Kafe! závislost dcery?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
253
23.7.12 08:38

@lucenka ty nevaris? neuklizis? nechodis na wc? ja ze sveho ditete nebudu delat vezne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.7.12 08:41

@jitule876 Před chvílí jsi psala, že si vás tam nastěhovala ona. Tak si možná nejdřív ujasni jak to je :) A jestli to začala dělat po hádce, tak je jasný že je to naschvál. Tak bych ty hrnky sbírala a nosila je do jejího pokoje.

• Citovat
  • Upravit
253
23.7.12 08:42
@sophinka píše:
@EvaG no sedím na počítači, ale nezakládám diskuze jak zbavit roční dceru závislosti na kávě. Zakladatelka není ochotná pro své dítě nic udělat, raději ať pije odložené kafe, než aby ohnula hřbet :mavam:

jakou zavislost? chtela jsem ji odvyknout a zbavit toho aby se sapala po hrnkach s kafem. ne zbavit zavislosti. ctete! a proto dotaz zda tu s tim nema nekdo stejnou nebo úpodobnou situaci. a hle-maji zkusenosti a nekteri docela velike. a cti dal! po tchyni viditelne hrnky uklizime! to uz jsem psala i tobe ale je vidno ze vam jde jen o to se do nekoho navazet a urazet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.12 08:43
@jitule876 píše:
jakou zavislost? chtela jsem ji odvyknout a zbavit toho aby se sapala po hrnkach s kafem. ne zbavit zavislosti. ctete! a proto dotaz zda tu s tim nema nekdo stejnou nebo úpodobnou situaci. a hle-maji zkusenosti a nekteri docela velike. a cti dal! po tchyni viditelne hrnky uklizime! to uz jsem psala i tobe ale je vidno ze vam jde jen o to se do nekoho navazet a urazet :*

myslím, že to už jsou jenom obranné řeči. V úvodním příspěvku jasně píšeš, že si malá vyleze na stůl pro kafe… Oboje je nebezpečné pro roční dítě -lezení po stole i káva. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
23.7.12 08:44

Při úklidu mi kluk už v roce pomáhal - chodil za mnou se smetákem, při vaření ho umím zabavit, tak že moc nelumpačí. Případně není problém za ním odběhnout. Nebo uvařit když spí. Když jdu na wc odkládám ho do postýlky.

• Citovat
  • Upravit
253
23.7.12 08:45

@lucenka ona s nastehovanim prisla a muj muz to resil i s ni. prave proto aby nedoslo k temto situacim. nebydleli jsme spolu. a bohuzel doslo. nevim jestli naschval ale je to tak. hrnky sbirame a kdyz nas vidi ze tomu tak je tak se hada at ji na to nesahame apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.7.12 08:50

@sophinka anoo je schopna si behem chvilky vylezt i na zidli aby dosahla na hrnky. i kdyz je zidle zastrcena… neni to obrana, ale reakce na veci ktere jsi se asi bohuzel nedocetla
@lucenka to je to co tu se dvema detma musis zkloubit a kdyz nahodou utece tak ji honim taky, ale obcas proste se vyplizi :) ona take pomaha, ale nebavi ji to celou dobu. jsem pracujici takze kdyz deti spi venuji to po uklidu nedodelane praci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.7.12 08:51

Ale to není pravda, četla jsi celou diskuzi? Uklízí, ale nebaví. Koho by bavilo. Já se taky nemíním pořád dohadovat kvůli psovi v baráku, tak raději ustoupím. Prostě zakladatelka chtěla poradit jak ji to odnaučit pít. A ne poslouchat jak je špatná apod. Co jsem pochopila je těhotná a to jsem měla sama co dělat když jsem hlídala svoji dceru tak se mi taky nechtělo něco pořád uklízet. Já tu taky hledala rady a pochopení a kolikrát se mi dostala jen kritika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.12 08:52
@jitule876 píše:
@sophinka anoo je schopna si behem chvilky vylezt i na zidli aby dosahla na hrnky. i kdyz je zidle zastrcena… neni to obrana, ale reakce na veci ktere jsi se asi bohuzel nedocetla
@lucenka to je to co tu se dvema detma musis zkloubit a kdyz nahodou utece tak ji honim taky, ale obcas proste se vyplizi :) ona take pomaha, ale nebavi ji to celou dobu. jsem pracujici takze kdyz deti spi venuji to po uklidu nedodelane praci :(

ale jo, myslím, že čtu dobře. Prostě ědle mého je chyba u tebe :nevim: Víc nemám co k tomu říct. Všechny co ti tady píšeme se taky o děti staráme, u toho vaříme, žehlíme, chodíme na WC…

• Citovat
  • Upravit
10937
23.7.12 08:54

Lucenko tak to jsi měla dokonalé dítě, nebo jak to napsat. Můj syn má 15 měsíců a věř, že jsem ráda, že začal chodit. Prostě syn mi teď taky vleze všude než se otočím tak vleze na židlu na stůl. A ještě se tomu směje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.7.12 08:55

@EvaG moje starší děti stále někde nechávají lepidla, nůžky, papírky, hrnky… taky si je musím ohlídat ať se mi chce nebo ne, jednou máš děti a na chtění a nechtění se už prostě nehraje. Máš zodpovědnost za dítě-děti a nic jiného není

• Citovat
  • Upravit
17013
23.7.12 08:56
@jitule876 píše:
jakou zavislost? chtela jsem ji odvyknout a zbavit toho aby se sapala po hrnkach s kafem. ne zbavit zavislosti. ctete! a proto dotaz zda tu s tim nema nekdo stejnou nebo úpodobnou situaci. a hle-maji zkusenosti a nekteri docela velike. a cti dal! po tchyni viditelne hrnky uklizime! to uz jsem psala i tobe ale je vidno ze vam jde jen o to se do nekoho navazet a urazet :*

Ty jsi úplně mimo ne? založila jsi diskuzi, zda může být tvá dcera závislá na kávě. Ale v průběhu diskuze jsi již pozměnila tolik a tolik věcí, že asi fakt nevíš co píšeš :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
23.7.12 08:56

@EvaG asi si tu budeme muset zvyknout ze na kazdeho taky hledaji spise bic nezli pochopeni. ano jsem tehotna, stale pracujici, staram se o deti a po tom co se baba posere tak i o ni a na to abych tu hledala po ctyrech hrnky fakt nejsem :( jine by to asi zvladali na 100% jak tu pisi, ale ja hold nejsem supermama, ale jen matka jako nektere tu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.7.12 08:58

Já to prostě nechápu proč hned vše házete na matku. Moje doktorka ví, že syn je čertík. Tak mi říkala co vše děti jsou schopné dělat. Vlézt na linku a snít prášky, vypít jar. Tak když to vím tak to schovám, ale jak chcete uhlídat něco co se objevuje znovu. Jako soužití s někým je vždy těžké, hlavně když ten druhý má svoji hlavu a ještě takový přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
23.7.12 09:00

Zakladatelka se ptala jestli může to být závislost, že to vyhledává. Kdybyste to četli pořádně a ne mezi řádky tak byste to chápali a zažili podobnou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí