Kafe! závislost dcery?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
23.7.12 07:48
@jitule876 píše:
@zikado tady po tchyni uklizi hrnky i ma dcera ktere je pet pokud jsou na viditelnem miste a ja take stejne jako muz, ale nebudu lezt po ctyrech a hledat ty co si pred spanim milostiva nekam zastrci. nejsme zalezli doma cely den.mi chodime ven a nejsem na to abych hned po navratu prohledavala barak kvuli nadobi co tu nekde babca necha.to fakt ne. uklizime kdyz to vidime!
@BohunkaP ty jsi take asi necetla celou diskuzi.po tchyni kdyz vidime tak uklidime, ale po ctyrech lezt nebudu! tchyne byla nekolikrat za den upozornena na hrnky a nic.jeji odpoved-at se nestaram o jeji dum a jeji veci._muz se s ni denne kvuli odlozenym vecem hada, ale nic nepomaha. a chci tu najit reseni ne jak odvyknout dite kavy, ale odnaucit ji radne hrnkum. tak tedy si to porecti cele znovu. dekuji
@monika32 asi mas fakt ho.no co na praci, kdyz muzes stat malemu vecne u zadke.ja mam deti dve a musim si vsimat obou! a pokud me tu chces urazet tak debatu opust.ja nejsem hej nebo pockej!
@Kallkapa mi penize na zbyt nemame. davame je do baraku aby to tu vypadalo. snaha tzu je ze vsech stran s tim neco delat ale chtela bych videt tebe ci jine maminy ktere by po praci prisli s detma domu a jeste prohledavali po kolenou byt kde co je.to fakt ne…muz se tu snazi delat poradky take ale babicka hold nechce. :( nikdo nerekl ze se stiti! to jsi vzala zase kde? babe uz ted peru posrany veci a utiram ji prdel kdyz nahodou jednou nebo dvakrat v tydnu nestihne zajit na wc. a to by jste koukali co pri dezinfekci baraku pak najdem.to je presne to k cemu jsem az nechtela zajit. vylevat se tady kvuli babi ale najit moznosti jak tomu jeste jinak zabranit s temi hrnky, protiopze tu odmitame byt vezni v jedne mistnosti. melta celkem zabrala
@kvaček do babinych mistnosti je vetsinou zavreno, kdyz babi nezapomene. jinak zavirame mi. koukam po prostorech ktere jsou videt pohledem
@Radka77 TAK TO JE FAJN. TADY ZATIM ZABRALA TA MELTA ALE REDIME JI HODNE MLEKEM.SPIS JE TO TAKOVE MLEKO ZAKAPLE MELTOU :)

Tak neseď furt na netu a hlídej dítě ne? A sprostosti si kočičko nech od cesty, nejsem na ně zvědavá… Jojo, v diskuzi si každej řekne svůj názor a můj je, že na péči pečeš a jen hledáš výmluvy, proč to nejde. To je úplně to nejlepší :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.7.12 07:58

@monika32 moje deti spi :) a ty jsi s tim zacala tak se sklidni.muzu si do sve debaty psat co chci. vymluvy? preju ti to zazit a jednou si nandat moje boty a projit stejnou cestou zivota jako ja! zkoncila by jsi podle svych reci uz u prvniho znasilneni v decaku. nez zacnes soudit je dobre se zeptat jaky ten clovek je. ma rada pro vas vsechny co odsuzujete a pritzom mate hluboko do svedomi :mavam: :srdce: :* :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.7.12 08:02

No teda nepřijde mi fakt tak těžký se během hraní si s dětmi rozhlédnout kolem sebe po hrnečkách. Teda předpokládám že si hrajete i na zemi :)
Ten barak byl asi původně babičky ne? Pak je logické, že i když tvuj muž vlastní polovinu nemovitosti, považuje to babička pořád za své. A ty a děti jste holt vetřelci, co tam přišli s holým zadkem. Buď se s tím naučíš žít, nebo se budete muset odstěhovat.

• Citovat
  • Upravit
253
23.7.12 08:08

@lucenka muz tu ma vetsi podil a nastehovala si nas sem ona :) takze nevim jak nas ted bere.hold ji asi uz klepe na dvirka.
hrajeme si v nasem pokoji a ne v obyvaku a jejim pokkoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
23.7.12 08:11
@jitule876 píše:
@monika32 moje deti spi :) a ty jsi s tim zacala tak se sklidni.muzu si do sve debaty psat co chci. vymluvy? preju ti to zazit a jednou si nandat moje boty a projit stejnou cestou zivota jako ja! zkoncila by jsi podle svych reci uz u prvniho znasilneni v decaku. nez zacnes soudit je dobre se zeptat jaky ten clovek je. ma rada pro vas vsechny co odsuzujete a pritzom mate hluboko do svedomi :mavam: :srdce: :* :jazyk: :jazyk: :jazyk:

Ale prosím tě, teď je to co? ty jsi chudinka které bylo ubližováno? Co to má co společného s tím, že jsi neochotná dělat pro své dítě to nejlepší? Co si myslíš, že má každej na růžích ustláno… To jakej jsi měla nebo neměla život vůbec nesouvisí s tím, že se chováš jak se chováš… mě nezajímá jakej jsi člověk, ale v tomto případě jaká jsi matka. a ty jsi matka, která chce mít svojí hrdost a nechce po babče, u který mimochodem bydlí, v jejím domě, uklidit pár hrnků. A o tom to je víš… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.7.12 08:17

@monika32 babicka bydli u meho muze!!! a jsem matka dobra.mam vychovane uz dve deti a sa vysokymi cili ta vetsi. o tom ale vis take naproste h… projdi se v mych botach a pak mluv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.7.12 08:17

Moniko je vidět, že jsi dokonalá matka. Že jsi nezažila podobnou situaci. Já ji mám každý víkend, ne s kafem, ale prostě někdy nejde stát za dítětem pořád. Mohla by jsi přestat urážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.7.12 08:20

Sopfinka mě se líbí jak se někdo naváží do zakladatelky když chce radu tak se hned musí urážet, že nemá sedět u počítače a být ji za zadkem. To asi taky nedělás když tu jen sedís a nevíš o té situaci nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.7.12 08:23
@jitule876 píše:
@lucenka muz tu ma vetsi podil a nastehovala si nas sem ona :) takze nevim jak nas ted bere.hold ji asi uz klepe na dvirka.
hrajeme si v nasem pokoji a ne v obyvaku a jejim pokkoji

Asi z toho co jsi napsala už není zcela soběstačná a myslela si, že se o ní postaráte. To znamená i úklid hrnečků. Jinak teda pokud byl původně barák babičky, tak vždycky ať budete s manželem vlastnit sebevětší podíl, ona se tam bude cítit a hlavně chovat jako by to pořád bylo jenom její.

• Citovat
  • Upravit
2528
23.7.12 08:24

@monika32 NO TAK TO JSI TEDA FAKT DOBRÁ :zed: A KDY VAŘÍŠ, ŽEHLÍŠ A DĚLÁŠ OSTATNÍ PRÁCE, KDYŽ STOJÍŠ DĚTEM POŘAD ZA ZADKEM TO BUDOU URČITĚ HOOODNĚ SAMOSTATNÉ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.7.12 08:25

Jinak teda nechápu, že když si hrajete v pokojíku, tak kde se dítě dostane k hrnečkům?

• Citovat
  • Upravit
10937
23.7.12 08:26

Já vím co dokáže moje roční dítko když jsme někde jinde než doma, kde mu to mám přizpůsobeno. Nemluvím o tom kolikrát na sebe málem strhl ubrus s kávou, kolikrát vlezl na schody apod. On je hodně živý s dcerou nebyl problém. Ale teď hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.7.12 08:28

Podle mě se to nestává denně, nebo se zakladatelka snaží snížit množství, ale dokáží si živě představit jak tchýně jde a hned jak zakladatelka odejde na záchod nese hrníček s kávou a dělá naschvály. Chtěla bych v této situaci vidět některé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.12 08:31

@EvaG no sedím na počítači, ale nezakládám diskuze jak zbavit roční dceru závislosti na kávě. Zakladatelka není ochotná pro své dítě nic udělat, raději ať pije odložené kafe, než aby ohnula hřbet :mavam:

• Citovat
  • Upravit
253
23.7.12 08:37

@lucenka ne neni-ma vyvod bokem. a ten dum dostal muj muz a tchyni nechal napsat kousek zahrady aby mela co odkazat ostatnim detem. takze ona na nase dobro bydli u nas, jelikoz ji nenechame hnit s kdovijakymi lidmi v duchodaku bez dostatecne lekarske pece kdyz ji potrebuje.to ano-v tomto smeru jsem naprosto jejim potrebam otevrena, ale porad si uklizi a stara se o sebe jinak sama-uklid, uvari si apod. pouze ty hrnky a talire vsuder nechava. zacala to delat pred tremi mesici po nasi prvni hadce tady prave kvuli tomuto problemu-nadobi bylo vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí