstvi a sem jsme privdany.ono obcas cost je fajn. mi nehodlame vrazet penize cizim kdyz muzeme davat do sveho a kdfy si poridim deti je snad ma vec. mi tu tchyni taky nechcem a to ji mam zbalit kufry nebo co? jednou cekam jeji vnouce tak se s ni hold budu nadale dohadovat ale zit tu budeme s muzem a detmi dale

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.7.12 18:27

@jitule876 přesto tomu nerozumím ;) psala jsi, že dceři je rok… takže předpokládám, že je především v tvojí blízkosti. Takže jestliže vidí hrnek ona, musíš ho vidět zákonitě i ty.

• Citovat
  • Upravit
253
22.7.12 18:29

@sophinka ano ale najde si chvilky kdy jsem treba na wc, ci odnasim talire apod, kdy vyuzije situace :) je to mala vypocitavka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.7.12 18:34

@jitule876 a tchýně mezitím co jsi na WC rychle odloží hrnek aby tvoje malá na něj mohla? Jako nezlob se ale ohlídat si i kdyby 10 kafí denně, by zas takový problém být neměl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
253
22.7.12 18:37

@sophinka promin ale hlidat jeste tchyni kdy a kde pije svoje kavicky mi taky prijde uhozeny. to uz bych mela tech deti moc.kdyz vidim hrnek-odnesu jej, ale jak jsem psala uz vicekrat tak nebudu prohledavat barak kde je jaky hrnek zastrcenej-pod skrinkou, na almare, pod gaucem… to fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.7.12 18:40

@jitule876 promiň ale ty nehlídáš tchýni, ale svoje dítě aby nepilo kávu. Pokud to má znamenat, že si ohlídám tchýni, tak to udělám ;).

• Citovat
  • Upravit
8566
22.7.12 18:42
@jitule876 píše:
@sophinka promin ale hlidat jeste tchyni kdy a kde pije svoje kavicky mi taky prijde uhozeny. to uz bych mela tech deti moc.kdyz vidim hrnek-odnesu jej, ale jak jsem psala uz vicekrat tak nebudu prohledavat barak kde je jaky hrnek zastrcenej-pod skrinkou, na almare, pod gaucem… to fakt ne

No tak sis sama odpověděla.. radši necháš dítě pít kafe, než bys ho ohlídala aby ho nepilo. Chtěla jsem Ti napsat aby sis ujasnila priority, buď budeš konrolovat hrnky nebo bude dítě pít kávu. Ty priority ale ujasněné máš, menší zlo je pro Tebe aby dítě pilo kávu, takže není co řešit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.7.12 18:47

Fakt mi uniká jak je možné, že je ti zatěžko pohlídat, aby nepila něco naprosto pro dítě škodlivého. Zrovnatak by to kafe mohlo být vařící nebo by to mohlo být pivo(víno, slivovice, doplń si cokoliv) a ty přece nebudeš prohledávat barák :zed: jo a ani bys barák nemusela prohledávat, kdybys měla malou na očích. Pokud prostě hrnek uvidí kdekoliv, musíš ho zákonitě vidět i ty, pokud jsi v její blízkosti

• Citovat
  • Upravit
253
22.7.12 18:49

@Kallkapa ne! moje dcera kafe pit nebude a asi jsme dnes i vyresili diky jine rade tady :) jestli ty bydlis doma s tchyni a delas ji sluhu a uklizis po ni tak prosim ale ja to delat nebudu! to se s ni radeji hadama a snazime se ji donutit deno denne aby neco delala!
@sophinka uz vas fakt nektere vidim jak jste celodenne dvou detem za zadkem a hlidate kazdy pohyb! nechodite na wc, nemyjete nadobi ani neuklizite :) nebudu nic delat za tchyni ktera ma mit dost rozumu po tom co vychovala tri deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
22.7.12 18:50

@sophinka a kolikrat tady sakra mam napsat ze pokud hrnek vidim tak ho uklidim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.7.12 18:51

@jitule876 ano já svým dětem za zadkem stojím. všem svým dětem

• Citovat
  • Upravit
sophinka
22.7.12 18:53
@jitule876 píše:
@sophinka a kolikrat tady sakra mam napsat ze pokud hrnek vidim tak ho uklidim!

dle mého soudu jsi nezodpovědná ke svým dětem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
253
22.7.12 18:53

@sophinka tak se tam urcite drzis i ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.7.12 18:55

@jitule876 ano malí si hrají s králíkem přede mnou a velcí jsou o 2 metry dál na počítači ;)

• Citovat
  • Upravit
253
22.7.12 18:57

@sophinka :) me prave kaka na nocniku a vetsi si hraje venku s muzem-takze o nich vim take :) to je fuk.mi uz to vyresili nejspis diky rade maminky co s tim ma take zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí